|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 12:13 am
numa jumate? biggrin xd
cam la fel e si la mn + ca sunt singuru dinamovist din clasa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 6:35 pm
Tears_for_the_Moon Despre manele...NO le urasc...mai ales ca jumate din clasa mea asculta eek xp Sper sa-si schimbe genul rpd
xD Keep dreaming. Manelele o sa ramana mult timp muzica 'celor multi si prosti' tocmai pentru ca sunt multi. Si prosti. ^^ Si din cate am observat, nivelul de cultura nu creste, ci scade. Sa spunem doar ca au luat locul melodiilor populare batranesti, ca deh, avem bani, masina si trebuie sa afle tot neamul. rolleyes
E interesant faptul ca ei sunt primii care sar la gatul tau daca doar li se pare ca nu le gusti muzica. Mie imi place sa cred ca o fac pentru ca automat se simt inferiori cand dau de cineva de genul asta.
... hehehe... =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:06 am
Siaynoq Tears_for_the_Moon Despre manele...NO le urasc...mai ales ca jumate din clasa mea asculta eek xp Sper sa-si schimbe genul rpd
xD Keep dreaming. Manelele o sa ramana mult timp muzica 'celor multi si prosti' tocmai pentru ca sunt multi. Si prosti. ^^ Si din cate am observat, nivelul de cultura nu creste, ci scade. Sa spunem doar ca au luat locul melodiilor populare batranesti, ca deh, avem bani, masina si trebuie sa afle tot neamul. rolleyes
E interesant faptul ca ei sunt primii care sar la gatul tau daca doar li se pare ca nu le gusti muzica. Mie imi place sa cred ca o fac pentru ca automat se simt inferiori cand dau de cineva de genul asta.
... hehehe... =P
Ai gasit cuvintele perfecte sa o spui mrgreen app mi-a dat fratimiu un link... http://youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A (korn-evolution) c** nivelul nostru de inteligenta scade.....dar eu zic ca nu-i asa de cinstit videoul....pt ca nu suntem chiar asa de prosti (uni) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 9:44 am
Huh.. Prima data cand intru in topicul asta... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 9:49 am
ar trebui sa o ascultati cu atentie ... vorbeste despre orasul lui New Orleans care a fost stiti voi cu kattrina si alea si bush na facut nik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 9:50 am
Young BadBoy ar trebui sa o ascultati cu atentie ... vorbeste despre orasul lui New Orleans care a fost stiti voi cu kattrina si alea si bush na facut nik LoL... am ascltat-o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:21 am
Tears_for_the_Moon Siaynoq Tears_for_the_Moon Despre manele...NO le urasc...mai ales ca jumate din clasa mea asculta eek xp Sper sa-si schimbe genul rpd
... hehehe... =P
c** nivelul nostru de inteligenta scade.....dar eu zic ca nu-i asa de cinstit videoul....pt ca nu suntem chiar asa de prosti (uni) mrgreen
Dar majoritatea sunt. Korn satirizeaza situatia sociala de la ei. La noi e cam la fel, numai ca in loc de texani, blonde si rapperi (no offense, stiu ca-i place cuiva de aici hip-hop-ul =P) avem ciobani, brunete si manelisti.
Life sucks that way.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 11:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 1:25 pm
Mai multe ca ei, in nici un caz. =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:38 am
4 cuvinte: "System Of A Down" is idolii mei...cam urati da nu conteaza pt mine c** arata..what's inside matters the most...asta-i mottou meu lol xD nu ma satur niciodata d rock,niciodata!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 9:33 am
Pai sa vedem, ascult in general Metal si Rock cateodata club favoritii is cam astia: Dir en grey(j-rock), System of a down, Three days grace,Bloodhound gang, Linkin park, Within Temptation, Megaherz(o formatie germana),Rage against the machine,Placebo,Nirvana, Aerosmith cateodata,Disturbed.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 2:22 am
vand in vdr ca sunt putzin mai punk dekt toti sweatdrop ador rock and pop de gen : David Deejay,Evanescence,Within Temptation,Flyleaf,Nightwish,Paramore,Sum41,Zeromancer,Linkin Park, Parazitii, Pussycat Dolls,Jonas Brothers, Nelly Furtado,Miley Cyrus cry ma doare mana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 10:36 am
(mdeah penal s combini paramore k jonas brothers ) ummm genurile mele is punk-electro ,rock ,metal,putzin pop maybe deci :-MSI (mindless self indulgence) -Avril lavigne -Evanescence -Metallica -Iron Maiden -Lily Allen (ador cantele ei is sooo phucking funny ) -Marilyn Manson -Bon Jovi -The fray -Billy Talent -Three doors down -Three days grace -The killers -Porcelain and the tramps -Papa roach -Dresden dolls
ufff shi cam atat k am d fc un referat l Engleza ..shii ... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|