|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:15 pm
nekem csak egy szép death note-os fordított keresztem van egy dögcédulával biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 7:34 am
És a másik 'Deff Nót'-os relikvia? biggrin Ejnye, ilyesmit elfelejteni... rolleyes biggrin
Ha az animés-mangás plakátok is relikviának számítanak, akkor nekem porosodik vagy 4-5 a sarokban. (arra várva, hogy rászánjam végre magam a felszögelésükre... biggrin )
Higurashi-s relikvia is kéne már... biggrin Majd tavaszi Con-on vadászni kell vmit. xd Valami olyat, amit valamennyire hasznosítani is tudok (lehetőleg csak közepes mértékben porfogó), meg ami nem kerül olyan sokba... sweatdrop *smucigsmucigsmucig crying * De lehet, hogy az lesz (mint általában szokott lenni rolleyes ) hogy meglátok valamit, beleszeretek és akkor is megveszem, ha horribilis ára van... *fanatikus hülye mode on* De akkor viszont tényleg csak VOLT lesz a nyáron, többi meg munka. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:47 pm
Ehh... ehh... ehh... Igen. Én is ilyen szoktam lenni. Meglátom. Megszeretem. Megveszem... vagy megszerzem az életem árán is! twisted És igennn! Higurashi-s manga vagy figura kelllllllllll!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 5:02 am
Manga ténlyeg jó lenne (bár arra kicsi az esély, hogy találunk - és nem vásárolták már fel előlünk... crying ), figurát nem igazán akarok (csak ha bejön a pillanatnyi szeszély és nagyon áltiméten néz ki...), mert 100%-osan porfogó.
Én inkább kulcstartóra, plakátra, dobozkára gondoltam. 3nodding Leginkább olyasmire amit magammal hordhatok és kiakadhat tőle a környezetem, hogy jézusomtemégmindigilyenmarhaságokraköltesz?? biggrin Azok a pillantások... felbecsülhetetlenek. xd De most, hogy így belegondolok, tökmidegy, csak kéne valami kis bigyó. biggrin
Lassan elkezdem írni a listát, hogy miket fogok venni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 7:18 am
Hát jah! Eskü venni fogok egy szélormúnos kulcstartót, csak azért, hogy jól látható helyre tegyem a táskámon! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 10:56 am
eek xd Akkor már inkább olyan plüsst vegyél amin a grevitésönből a rózsaszínhajú srác van (nemtom a nevét sweatdrop ) kutyajelmezben! xd De szélámúnos kulcstartó se rossz ötlet. xd Sőt... xd Most hirtelen eszembe jutott a szélámúnt koszpléjelő szakállas hapsi! xd xd
Én Kukucskás (Kyoro-chan-os) kulcstartót akarok! *_* Remélem lesz, biztos hogy vennék. Ez nem is kérdés. biggrin De Doraemon-os kulcstartó is klassz lenne. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 1:04 pm
Egyik horroristikusabb, mint a másik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 18, 2009 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 3:23 pm
Higurashi manga gyűjtemény egy ötöd részben teljesítve! A 35 darabból megvan 7! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2011 2:20 am
Nekem 3 XD de szereztem egy Mion figurát, Angel Mort-os ruciban whee kár, hogy Renát elvitték addigra.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 2:53 am
Nekem a Trinity Blood 12 kötetéből van.. 5 azt hiszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 11:37 pm
Nekem jelenleg egy ELFEN LIED-es bögrém van és egy "Free Hug"-os anime-s pólóm, pár DragonBall-kártyám ... kellene egy Naruto-fejpánt, akkor az avim IRL-ben meg tudnám kreálni. wink Nyáron bnőm (Kill LilCryene) hoz, majd dobok képet. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|