Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Full Metal Alchemist Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 11:27 am

Sok hang, elmegy. Van, amelyik kifejezetten jól sikerült. Gondolok itt Lust-ra és Gluttony-ra. De Edward hangja? A főszereplőjét, hogy tudták így elkúrni? Én jobben megcsináltamvolna, pedig viszonylag mély hangom van. (Azért viszonylag, mert udok visítani is, ha rám jön az ötperc.)
PostPosted: Sat Dec 01, 2007 12:20 am

Én már túl vagyok rajta... 2-3 hétig ugyanezen vitáztunk az Animax fórumán. Már a hangját is kezdem megszokni, de kedvenc Paku Romi-mat senki sem helyettesítheti.

Riguna

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 20, 2007 7:30 am

Azt a hangot nem lehet utánozni, de olyat, ami kicsit hasonlít, találhattak volna... stare
PostPosted: Fri Dec 21, 2007 1:53 am

xp

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 8:25 am

Mos mivan? eek
PostPosted: Mon Jan 21, 2008 5:43 am

Húúú de nagyon pangunk! biggrin Na akkor most előtör FMA mániám! *pom-pomokat ragad, és pattog* F-M-A Jeee!

Riguna

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 5:36 am

A Fullmetál Szarkemist, nálam csak annyit ért el, hogy azóta sajnálom, hogy egyke vagyok...
Amúgy, nekem nagoyn tetszett, kifejezeten mesterműnek tarto. Jól van megszerkesztve a történet, jók a karakterek és imádom a csavarokat a sztoriban, de! De, sajnos, rám nem volt olyan nagy hatással,mint mondjuk az Evangelion vagy akár a Higurashi no Naku Koro ni.

It jegyezném meg, hogy az Evangelion egy hétvége alatt néztem meg. xd Nem eltt volna szabad, utólag rájöttem... sweatdrop
Két hétig nem nagyon beszéltem... Úgy leblokkolt az agyam a sokktól, hogy egyszerűen csöndben ültem a sarokban...
De, ennél, ezerszer durvább reakciókat is láttam...
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 7:51 am

Hát ízlések és pofonok rofl
Én arra emlékszem, hogy először a 2006-os őszi conon hallottam róla, aztán később elolvastam azismertetőt, és hát eléggé húztam a szám, mert így elsőre elég furának tűnt a sztori. De aztán rávettem magam, hogy megnézzem, és azóta is a kedvencem smile

A Higurashinál meg totális lázban égtem. Hogy te jó ég! Hol és mik az összefüggések?? (Akkoriban még angol felirattal néztem, és kicsit nehezebb volt még megérteni bizonyos dolgokat) biggrin

Riguna

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 9:06 am

Kukukuku... Hát igen. Miután kiderült a lényeg, már csak fogtama fejem, hogy jézus, ennyire egyszerű lett volna a megoldás! Te jó ég! Annó, rohadtul nem értettem a Tatarigoroshi-hen-t. Egyszerűen nem értettem. Kész ennyi. Miyo, most ha meghalt, akkor, hogy tudott beszélgetni Keiichivel a kocsiban. A hullák nem vezetnek kocsit... Teppei meghalt, de mindenki emlékezett Keiichire a fesztválon... Látszólag tök randomra megölték Rikát... Miért? ki? Miért? Keiichi léett volna? Satoko is bekattant Irie öngyi lett. Ááá!!! Nem hiszem el, hogy ennyire egyszerű volt a megoldás!!! lol
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 3:04 am

Hú, úgy érzem meghalt a topic.
Higurashihoz visszatérve: Igen, Miyo-n én is csomót filóztam. De az ilyen találgatások miatt volt jó az egész sorozat. Hatalmas élmény volt a nézése biggrin A második évad is jó volt, de egy kicsit rossz volt, hogy miközben kezdtek kiderülni a dolgok, egyszerre éreztem azt, hogy: "Végre megoldódik a rejtély!" meg azt, hogy: "Neee! Még akarok valami őrültséget!"

De igazából nem ezért látogattam meg a topicot, hanem ezért: Második évad megerősítve

Riguna

Riguna

PostPosted: Mon Apr 06, 2009 9:19 am

És végre! Április 4-én vetítették a 2. szezon első részét!

Megnéztem ma, és szerintem nagyon jó lesz. Igazából ez a szezon a mangát hivatott feldolgozni, aminek a története teljesen eltér az animétől. Szóval rengeteg minden más lesz, azt hiszem nem is érdemes összehasonlítani az első feldolgozással. A történet mellett a grafika is más. Amit viszont sajnálok, az-az, hogy sok karakter új hangot kapott. Szerencsére ez alól kivétel Ed és Al smile

Az első rész amolyan filler volt, de annak se rossz. Időben a Liori incidens előtt vagyunk. A következő részben várható egy kis visszatekintés arról, hogy-hogy kezdődött minden. És gondolom utána jön Lior, és aztán ahogy a mangában volt. Legalább is remélem^^

Addig is egy kis ízelítőnek az új OP: katt
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 1:11 pm

Áháhááá, dejo, így végre megvan a "napi" FMA adagom whee Nagyon jó a második évad - szerintem. Szerintetek?
Amúgy az első pár résznél csak néztem, hogy 'Jé, ez tök ugyanaz mint az első évad, csak kicsit más! Akkor nézzük mi lett még más!' Aztán most meg beestek a kínaiak (családfa-kutatás... Ázsiából jöttünk, nem? Akkor rokoon^^)Mellesleg már lassan az összes jó animében vannak nindzsák, nem? xD De nem baj, szeressük őket, meg hajrá, Edo-chan^^
(jó, tudom, ez értelmetlen és összefüggéstelen volt, de nézzétek el nekem, hisz este van...)

Mellesleg hozzátenném, hogy eddig -szerintem- talán az FMA kapta a legjobb szinkront. Edo amúgy is kicsit koraérett, mért ne lehetne a hangja is mélyebb? Mellesleg ha egy 17 éves srácnak lehet lányhangja, akkor egy 15 évesnek mért ne lehetne egy kicsit mély, nem? xD Na mindegy, nem zaklatlak tovább titeket.

Mellesleg ha valaki kiváncsi, van egy FMA-s ficem (nem itt), szerintetek milyen? Jó tudom hogy nem olvastátok, de el tudtok képzelni, nem? xD

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

Riguna

PostPosted: Wed Jul 29, 2009 9:56 am

Jaja, nagyon jók az új részek 3nodding
Főleg most, hogy már rátértek azokra a részekre, amik eddig csak mangában voltak.

Én először nagyon ellene voltam Szabó Máténak, de aztán megszoktam. Végül is egész jó. Ednek nagyon nehéz jó hangot találni szerintem. Főleg Paku Romi után...
PostPosted: Sat Aug 22, 2009 10:13 pm

Jujjujjuj FMA topic ne haldokoljon mert sírva fakad a kis sziveeem crying

midraur

Winedry Elric

PostPosted: Fri Sep 25, 2009 10:44 pm

Riguna
Húúú de nagyon pangunk! biggrin Na akkor most előtör FMA mániám! *pom-pomokat ragad, és pattog* F-M-A Jeee!

*csatlakozik Rigunához* Hajrá FMA! whee xd
Reply
Anime

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas