|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:45 pm
little kitten! angelic elf little kitten! זה מזכיר לי איזה ערס שהכרתי... sweatdrop *חוזרת לגרגר בחיקו* אם את אומרת.... <-----דומו קון! whee יו! ^^ זה ממש חמוד! ^^ 4laugh *מגרגרת* והנה עוד אחד שהכנתי  מאיפה הבאתם אותם?@?!!?@?@!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:46 pm
R-E-L-Y תאחלו לויקטור יומולדת שמח whee מזלטוף
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:17 pm
kallo 15 Moony girl R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ תגיד.....איזו חברה מייצרת את הבמבה הכי טעימה? בובי זה במבה של חרדים, וזה טעים עד מאוד.
והטעויות הם בכוונה, נכוןחח^^ במבה זה בכלל כשר לפסח? במבה זה כשר לפסח רק לרלים כי רלי אוכל קטניות ז"א כי הוא חום ואני לבנה,ולבנים לא אוכלים קטניות בפסח קורלוש!!!! רלוש לא חום. רלוש אפור.
רלוש פיל.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:19 pm
kallo 15 R-E-L-Y תאחלו לויקטור יומולדת שמח whee מזלטוף איזה יופי! עוד קורלוש מגיבה לי! שלום לך, עוד קורלוש!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:41 am
R-E-L-Y kallo 15 Moony girl R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ תגיד.....איזו חברה מייצרת את הבמבה הכי טעימה? בובי זה במבה של חרדים, וזה טעים עד מאוד.
והטעויות הם בכוונה, נכוןחח^^ במבה זה בכלל כשר לפסח? במבה זה כשר לפסח רק לרלים כי רלי אוכל קטניות ז"א כי הוא חום ואני לבנה,ולבנים לא אוכלים קטניות בפסח קורלוש!!!! רלוש לא חום. רלוש אפור.
רלוש פיל. וקורל עם פס שחור על הגב קורל אוגר סבירי וקורל שכחה את אודי אצל השמרטפית-פסח שלו @@ *הולכת לברר מה קורה איתו*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:08 am
kallo 15 little kitten! angelic elf little kitten! זה מזכיר לי איזה ערס שהכרתי... sweatdrop *חוזרת לגרגר בחיקו* אם את אומרת.... <-----דומו קון! whee יו! ^^ זה ממש חמוד! ^^ 4laugh *מגרגרת* והנה עוד אחד שהכנתי  מאיפה הבאתם אותם?@?!!?@?@!1 מפה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:14 am
dida kallo 15 little kitten! angelic elf little kitten! זה מזכיר לי איזה ערס שהכרתי... sweatdrop *חוזרת לגרגר בחיקו* אם את אומרת.... <-----דומו קון! whee יו! ^^ זה ממש חמוד! ^^ 4laugh *מגרגרת* והנה עוד אחד שהכנתי  מאיפה הבאתם אותם?@?!!?@?@!1 מפה יש לי את זה כבר בפבורייט ולא שמתי לב בכלל xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:06 am
kallo 15 dida kallo 15 little kitten! angelic elf little kitten! זה מזכיר לי איזה ערס שהכרתי... sweatdrop *חוזרת לגרגר בחיקו* אם את אומרת.... <-----דומו קון! whee יו! ^^ זה ממש חמוד! ^^ 4laugh *מגרגרת* והנה עוד אחד שהכנתי  מאיפה הבאתם אותם?@?!!?@?@!1 מפה יש לי את זה כבר בפבורייט ולא שמתי לב בכלל xd xp כן.. זה ממש ישן..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:38 am
אהההה חחח קלמנט יעני זכר של קלמנטינה?! whee שם יפה! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:25 am
dida אהההה חחח קלמנט יעני זכר של קלמנטינה?! whee שם יפה! heart לא... Clement
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:37 am
R-E-L-Y dida אהההה חחח קלמנט יעני זכר של קלמנטינה?! whee שם יפה! heart לא... Clementאוקי... רק אמרתי שזה נשמע כמו קיצור של קלמנטינה... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|