|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:28 am
zalota mysl rofl xd "Rodzac sie kazdy z nas dostaje bilet w jedna strone..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:42 am
"***" stapam po kruchej linie zastanawiam sie kiedy peknie spogladam za siebie widze rzeke przelanej krwi staje nie wiem co mam zrobic nogi odmawiaja posluszenstwa lza migoce w oku jednak ruszam dalej ide coraz szybciej i szybciej chce zapomniec nie moge juz nie chce mysli klebia sie w glowie dlaczego tyle zla
upadam
nizauwazony kamien sprawil bol bol ktory przeciez juz istnial a teraz tylko podkresla to istnienie nowa fala cierpienia czy to sie skonczy
ide dalej patrze przed siebie widze czerwone strumienie znowu plynie krew
upadam
nie chce juz isc dalej nie mam dokad slysze w oddali krzyk dziecka
"za wolnosc za kraj nawet umrzec"
umiera
zamykam oczy chce obudzic sie z tego koszmaru licze do trzech raz dwa
otwieram powoli oczy pustka nicosc ogarnela swiat wszystko sie skonczylo ostatnie tchnienie i lece lece na skrzydlach smierci do wiecznej krainy nicosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 12:51 pm
...Wygodniej by si臋 czyta艂o z polskimi znakami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 2:15 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Wygodniej by si臋 czyta艂o z polskimi znakami... hmm... czy to jest sugestia?? bo tak srednio chce mi sie zmieniac na polskie znaki mrgreen rofl ale jezeli zealezy ci to sie poswiece... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:55 pm
Leylla RUFUS.ABBYSINIAN ...Wygodniej by si臋 czyta艂o z polskimi znakami... hmm... czy to jest sugestia?? bo tak srednio chce mi sie zmieniac na polskie znaki mrgreen rofl ale jezeli zealezy ci to sie poswiece... xd ...Tak tylko wspomnia艂em. Nie m臋cz si臋. ...(tylko nast臋pnym razem pisz z polskimi biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:07 pm
Toroszku dolujacy. Ale Ladniutki. Ja jestem na tak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:58 am
Martines.PL Toroszku dolujacy. Ale Ladniutki. Ja jestem na tak smile dzieki... mialam wtedy kiepski humor i dlatego tak mnie natchnelo xd @ Rufus: ok nastepnym razem bede tawiac polskie znaki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 5:41 am
Silly-Sil No, to ja tu moze poka偶e moje opowiadanko... po d艂uuuugiej przerwie od pisania - jak chetni sa to patrzec tu - http://www.deviantart.com/deviation/30486735/ No, ca艂kiem niez艂e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:58 am
Id膮c ulicami ludzkich koszmar贸w Widz臋 twarze poblad艂e i matrwe jakby prosto z kurchan贸w Spogl膮dam na zgnilizn臋 kt贸ra ludzko艣膰 toczy Cz艂owiek zamiast m贸wi膰 to z ust krwi膮 broczy
Drzewa ju偶 dawno w owoce obrodzi艂y Lecz zamiast owoc贸w, martwe p艂ody spowi艂y "Nie zabezpiecza膰 si臋!" Szepcz膮 dewot贸w demony M艂odych nami臋tno艣ci fina艂 bedzie jeden...c贸偶 feromony
Gdzie艣 w ciemni m艂oda matka wydaje na 艣wiat syna Nie bedzie mu dane 偶y膰, wystarczy godzina
.....id臋 dalej...mo偶e b臋dzie spokojniej
On j膮 gwa艂ci, czy Ona mu si臋 oddaje? 呕adne lubie偶nej przyjemno艣ci nie ukrywa, 呕adne nie udaje Krew na ulicach, krew w domach sp艂ywa A co si臋 dzieje z cz艂owiecze艅stwem? Nic....w艂a艣nie odp艂ywa
Chcecie bym co艣 zrobi艂? Przywr贸ci艂 norm臋 w tym ob艂臋dzie! HA! HA! HA! Jeste艣 jak najbardziej w b艂臋dzie! Nic nie zrobi臋! Zostawiam Was w tej biedzie! Pytacie czemu? Spiesz臋 si臋.....m贸j autobus jedzie
----------------------------------------------------------------
Takie moje nic napisa艂em gdy by艂em z艂y na 艣wiat razz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 12:55 pm
chaos.... w mojej g艂owie.... a m贸wili, 偶e on by艂 na pocz膮tku.... zbli偶a si臋 koniec ko艅c贸w.... on powsta艂... by doszcz臋tnie zniszczy膰... to wszystko... co kiedy艣 zbudowali艣my.... na zauroczeniu....(?!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:33 am
Night_Lady chaos.... w mojej g艂owie.... a m贸wili, 偶e on by艂 na pocz膮tku.... zbli偶a si臋 koniec ko艅c贸w.... on powsta艂... by doszcz臋tnie zniszczy膰... to wszystko... co kiedy艣 zbudowali艣my.... na zauroczeniu....(?!)
...Znaczy, 偶e co? ...Mi si臋 tak 艣rednio podoba. ...Poza tym po co pisa艂a艣 to w dw贸ch tematach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:55 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Night_Lady chaos.... w mojej g艂owie.... a m贸wili, 偶e on by艂 na pocz膮tku.... zbli偶a si臋 koniec ko艅c贸w.... on powsta艂... by doszcz臋tnie zniszczy膰... to wszystko... co kiedy艣 zbudowali艣my.... na zauroczeniu....(?!)
...Znaczy, 偶e co? ...Mi si臋 tak 艣rednio podoba. ...Poza tym po co pisa艂a艣 to w dw贸ch tematach? przez pomy艂ke,ale niech juz zostanie wkoncu i tam i tu jest nasza tworczosc. wiersz te jest o milosci, a dok艂adniej o koncu zwiazku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|