Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Neilameane

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 3:10 pm

alexvandom
Neilameane
Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj!

a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying

Egzaminy? Jesteś w 3 gimpla? Jak tak, to sie nie lam. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym byly calkiem przyzwoite. A jak czegos sie nie wiedzialo, to do kibla i sciaga ze stanika i wszystko wiesz ^^
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 10:10 pm

Neilameane
alexvandom
Neilameane
Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj!

a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying

Egzaminy? Jesteś w 3 gimpla? Jak tak, to sie nie lam. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym byly calkiem przyzwoite. A jak czegos sie nie wiedzialo, to do kibla i sciaga ze stanika i wszystko wiesz ^^

Ale wiesz jak to jest kiedy starzy, nauczyciele i cala ta atmosfera.... az mi sie zle robi na sama mysl....

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Sun Apr 17, 2005 2:44 am

alexvandom
Neilameane
alexvandom
Neilameane

Ale wiesz jak to jest kiedy starzy, nauczyciele i cala ta atmosfera.... az mi sie zle robi na sama mysl....

nie martw sie tesh tak mam stressed lae i tak sama sie najlepiej napedzam na "nie pojdzie ci dobrze" stressed (w domysle: matematyczny xp )
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 6:06 am

najwiekszy problem to fizyka.... Bo matma to jeszcze calkiem calkiem ...
Najgorsze jest jednak to, ze najpierw jest humanistyczny sad

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Gailenquen

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 4:09 am

Najgorsze to jest to, ze nie wolno wychodzic do kibla w trakcie, nie mozna nawet mowic do siebie otwierajac usta etc. itd. Po dzisiejszych 3h mattmy pod rzad mam dosc - ja chce isc na profil jezykowy a nie matematyczny X_X
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 11:16 am

Ibris
Najgorsze to jest to, ze nie wolno wychodzic do kibla w trakcie, nie mozna nawet mowic do siebie otwierajac usta etc. itd. Po dzisiejszych 3h mattmy pod rzad mam dosc - ja chce isc na profil jezykowy a nie matematyczny X_X

Ja ide na humanistyczny lub teatralny !!! Nie w glowie mi matma ani fizyka czy chemia.... Na szczescie nasza klasa wynegocjowala dwa dni wolnego po egzaminach czyli z weekendem majowym mamy 6 dni wolnego biggrin

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 4:46 am

Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał...
PostPosted: Thu Apr 21, 2005 7:25 am

Christoff_Gangrell
Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał...

Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam...

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Neilameane

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 9:40 am

alexvandom
Christoff_Gangrell

Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam...

Nie wiem, jak to bedzie u Ciebie, ale u mnie sa dwie fizyki, z czego sa one tak pasjonujace, ze ostatnio kolezanka brala sie za robienie mi warkoczykow, a na ostatniej lekcji sama nauczycielka powiedziala, ze przy moej klasie moze nawabic sie zwyczaju mowienia samej do siebie, bo jak do nas mowi, to tylko puste echo jej odpowiada ^^
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 5:17 am

Neilameane
alexvandom
Christoff_Gangrell

Nie wiem, jak to bedzie u Ciebie, ale u mnie sa dwie fizyki, z czego sa one tak pasjonujace, ze ostatnio kolezanka brala sie za robienie mi warkoczykow, a na ostatniej lekcji sama nauczycielka powiedziala, ze przy moej klasie moze nawabic sie zwyczaju mowienia samej do siebie, bo jak do nas mowi, to tylko puste echo jej odpowiada ^^

Moj blad u nas tez sa dwie.... chociez sa to lekcje takie jak godzina wychowawcza, a koledzy nabijaja sie z babki od fizyki, ze jej pepek widac, czy pasek... Gorzej, ze ona potem robi sprawdziany i wszyscy dostaja 2

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Neilameane

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 1:48 pm

alexvandom
Neilameane
alexvandom
Christoff_Gangrell

Moj blad u nas tez sa dwie.... chociez sa to lekcje takie jak godzina wychowawcza, a koledzy nabijaja sie z babki od fizyki, ze jej pepek widac, czy pasek... Gorzej, ze ona potem robi sprawdziany i wszyscy dostaja 2

U mnie 2 to tam... Na humanie to sobie mozna ^^
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 10:15 pm

Bo fizyka to w ogole taki malo ambitny przedmiot moim zdaniem sweatdrop

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Jifer

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 1:26 pm

alexvandom
Bo fizyka to w ogole taki malo ambitny przedmiot moim zdaniem sweatdrop

to wyobraz to sobie, ze ja musze to zdawac na maturze... ten przedmiot jest potrzebny na infe na polibudzie xp
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 2:21 am

No bo poco komu jakieś wzoru durne i tego typu.
Z fizy powinni uczyć to co może na życie ułatwić.
Czyli np.dźwignie itp. dzięki którym można więcej zrobić mniej pracując.

Pitko

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 2:40 am

Kurde... wogłe scisłe przdmioty potrafia byc zdrowo przegiete... xp
Na matmie pod koniec to sie czułem jak jakis jełop na wykładach z jezyka marsjan sweatdrop A z Chemi do mi sie do dzis po głowie telepie trimetylocylkoheksan... cokolwiek to jest sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games