|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:10 pm
alexvandom Neilameane Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj! a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying Egzaminy? Jesteś w 3 gimpla? Jak tak, to sie nie lam. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym byly calkiem przyzwoite. A jak czegos sie nie wiedzialo, to do kibla i sciaga ze stanika i wszystko wiesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:10 pm
Neilameane alexvandom Neilameane Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj! a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying Egzaminy? Jesteś w 3 gimpla? Jak tak, to sie nie lam. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym byly calkiem przyzwoite. A jak czegos sie nie wiedzialo, to do kibla i sciaga ze stanika i wszystko wiesz ^^ Ale wiesz jak to jest kiedy starzy, nauczyciele i cala ta atmosfera.... az mi sie zle robi na sama mysl....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:44 am
alexvandom Neilameane alexvandom Neilameane Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj! a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying Egzaminy? Jesteś w 3 gimpla? Jak tak, to sie nie lam. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym byly calkiem przyzwoite. A jak czegos sie nie wiedzialo, to do kibla i sciaga ze stanika i wszystko wiesz ^^ Ale wiesz jak to jest kiedy starzy, nauczyciele i cala ta atmosfera.... az mi sie zle robi na sama mysl.... nie martw sie tesh tak mam stressed lae i tak sama sie najlepiej napedzam na "nie pojdzie ci dobrze" stressed (w domysle: matematyczny xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 6:06 am
najwiekszy problem to fizyka.... Bo matma to jeszcze calkiem calkiem ... Najgorsze jest jednak to, ze najpierw jest humanistyczny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:09 am
Najgorsze to jest to, ze nie wolno wychodzic do kibla w trakcie, nie mozna nawet mowic do siebie otwierajac usta etc. itd. Po dzisiejszych 3h mattmy pod rzad mam dosc - ja chce isc na profil jezykowy a nie matematyczny X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:16 am
Ibris Najgorsze to jest to, ze nie wolno wychodzic do kibla w trakcie, nie mozna nawet mowic do siebie otwierajac usta etc. itd. Po dzisiejszych 3h mattmy pod rzad mam dosc - ja chce isc na profil jezykowy a nie matematyczny X_X Ja ide na humanistyczny lub teatralny !!! Nie w glowie mi matma ani fizyka czy chemia.... Na szczescie nasza klasa wynegocjowala dwa dni wolnego po egzaminach czyli z weekendem majowym mamy 6 dni wolnego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 4:46 am
Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:25 am
Christoff_Gangrell Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał... Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:40 am
alexvandom Christoff_Gangrell Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał... Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam... Nie wiem, jak to bedzie u Ciebie, ale u mnie sa dwie fizyki, z czego sa one tak pasjonujace, ze ostatnio kolezanka brala sie za robienie mi warkoczykow, a na ostatniej lekcji sama nauczycielka powiedziala, ze przy moej klasie moze nawabic sie zwyczaju mowienia samej do siebie, bo jak do nas mowi, to tylko puste echo jej odpowiada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:17 am
Neilameane alexvandom Christoff_Gangrell Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał... Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam... Nie wiem, jak to bedzie u Ciebie, ale u mnie sa dwie fizyki, z czego sa one tak pasjonujace, ze ostatnio kolezanka brala sie za robienie mi warkoczykow, a na ostatniej lekcji sama nauczycielka powiedziala, ze przy moej klasie moze nawabic sie zwyczaju mowienia samej do siebie, bo jak do nas mowi, to tylko puste echo jej odpowiada ^^ Moj blad u nas tez sa dwie.... chociez sa to lekcje takie jak godzina wychowawcza, a koledzy nabijaja sie z babki od fizyki, ze jej pepek widac, czy pasek... Gorzej, ze ona potem robi sprawdziany i wszyscy dostaja 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:48 pm
alexvandom Neilameane alexvandom Christoff_Gangrell Uh... kurde jak na to wszystko patrze z tak z boku to dziekuje niebiosą że mialem starą mature... blaugh Nie powiem prezentacje z polskiego to bym chetnie zrobił... ale tyle pisemnych.... ueeeeeh chyba bym ocipiał... Wiesz, ja bym zwariowala gdybym miala profil matematyczny... Wiecej niz 1 fizyki w tygodniu nie wytrzymam... Nie wiem, jak to bedzie u Ciebie, ale u mnie sa dwie fizyki, z czego sa one tak pasjonujace, ze ostatnio kolezanka brala sie za robienie mi warkoczykow, a na ostatniej lekcji sama nauczycielka powiedziala, ze przy moej klasie moze nawabic sie zwyczaju mowienia samej do siebie, bo jak do nas mowi, to tylko puste echo jej odpowiada ^^ Moj blad u nas tez sa dwie.... chociez sa to lekcje takie jak godzina wychowawcza, a koledzy nabijaja sie z babki od fizyki, ze jej pepek widac, czy pasek... Gorzej, ze ona potem robi sprawdziany i wszyscy dostaja 2 U mnie 2 to tam... Na humanie to sobie mozna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:15 pm
Bo fizyka to w ogole taki malo ambitny przedmiot moim zdaniem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:26 pm
alexvandom Bo fizyka to w ogole taki malo ambitny przedmiot moim zdaniem sweatdrop to wyobraz to sobie, ze ja musze to zdawac na maturze... ten przedmiot jest potrzebny na infe na polibudzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:21 am
No bo poco komu jakieś wzoru durne i tego typu. Z fizy powinni uczyć to co może na życie ułatwić. Czyli np.dźwignie itp. dzięki którym można więcej zrobić mniej pracując.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:40 am
Kurde... wogłe scisłe przdmioty potrafia byc zdrowo przegiete... xp Na matmie pod koniec to sie czułem jak jakis jełop na wykładach z jezyka marsjan sweatdrop A z Chemi do mi sie do dzis po głowie telepie trimetylocylkoheksan... cokolwiek to jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |