|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:00 am
אני התעוררתי לפני 3 שעות... קצת פחות...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:02 am
OmerShatz אני התעוררתי לפני 3 שעות... קצת פחות... אני בערך לפני.. שעה? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:14 am
התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:16 am
לא מאוחר מדי.. אממ.. אולי 12... sweatdrop אני פשוט טיפוס של שינה. ואני צריכה לעשות ~משהו~ היום. משעמם לי!!! gonk עם תקציב של 18 ש"ח, מה אפשר לעשות? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:16 am
i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. את תמיד הולכת לישון מאוחר וקמה מאוחר איך את קמה לבי"ס???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:18 am
i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:24 am
little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:25 am
i love felipe little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי... אני הלכתי לישון ב12 1 ככה תמיד אני הולכת לישון הכי מוקדם מבין האחיות שלי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:27 am
little kitten! לא מאוחר מדי.. אממ.. אולי 12... sweatdrop אני פשוט טיפוס של שינה. ואני צריכה לעשות ~משהו~ היום. משעמם לי!!! gonk עם תקציב של 18 ש"ח, מה אפשר לעשות? gonk את יכולה סתם להסתובב איפהשהוא אולי בקניון בלי לבזז הרבה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:27 am
zupi i love felipe little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי... אני הלכתי לישון ב12 1 ככה תמיד אני הולכת לישון הכי מוקדם מבין האחיות שלי אני הולכת לישון בין 1 ל1.5 אבל עד שאני נרדמת, זה יכול לקחת שעות.. פעם נרדמתי רק בשש בבוקר כי לא רציתי לישון ואז בבית ספר בקושי פתחתי ת'עיניים...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:29 am
i love felipe zupi i love felipe little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי... אני הלכתי לישון ב12 1 ככה תמיד אני הולכת לישון הכי מוקדם מבין האחיות שלי אני הולכת לישון בין 1 ל1.5 אבל עד שאני נרדמת, זה יכול לקחת שעות.. פעם נרדמתי רק בשש בבוקר כי לא רציתי לישון ואז בבית ספר בקושי פתחתי ת'עיניים... חחח גם לי זה קורה לפעמים שאני ממש עייפה בבצפר אבל לא נאה לי שאי פעם הלכי לישון ב6... הכי מאוחר ב3 4 וגם זה רק בחופש הגדול
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:30 am
i love felipe little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי... sweatdrop אני משתעממת מהר... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:32 am
אפשר להציע לך משו ציפוש.
אחרי הכל זה בית קפה.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:33 am
zupi i love felipe zupi i love felipe little kitten! i love felipe התעוררתי ב11 וחצי והלכתי לישון בשלוש.. מה עשית עד 3? xp הצקתי לאחותי, ישבתי בגאיה וסתם לא נרדמתי... אני הלכתי לישון ב12 1 ככה תמיד אני הולכת לישון הכי מוקדם מבין האחיות שלי אני הולכת לישון בין 1 ל1.5 אבל עד שאני נרדמת, זה יכול לקחת שעות.. פעם נרדמתי רק בשש בבוקר כי לא רציתי לישון ואז בבית ספר בקושי פתחתי ת'עיניים... חחח גם לי זה קורה לפעמים שאני ממש עייפה בבצפר אבל לא נאה לי שאי פעם הלכי לישון ב6... הכי מאוחר ב3 4 וגם זה רק בחופש הגדול פעם היה לי אירוע וחזרתי ב1 והיתי שיא העיפה, אז בבוקר הרשו לי לא ללכת לבית ספר כי היתי עייפה biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |