|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:58 am
R-E-L-Y little kitten! חמוט! ^^ 4laugh ------------------------ !!שנים לא דיברנו heart heart לא דיברת עם רננטוש שנים?! את בטח מזה שמחה עכשיו כשרננטוש נעלמה לי הייתי בדיכאוןhow sweet! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:51 am
הו, איזה קבלת פנים מרגשת..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:25 am
R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. באמת מה זה לא הגזמתם קצת?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:26 am
R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. מה סתומרת? ממצב?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:11 am
Blue---Girl R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. מה סתומרת? ממצב? קצת.
שבת תיכף, אני חייב להתכונן
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:53 am
R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. מה סתומרת? ממצב? קצת.
שבת תיכף, אני חייב להתכונןקצת? 3nodding שבת שלום! (אפשר כבר לאמר?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:12 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. מה סתומרת? ממצב? קצת.
שבת תיכף, אני חייב להתכונןקצת? 3nodding שבת שלום! (אפשר כבר לאמר?) שבת שלום ינה.. וביוש רלי wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:55 pm
i love felipe Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. מה סתומרת? ממצב? קצת.
שבת תיכף, אני חייב להתכונןקצת? 3nodding שבת שלום! (אפשר כבר לאמר?) שבת שלום ינה.. וביוש רלי wink את שומרת שבת?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:32 am
R-E-L-Y הו, איזה קבלת פנים מרגשת.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:35 pm
i love felipe R-E-L-Y i love felipe ~Pretty^.^Lady~ R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ שלום שלום! באיזה כיתה עושים פסיכומטרי? פסיכומטרי זה מבחן קבלה לאוניברסיטה. אז מתי שאת רוצה להתקבל לאוניברסיטהמובן wink אחותי רוצה לעשות את הפסיכומטרי אחרי הצבא.. אני אלמד אותה!זה פסדר.. כבר יש לה את הספרים עם 8000000000 העמודים בצבע אדום של קידום... לך תצטיין זה תמיד מצחיק אותי מחדש xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:39 pm
R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ תגיד.....איזו חברה מייצרת את הבמבה הכי טעימה? בובי זה במבה של חרדים, וזה טעים עד מאוד.
והטעויות הם בכוונה, נכון אתה דפוק ס.ס בובי?! איוווווווו זה מה שתמיד המורים נותנים בחלוקת תעודות כי הם מקמצנים על במבה אוסם! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:40 pm
Moony girl R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ תגיד.....איזו חברה מייצרת את הבמבה הכי טעימה? בובי זה במבה של חרדים, וזה טעים עד מאוד.
והטעויות הם בכוונה, נכוןחח^^ במבה זה בכלל כשר לפסח? במבה זה כשר לפסח רק לרלים כי רלי אוכל קטניות ז"א כי הוא חום ואני לבנה,ולבנים לא אוכלים קטניות בפסח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:43 pm
angelic elf אני חושב שפילים מחצררים רגע רגע רגע.... אם חתולים מיללים/מגרגרים כלבים נובחים סוסים צוהלים פרות גועות ופרפרים סותמים את הפה אז מה ארנבים עושים קיבינימט?! gonk אהמף אהמף אהמ *נשיפות מהאף*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |