Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:41 am

Malreni
Molylepke
Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből...

Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már.
Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee

Nien! Nien!! Nien!!!

Öhm... nein? sweatdrop

Vagy most trollingolni próbálsz?
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:42 am

Molylepke
Malreni
Molylepke
Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből...

Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már.
Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee

Nien! Nien!! Nien!!!

Öhm... nein? sweatdrop

Vagy most trollingolni próbálsz?

Kinek, hogy tetszik.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:50 am

...elvittük ivartalanítani a cicánkat, Ciccmancsot. Most itt van velünk a szobában, de nagyon sírdogál. cat_sad Igyekszünk őt vigasztalni, de reggelig kosárnyugalomban kell lennie. De ha ahogy jól lesz holnap a kedvenc konzervjét fogja kapni cat_3nodding
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 12:08 pm

Az Timmy
...elvittük ivartalanítani a cicánkat, Ciccmancsot. Most itt van velünk a szobában, de nagyon sírdogál. cat_sad Igyekszünk őt vigasztalni, de reggelig kosárnyugalomban kell lennie. De ha ahogy jól lesz holnap a kedvenc konzervjét fogja kapni cat_3nodding

Szegény... Jobbulást neki cat_3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Nov 30, 2011 9:07 am

Ma csak 14 órától 17:40ig vártam az sztk-ban mire behívtak a rendelőbe egy 2 perces dolgot elintézni.
Enyhén akadtam ki.... emotion_bigheart
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:06 pm

Hime_Yura
Ma csak 14 órától 17:40ig vártam az sztk-ban mire behívtak a rendelőbe egy 2 perces dolgot elintézni.

Szép... eek

Én ma megtapasztaltam, milyen az ózon szaga (fura!) és találkoztam egy családi ismerőssel smile Valamint egy újságból megtudtam, milyen szemétségeket művelt néhány pakisztáni férj a feleségével pl. féltékenységből... confused

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:51 pm

Hime_Yura

Nálunk átlagban ennyit kell várni hogy sorra kerülj.....
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 5:18 am

Ma egész nap aludtam a suliban mint a bunda a tegnap esti Turandot után (O/A). Kicsit fél 11-re értünk haza.... >< Ráadásul a FIÚK ÖLTÖZŐJÉBEN kellett öltöznünk, mert Ágnes (karvezető -.-) bekattant az unalomtól. Még egy ilyen, és felmondok, mint gyerekkar..... :/

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:13 am

Obi Aoi
Valamint egy újságból megtudtam, milyen szemétségeket művelt néhány pakisztáni férj a feleségével pl. féltékenységből... confused

Milyen szemétségeket? Iaminterestedpleasetellmemore.jpg

ON:
Ma ráakadtam filmbuzin az amerikai Akira film várható sztoriára...
Erre tényleg nincs más reakció, mint, hogy: LOLWHAT
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:18 am

Molylepke
Obi Aoi
Valamint egy újságból megtudtam, milyen szemétségeket művelt néhány pakisztáni férj a feleségével pl. féltékenységből... confused

Milyen szemétségeket? Iaminterestedpleasetellmemore.jpg

ON:
Ma ráakadtam filmbuzin az amerikai Akira film várható sztoriára...
Erre tényleg nincs más reakció, mint, hogy: LOLWHAT

Hogy vannak megcsúnyított feleségek, akik viszont másokat szépítenek. Egyik férjnek abból lett elege, hogy nem akart a lány az esküvő előtt lefeküdni vele és sósavat löttyintett az arcára. mad Aztán... a másodiknak felgyújtotta a férje az ágyát, mert szerinte ránézett más férfiakra, pedig a nő állítólag nem sokat mozdult ki. A harmadikkal meg azért bántak el a cikk szerint, mert az unokatesója bosszút esküdött amiatt, hogy nem neki ígérték a szülei a lányát (szerintem a lány erről nem tehetett...).
Még látszódnak az arcukon a nyomok és egy alapítvány segített nekik, meg arcműtéteken estek át. Szerintem már legalább 70-80% normálisan néznek ki, bár az egyiküknek még látszanak a nyomok ilyen vöröses foltok formájában sad Utóbbi ráadásul egyidős velem (23)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:20 am

CryeneStrifeShiroi
Ma egész nap aludtam a suliban mint a bunda a tegnap esti Turandot után (O/A). Kicsit fél 11-re értünk haza.... >< Ráadásul a FIÚK ÖLTÖZŐJÉBEN kellett öltöznünk, mert Ágnes (karvezető -.-) bekattant az unalomtól. Még egy ilyen, és felmondok, mint gyerekkar..... :/

Na jól van... unalomból akarta, hogy ott öltözzetek? (Lehet, hogy félreértem).
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:28 am

Obi Aoi
Hogy vannak megcsúnyított feleségek, akik viszont másokat szépítenek. Egyik férjnek abból lett elege, hogy nem akart a lány az esküvő előtt lefeküdni vele és sósavat löttyintett az arcára. mad Aztán... a másodiknak felgyújtotta a férje az ágyát, mert szerinte ránézett más férfiakra, pedig a nő állítólag nem sokat mozdult ki. A harmadikkal meg azért bántak el a cikk szerint, mert az unokatesója bosszút esküdött amiatt, hogy nem neki ígérték a szülei a lányát (szerintem a lány erről nem tehetett...).
Még látszódnak az arcukon a nyomok és egy alapítvány segített nekik, meg arcműtéteken estek át. Szerintem már legalább 70-80% normálisan néznek ki, bár az egyiküknek még látszanak a nyomok ilyen vöröses foltok formájában sad Utóbbi ráadásul egyidős velem (23)

Régiót nézve ez "tök általános". Szomorú, de az.
MEN (man?) LOGIC, vagy hogyismondjam. Büszkeség mindenek felett, nemek közötti egyenlőség zéró, meg egyéb nyalánkságok...

Ajánlom figyelmedbe a Marjane Satrapi-tól a Persepolist. Abszolút emészthetően tárja fel a témát. 3nodding

Meeg egy hogyishívják nőcitől van a Lányom nélkül soha c. könyv (tv-film verzió is van belőle, ha úgy jobban érdekel). Abban az amcsi nőci beházasodik egy ilyen mukihoz, szül neki egy gyereket, aztán kezdődnek a bajok.
Mondjuk ez picit durvább mint a Persepolis, a könyvben vannak eléggé olyan részek, amiktől a hátadon fel tud állni a szőr, de egyébként jó könyv. 3nodding

WALL OF TEXT yaaaaaaay! whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:33 am

Molylepke
Obi Aoi

Régiót nézve ez "tök általános". Szomorú, de az.
MEN (man?) LOGIC, vagy hogyismondjam. Büszkeség mindenek felett, nemek közötti egyenlőség zéró, meg egyéb nyalánkságok...

Ajánlom figyelmedbe a Marjane Satrapi-tól a Persepolist. Abszolút emészthetően tárja fel a témát. 3nodding

Meeg egy hogyishívják nőcitől van a Lányom nélkül soha c. könyv (tv-film verzió is van belőle, ha úgy jobban érdekel). Abban az amcsi nőci beházasodik egy ilyen mukihoz, szül neki egy gyereket, aztán kezdődnek a bajok.
Mondjuk ez picit durvább mint a Persepolis, a könyvben vannak eléggé olyan részek, amiktől a hátadon fel tud állni a szőr, de egyébként jó könyv. 3nodding

WALL OF TEXT yaaaaaaay! whee

Igen, tudom, hogy sajnos ez általános ott. Meg oylasmiről is olvastam, hogy a tálibok valakinek nem engedték, hogy tanítson vagy ilyesmi, de titokban feljártak hozzá a gyerekek. Elég fura ez a nagy női alárendeltség a mai korban európai szemmel szerintem...
Köszönöm az ajánlásokat, majd lehet, hogy beszerzem valamelyiket.

Annyira nem wall of text egyelőre sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:40 am

Obi Aoi
CryeneStrifeShiroi

Kb. unatkozott, ezért kitalált vmi kellemeset :/

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:59 am

CryeneStrifeShiroi
Obi Aoi
CryeneStrifeShiroi

Kb. unatkozott, ezért kitalált vmi kellemeset :/

Értem. Kedves...
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games