Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 175 176 177 178 179 180 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 8:58 am

ze tak powiem, nie boje sie powiedziec Zebra xp
ale przyjelam do wiadomosci 3nodding
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 9:12 am

Yajo
Agria
Yajo
Ayah_TheMetalMania
*łancuchami oplata ptactwo izaczyna je dusic po czym uderza num o poklad robiac dziure i wywala za burte..pottapia*
-jeszcze raz bedziesz chciala srac do wina Pani Kapitan to Jakam ja metalowa.. zabije cie i zjem twe serce .*
*wypuszcza ptaka*
*stojący obok alien upuscił rozen na pokład i zaczyna snifać smutno, ze nie bedzie mewy z chrupiaca skórką a przedtem nabijania jej na rożen* crying gonk sad cry emo
emo *placze w katku*
Tez chciałas rożen?

taaak crying

Agria

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 11:05 am

ZebraDeath
*rozgląda się po statku z miną "nadchodzi Dzień Sądu" i patrzy na swoich piratów*

-Jeśli usłyszę -przerywa, trzaska z bicza -że jakikolwiek z moich dzielnych, nieugiętych, krwawych (ale nie tylko tych!) piratów przechodzi na stronę wroga -rzuca mrożące krew w żyłach spojrzenie -to kil, mój bicz, Kraken, rekiny i te małe, obrzydliwe ryby z dna morza będą miały kupę roboty z zdrajcami. Dla nich przygotuję prawdziwą "ścieżkę zdrowia", z spaecerkiem po desce, nurkowaniem pod kilem, betonowymi mokasynami i ucieczką przed sześcioma rzędami rekinich zębów.

Z drugiej strony, jeśli ktoś okaże się wierny swej pirackiej przysiędze, wierny fladze Wesołego Rogera, powiewającej na naszym maszcie, wierny Waszej Kapitan, to nigdy nie zabraknie mu rumu, dobrej bijatyki, krwi, złota (dla wybrednych miziania, kakałka i kanapek też starczy). Pod moim czujnym okiem daleko zajdziecie! Czyż nie ma bardziej przerażającej nazwy niż "Czerwona Perła"? Nawet najdzielniejsze wilki morskie boją się wymawiać tej nazwy i Naszych imion, by "nie wywołać Zebry z morza".

A teraz życzenia noworoczne: dużo rumu, złota, diamentów, krwi, miziania i kanapeczek. Oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy i obfitszy w dary morza i losu. Do siego!

PODPIS: ZebraDeath, Boska Kapitan pirate
eee... luzik, Boska Kapitan czy jak Ty się tam zwiesz. *beeek* Na mnie zawsze możesz liczyć, byle nigdy nie zabrakło ludobójstwa, bo moje dusze potępieńcze i Water Meat wymagają regularnego karmienia... jak zabraknie krwi, napuszczę je na pierwszego z brzegu frajera, który się przypląta (nawet jeśli będzie z załogi. Zasada numer 1: ratuj własny tyłek rolleyes ).
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 3:51 pm

Agria
Yajo
Agria
Yajo
Ayah_TheMetalMania
*łancuchami oplata ptactwo izaczyna je dusic po czym uderza num o poklad robiac dziure i wywala za burte..pottapia*
-jeszcze raz bedziesz chciala srac do wina Pani Kapitan to Jakam ja metalowa.. zabije cie i zjem twe serce .*
*wypuszcza ptaka*
*stojący obok alien upuscił rozen na pokład i zaczyna snifać smutno, ze nie bedzie mewy z chrupiaca skórką a przedtem nabijania jej na rożen* crying gonk sad cry emo
emo *placze w katku*
Tez chciałas rożen?

taaak crying
Moje biedactwo crying ... Ayah, łapaj ptaszora, robimy rozno! pirate

Yajo

Yajo

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 3:52 pm

Daedhel
ZebraDeath
*rozgląda się po statku z miną "nadchodzi Dzień Sądu" i patrzy na swoich piratów*

-Jeśli usłyszę -przerywa, trzaska z bicza -że jakikolwiek z moich dzielnych, nieugiętych, krwawych (ale nie tylko tych!) piratów przechodzi na stronę wroga -rzuca mrożące krew w żyłach spojrzenie -to kil, mój bicz, Kraken, rekiny i te małe, obrzydliwe ryby z dna morza będą miały kupę roboty z zdrajcami. Dla nich przygotuję prawdziwą "ścieżkę zdrowia", z spaecerkiem po desce, nurkowaniem pod kilem, betonowymi mokasynami i ucieczką przed sześcioma rzędami rekinich zębów.

Z drugiej strony, jeśli ktoś okaże się wierny swej pirackiej przysiędze, wierny fladze Wesołego Rogera, powiewającej na naszym maszcie, wierny Waszej Kapitan, to nigdy nie zabraknie mu rumu, dobrej bijatyki, krwi, złota (dla wybrednych miziania, kakałka i kanapek też starczy). Pod moim czujnym okiem daleko zajdziecie! Czyż nie ma bardziej przerażającej nazwy niż "Czerwona Perła"? Nawet najdzielniejsze wilki morskie boją się wymawiać tej nazwy i Naszych imion, by "nie wywołać Zebry z morza".

A teraz życzenia noworoczne: dużo rumu, złota, diamentów, krwi, miziania i kanapeczek. Oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy i obfitszy w dary morza i losu. Do siego!

eee... luzik, Boska Kapitan czy jak Ty się tam zwiesz. *beeek* Na mnie zawsze możesz liczyć, byle nigdy nie zabrakło ludobójstwa, bo moje dusze potępieńcze i Water Meat wymagają regularnego karmienia... jak zabraknie krwi, napuszczę je na pierwszego z brzegu frajera, który się przypląta (nawet jeśli będzie z załogi. Zasada numer 1: ratuj własny tyłek rolleyes ).
Ciekawe tylko, czy ta zdechła szprora wytrzyma sparing z nasza załogą rolleyes
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 5:15 pm

Dzięki za wpisy mojego urodzinowego polla,dopiero teraz się kapłam 2 w nocy sweatdrop
Tak Yayo to zdjęcie jest głupio zrobione mam 166 wzrostu
nocy przybywam o 6 wstaje czyli mam 3,i półgodziny...by pójść na spacer,o tej porze ulice są puste założe mój akwamarynowy płaszcz i ide cienie drzew straszyć....a moje alter swiecxi mroczną pistacjową poświatą na statku mojego mastera K.Zebry.Zamglone oczy wpatrują się w horyzont oświetlany blaskiem księzyca,o nie jutro spokojnie nie będzie...a raczej dziś...będzie sztorm

Maja-Pistachio

shilian90

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 3:12 am

Zebra, na mnie zawsze mozesz liczyc!
Nie mam zamiaru dolaczyc do Nakama.
wole tutaj lezec obijac sie, uzalac sie, pic rum i wcinac kanapki przyrzadzane przez El Taro.
heart heart
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 6:35 am

pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate pirate
AZ PO GROB

Mirwais

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 6:37 am

ja skozystam z przywileju teleportacji mrgreen

poza tym chyba i tak nikt nie je tego, co gotuje, a zapasy rumu topnieja, niech ktos skoczy do spozywczaka w najblizszym porcie xd
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 8:38 am

_b_u_r_a_k_

poza tym chyba i tak nikt nie je tego, co gotuje, a zapasy rumu topnieja, niech ktos skoczy do spozywczaka w najblizszym porcie xd

*łapie za czólki buraka i wrzuca do kajuty z osłona anty teleportowa, poczym zatrzaskuje drzwi uprzedno dostarczaajac kilka butelek rumu i deske do krojenia*
Ni huja!!! evil

Gem_ma

Gem_ma

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 8:39 am

Maja-Pistachio
Dzięki za wpisy mojego urodzinowego polla,dopiero teraz się kapłam 2 w nocy sweatdrop
Tak Yayo to zdjęcie jest głupio zrobione mam 166 wzrostuUser Image
nocy przybywam o 6 wstaje czyli mam 3,i półgodziny...by pójść na spacer,o tej porze ulice są puste założe mój akwamarynowy płaszcz i ide cienie drzew straszyć....a moje alter swiecxi mroczną pistacjową poświatą na statku mojego mastera K.Zebry.Zamglone oczy wpatrują się w horyzont oświetlany blaskiem księzyca,o nie jutro spokojnie nie będzie...a raczej dziś...będzie sztorm

dla zaintereressowanych ten mim po lewej to Alex chłop Pistacji pirate
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:17 am

Gem_ma
_b_u_r_a_k_

*łapie za czólki buraka i wrzuca do kajuty z osłona anty teleportowa, poczym zatrzaskuje drzwi uprzedno dostarczaajac kilka butelek rumu i deske do krojenia*
Ni huja!!! evil

i co mam z ta kurwa deska zrobic? bo nozem moge sie chociaz zadzgac, ale najpierw wypije rum 3nodding
*odkorkowuje pierwsza butelke i z namaszczeniem oproznia*

_b_u_r_a_k_

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:55 am

*mocuje sie na dziobie statku i zastyga*
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:23 am

ide cos wybuchnac wiec sweatdrop

wilkus
Crew

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:48 am

Yajo
Daedhel
ZebraDeath

Ciekawe tylko, czy ta zdechła szprora wytrzyma sparing z nasza załogą rolleyes
Yajco to Ty jeszcze nie wiesz, Jak Oni Umieją Fałszować... nawet Twoja skorupka nie wytrzyma. wink
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 175 176 177 178 179 180 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games