|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 3:09 pm
Daedhel Lady Revania ZebraDeath *rozdaje ostatnie autografy i zeskakuje na swój pokład* Dziś wieczorem imprezka na nasza cześć! zajme sie muzyka mrgreen *taszczy sprzet, plyty z j-rockiem i plyty z disco polo* nie tak szybko! Też chcę mieć wpływ na skład muzycznego menu! twisted *szarmanckim gestem dorzuca na górę sterty płyt ulubioną klasykę: Led Zeppelin, AC-DC, Deep Purple, The Doors, The Rolling Stones, Soundgarden, Rammstein, The Mars Volta, Pink Floyd, Jimi Hendrix...* mrgreen dobry wybor, mi pasuje ^^ *dorzuca jeszcze Sex Pistols*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 3:14 pm
e TAM dajcie pistacje! domokun Wina i sera cheese_whine sernika mi starczy po świętach cool Wogle śliczne istotki życzę Wam mnustwo przyjemności w sylwestra gdziekolwiek będziecie cokolwiek będziecie robiły.A i w sylwestra najlepsze co można życzyć to dużżżo szczęścia dla innych...spróbujcie polecam...wysilcie się nawet jak będziecie wtedy nieszczęśliwi,warto...bo jak inni są szczęsliwi to i Was do tej przyjemności zaproszą..Aaa więc pomiętajcie godzinna 0.00 i życzymy w myślach wszystkim istotom a jak to za trudne to najbliższym dużo radości i rozwijających doświadczen,życia bez chorób.... To naprawde niezłe,w tą jedną chwilę możecie sobie pozwolić by nie myśleć o sobie.Wyobrazić sobie tylu szczęśliwych ludzi,brak powodów ich cierpienia. Patent z atestem 2500lat. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 3:27 am
immmpresska! rumu wina i meżczyzn! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 4:56 am
*śpi w beczce* - BEEEEEEEEEEK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 5:11 am
*bucuje swoj totem* - Jak sie blyszczy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:11 am
A ja wam zycze na nowy rok duuuuuzo rabunkow gwałtow, wina rumu (agrii kakałka)i skrzyn ze złotem 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:21 am
Ayah_TheMetalMania *śpi w beczce* - BEEEEEEEEEEK *wylewa na nią kubeł zimnej wody i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:42 am
*biega za mewa z wiadrem voody* chłodz no tu ty paskuda tak Ayuah odpoczywajaca budzic brutalnie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:49 am
Gem_ma *biega za mewa z wiadrem voody* chłodz no tu ty paskuda tak Ayuah odpoczywajaca budzic brutalnie! scream *zmienia się w postać ptasią i siada na maszcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 7:33 am
kolubryną ptaka! uuuhahahahaaa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 7:49 am
*budzi sie ..wychodzi z beczki... patrzy na ptactwo... patrzy na trzecia beczke... patrzy na ptactwo patrzy na beczke ...ptactwo, beczka ....Beczka.... mrgreen ..otwiera becke i zatapia dioba w winie.... mrgreen BUllll
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|