|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:44 pm
dida little kitten! dida little kitten! dida מזה מזה מזה.. איך פתאום הכול מוכן?! אירס מוכרת תותים עומר מחלק שתיה... וכ"ו.. אני אמורה גם להכין הכול מתישהו.. מלצרים לא ממושמעים שכמוכם!!!! ג'יי ג'יי אני אומרת!! פטרי את כולם!!!! twisted *נאנחת* טבחית עצבנית... *מגישה לה כוס מים וכדור הרגעה* sweatdrop אוי תודה.. *קורצת* אני אקח כל מה שתביאי לי האני cool יהיה בסדר... sweatdrop *מלטפת את ראשה ומצחקקת* גרררררררררררררררררררר *מצטמררת* *דוחפת לה עוד כדור הרגעה לפה* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:46 pm
Moony girl little kitten! Moony girl אני לא אוכל אותך blaugh heart *מציצה מאחורי הספה* מבטיחה? stare כן 3nodding אני לא אוכלת חתולים whee אה... ומה כן? sweatdrop חוץ מתותים ושוקולד?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:46 pm
little kitten! Moony girl little kitten! Moony girl אני לא אוכל אותך blaugh heart *מציצה מאחורי הספה* מבטיחה? stare כן 3nodding אני לא אוכלת חתולים whee אה... ומה כן? sweatdrop חוץ מתותים ושוקולד? שוקולד ותותים^^ חח וד''א, תיזהרי לא להרוג אותה עם מנת יתר של סמי הרגעה^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:47 pm
Moony girl little kitten! Moony girl אני לא אוכל אותך blaugh heart *מציצה מאחורי הספה* מבטיחה? stare כן 3nodding אני לא אוכלת חתולים whee אה... ומה כן? sweatdrop חוץ מתותים ושוקולד?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:47 pm
little kitten! SUPERSTAR2004 little kitten! SUPERSTAR2004 little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd xd xd xd xd xd xd sweatdrop יש אדיט!!!!!!!!!!! xd זה בסדר.. אני אוהבת אותך ככה! ^^ 3nodding heart אני ככה רוב הזמן..... xd חחחחח יאללה בה ביי אני נרדמת ל המקלדת.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:50 pm
SUPERSTAR2004 אני ככה רוב הזמן..... xd חחחחח יאללה בה ביי אני נרדמת ל המקלדת.... heart זה בסדר... גמני xd ויותר גרוע. 3nodding ללטוש! ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:56 pm
Moony girl שוקולד ותותים^^ חח וד''א, תיזהרי לא להרוג אותה עם מנת יתר של סמי הרגעה^^ היא תהיה בסדר.. אני מקווה *תוקעת בה אצבע לבדוק את שלומה*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:01 pm
little kitten! Moony girl שוקולד ותותים^^ חח וד''א, תיזהרי לא להרוג אותה עם מנת יתר של סמי הרגעה^^ היא תהיה בסדר.. אני מקווה *תוקעת בה אצבע לבדוק את שלומה* אהה מה קורה פה?! מי זאת?! איפה אני?! מי אני?! *מתעלפת* ((אמא קוראת מסט -גו))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:52 am
מלצר מן איז אין דה האוס ! *מסתכל לצדדים*
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:52 am
ג'י מה שאמרתי אתמול היה בצחוק sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:01 am
סתם מנוגע למכירים לא התכוונתי לכסף בגאיה אלה סתם...בתור משחק... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:27 am
little kitten! SUPERSTAR2004 אני ככה רוב הזמן..... xd חחחחח יאללה בה ביי אני נרדמת ל המקלדת.... heart זה בסדר... גמני xd ויותר גרוע. 3nodding ללטוש! ^^ heart חחחח גם אני!!! אבל השיא זה מ-3 בבוקר..... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|