|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:53 am
אל תקשיב לקפיטליסט- הרבה יותר מעניין לאסוף ג'אנק
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:55 am
רלוש.... אתה מרגיש טוב?! o_O חשבתי שנקבל תגובה יותר גרוע משהו כמו: לעולם לא פותחים טראנקים!!!!!!!! scream
הרמ.... יש לי התוודות.... מאז שהחלטתי להנות רק מהפורומים של גיאה פתחתי כל קופסא(כחולות וורודות) וטראנקים שיצאו לי....
אל תרביץ.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:56 am
Lo haya shem panuy אל תקשיב לקפיטליסט- הרבה יותר מעניין לאסוף ג'אנק קפיטליסט?
כבר שמעתי את המילה הזאת בעבר... המממ מלשון capital?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:57 am
Lo haya shem panuy אל תקשיב לקפיטליסט- הרבה יותר מעניין לאסוף ג'אנק ,יפה אמרת! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:57 am
R-E-L-Y Lo haya shem panuy אל תקשיב לקפיטליסט- הרבה יותר מעניין לאסוף ג'אנק קפיטליסט?
כבר שמעתי את המילה הזאת בעבר... המממ מלשון capital? הרמ... לא
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:00 am
angelic elf רלוש.... אתה מרגיש טוב?! o_O חשבתי שנקבל תגובה יותר גרוע משהו כמו: לעולם לא פותחים טראנקים!!!!!!!! scream
הרמ.... יש לי התוודות.... מאז שהחלטתי להנות רק מהפורומים של גיאה פתחתי כל קופסא(כחולות וורודות) וטראנקים שיצאו לי....
אל תרביץ.... sweatdrop הסיבה שלא צעקתי על עומר היא בגלל שזאת הייתה הטראנק הראשונה שלו.
חתיכת שסק מלופף שכמותך!!! מה אתה פותח איבנטים?! מי אתה חושב שאתה??? סופרמן ?! (נו, סופרמן יכול לראות דרך חפצים) (חוץ מעופרת)
אתה מבייש את כל קהילת הפילים!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:01 am
*מתיישב על המדרכה ובוכה*
פילים גידלתי ורוממתי... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:05 am
R-E-L-Y angelic elf רלוש.... אתה מרגיש טוב?! o_O חשבתי שנקבל תגובה יותר גרוע משהו כמו: לעולם לא פותחים טראנקים!!!!!!!! scream
אל תרביץ.... sweatdrop הסיבה שלא צעקתי על עומר היא בגלל שזאת הייתה הטראנק הראשונה שלו.
חתיכת שסק מלופף שכמותך!!! מה אתה פותח איבנטים?! מי אתה חושב שאתה??? סופרמן ?! (נו, סופרמן יכול לראות דרך חפצים) (חוץ מעופרת)
אתה מבייש את כל קהילת הפילים!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:29 am
angelic elf R-E-L-Y angelic elf רלוש.... אתה מרגיש טוב?! o_O חשבתי שנקבל תגובה יותר גרוע משהו כמו: לעולם לא פותחים טראנקים!!!!!!!! scream
אתה מבייש את כל קהילת הפילים!! אני מצטער, לא הייתי צריך לצעוק עליך כל כך.. אני פשוט.. לא שלטתי בעצמי.. גם עומר וגם אתה.. זה יותר מדי בשבילי. אני חייב לנוח קצת.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:39 am
angelic elf R-E-L-Y Lo haya shem panuy אל תקשיב לקפיטליסט- הרבה יותר מעניין לאסוף ג'אנק קפיטליסט?
כבר שמעתי את המילה הזאת בעבר... המממ מלשון capital? הרמ... לאדווקא כן...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:50 am
חמוט! ^^ 4laugh ------------------------ !!שנים לא דיברנו heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:53 am
little kitten! חמוט! ^^ 4laugh ------------------------ !!שנים לא דיברנו heart heart לא דיברת עם רננטוש שנים?! את בטח מזה שמחה עכשיו כשרננטוש נעלמה לי הייתי בדיכאון
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |