|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 6:43 am
ma az történt, hogy végigbőgtem a napot (mindegy, hogy miért, majd lesz jobb is), de szerencsére a kolléganőim tök aranyosak voltak
és még az van, hogy várom a 16.00 órát, mert akkor szeretnék vásárolni egy winter groomot a cash shopban (és reggel pedig korán kell kelnem, hogy zsákoljak egy xiao tu zi the rabbitot biggrin ) jó lenne valami speckó bundlet venni, vagy méginkább egy faustine's bottlet, de annyi casht sehogy sem tudnék összeszedni sajnos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 10:04 am
Carbon Heart Ki ismeri ezt a számot Magyarországon tőle? Kevesen! Ki tudta, hogy Adele nyert Grammy díjat 2008-ban? Kevesen! Hipster leszek, de én ismerem, és tudtam is a Grammy-jeiről, de én úgy tudtam, hogy 2009-ben kapott kettőt. (legjobb új előadó, meg ööööö valami másért is kapott) 3nodding Carbon Heart Fájdalmas, hogy mióta a Rádió 1 (legalja) játsza a Rolling in the deep-et és a Someone like you-t, napi 3-szor látom Facebook-on kiposztolva. Én csak örülök, hogy végre a legnagyobb rádióadók is hajlandóak minőségi zenét játszani... biggrin Carbon Heart Ezt csak úgy megemlítem, de a Petőfi rádió 2010 vége óta játszotta a Rolling in the deep-et, míg a Rádió 1 2011 júniusában kezdte el napi rendszerességgel játszani, hisz sikeres volt a szám. Khm... mióta a Quimby-nek az Autó egy szerpentinen c. dala benne volt a Pöttyös reklámban, azóta ezt és még egy rakás másik Quimby számot nyomatnak a rádiók (VÉGRE!!) mint "igazi mai sláger" ( rolleyes ), pedig a Szerpentinen egy 2005-ös dal... Carbon Heart Tavaly én az utolsó ének óránkon megmutattam a tolnai osztályomnak a Someone like you-t, nem volt, akit megfogott volna a dal. Most pedig sokan posztolják közülük. Ezt teszi a média. Pontosan. biggrin Ameddig az itthoni nagyokosok nem mondják, hogy jó, addig a fene se hallgatná meg ezeket az amúgy marha jó számokat. Épp ezért próbálom jó szemszögből nézni, hogy végre ZENÉT adnak egy rádióban, és nem ilyen magyar, 1szezonos borzalmakat. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 3:20 pm
Oh jajj, tudom hogy legalább 1000 éve nem írtam a guildbe, de ezt muszáj vagyok "kiörömködni" magamból. blaugh emotion_dowant Nagy nap a mai, mert iiiiigen hosszú (évek) idő után végre sikerült megtalálnom Az utolsó mohikán c. film egyik betétdalát, ami mohikán és cherokee verzióban készült. heart heart heart VÉGRE!!! xd Mindenhol csak azt a hülye angol nyelvűt lehet megtalálni! stare scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 3:42 pm
Ma biliárdozni voltam barátokkal. Like a boss... baszki... három golyót egyszerre. Azt hittem helyben megszülök. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 5:15 am
Ma tudtam meg hogy holnap koteszbemutatot tartok a Neprajzi muzeumban , tegnap meg 3. lettem az Euroskill Adventi koteszversenyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 7:03 am
Malreni Ma biliárdozni voltam barátokkal. Like a boss... baszki... három golyót egyszerre. Azt hittem helyben megszülök. xd Mi is voltunk csütörtökön biliárdozni és én is eljátszottam ezt xD csak abból 2 volt az én színem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 7:28 am
Ma kaptam egy e-mail-t! A decemberi Mondo-ban bemutatják a könyvem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 8:22 am
Gratula Mal smile
Ma volt cica ki-bejárás (a szomszéd fúrása miatt), valamint tanakodás arról, hogy az élezett korcsolya csak a fékezést teszi-e jobbá/biztonságosabbá vagy pl. a kanyarok is... Bár én még nem nagyon merek/tudok "befarolni" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 8:43 am
Malreni Ma biliárdozni voltam barátokkal. Like a boss... baszki... három golyót egyszerre. Azt hittem helyben megszülök. xd ezen hangosan felröhögtem rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 9:25 am
Na, a mai nap a szokásos volt... De a tegnapról mesélnék.:
Kaposvári Egyetemről jött egy szép hölgy, aki -később derült ki- a Művészeti Kar egyik "tanára". Az előadás végén megkérdeztem tőle pár információt, kaptam a Művészeti Karról egy kis füzetet és megláttam 3 tanulható szakot, amikbe beleszerettem.: fotográfia, audióvizuális szakasszisztens és színművészet. A fotográfia szerintem a legjobb ezekből! Szerintem meg is van, hova jelentkezek továbbtanulásra! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 10:19 am
Ma elmentünk Újpest-ről Mogyoródig gyalog xDDD Aztán a vissza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 10:59 am
Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből...
Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már. Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 11:16 am
Molylepke Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből... Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már. Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee Nien! Nien!! Nien!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 11:17 am
Én meg tegnap meglátogattam a Parlamentet, belülrőőől, ott lehettem a törvényalkotáson (szavazáson, amit ti a TV-ben is láthattatok) és találkoztam Ricsihos10-zel ( Botházi Ricsivel. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |