Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 6:43 am

ma az történt, hogy végigbőgtem a napot (mindegy, hogy miért, majd lesz jobb is), de szerencsére a kolléganőim tök aranyosak voltak

és még az van, hogy várom a 16.00 órát, mert akkor szeretnék vásárolni egy winter groomot a cash shopban (és reggel pedig korán kell kelnem, hogy zsákoljak egy xiao tu zi the rabbitot biggrin )
jó lenne valami speckó bundlet venni, vagy méginkább egy faustine's bottlet, de annyi casht sehogy sem tudnék összeszedni sajnos sweatdrop
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 10:04 am

Carbon Heart
Ki ismeri ezt a számot Magyarországon tőle? Kevesen!
Ki tudta, hogy Adele nyert Grammy díjat 2008-ban? Kevesen!

Hipster leszek, de én ismerem, és tudtam is a Grammy-jeiről, de én úgy tudtam, hogy 2009-ben kapott kettőt. (legjobb új előadó, meg ööööö valami másért is kapott) 3nodding

Carbon Heart
Fájdalmas, hogy mióta a Rádió 1 (legalja) játsza a Rolling in the deep-et és a Someone like you-t, napi 3-szor látom Facebook-on kiposztolva.

Én csak örülök, hogy végre a legnagyobb rádióadók is hajlandóak minőségi zenét játszani... biggrin

Carbon Heart
Ezt csak úgy megemlítem, de a Petőfi rádió 2010 vége óta játszotta a Rolling in the deep-et, míg a Rádió 1 2011 júniusában kezdte el napi rendszerességgel játszani, hisz sikeres volt a szám.

Khm... mióta a Quimby-nek az Autó egy szerpentinen c. dala benne volt a Pöttyös reklámban, azóta ezt és még egy rakás másik Quimby számot nyomatnak a rádiók (VÉGRE!!) mint "igazi mai sláger" ( rolleyes ), pedig a Szerpentinen egy 2005-ös dal...

Carbon Heart
Tavaly én az utolsó ének óránkon megmutattam a tolnai osztályomnak a Someone like you-t, nem volt, akit megfogott volna a dal. Most pedig sokan posztolják közülük.
Ezt teszi a média.

Pontosan. biggrin
Ameddig az itthoni nagyokosok nem mondják, hogy jó, addig a fene se hallgatná meg ezeket az amúgy marha jó számokat. Épp ezért próbálom jó szemszögből nézni, hogy végre ZENÉT adnak egy rádióban, és nem ilyen magyar, 1szezonos borzalmakat. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Fri Nov 25, 2011 1:17 pm

Ahogyan most érzek:
User Image
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 3:20 pm

Oh jajj, tudom hogy legalább 1000 éve nem írtam a guildbe, de ezt muszáj vagyok "kiörömködni" magamból. blaugh emotion_dowant
Nagy nap a mai, mert iiiiigen hosszú (évek) idő után végre sikerült megtalálnom Az utolsó mohikán c. film egyik betétdalát, ami mohikán és cherokee verzióban készült. heart heart heart VÉGRE!!! xd Mindenhol csak azt a hülye angol nyelvűt lehet megtalálni! stare scream

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 3:42 pm

Ma biliárdozni voltam barátokkal. Like a boss... baszki... három golyót egyszerre. Azt hittem helyben megszülök. xd
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 5:15 am

Ma tudtam meg hogy holnap koteszbemutatot tartok a Neprajzi muzeumban , tegnap meg 3. lettem az Euroskill Adventi koteszversenyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee xp 3nodding

Yondaimomi

3,300 Points
  • Cart Raider 100
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 7:03 am

Malreni
Ma biliárdozni voltam barátokkal. Like a boss... baszki... három golyót egyszerre. Azt hittem helyben megszülök. xd
Mi is voltunk csütörtökön biliárdozni és én is eljátszottam ezt xD csak abból 2 volt az én színem biggrin
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 7:28 am

Ma kaptam egy e-mail-t! A decemberi Mondo-ban bemutatják a könyvem!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 26, 2011 8:22 am

Gratula Mal smile

Ma volt cica ki-bejárás (a szomszéd fúrása miatt), valamint tanakodás arról, hogy az élezett korcsolya csak a fékezést teszi-e jobbá/biztonságosabbá vagy pl. a kanyarok is... Bár én még nem nagyon merek/tudok "befarolni" sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 8:43 am

Malreni

ezen hangosan felröhögtem rofl rofl rofl

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 9:25 am

Na, a mai nap a szokásos volt... De a tegnapról mesélnék.:

Kaposvári Egyetemről jött egy szép hölgy, aki -később derült ki- a Művészeti Kar egyik "tanára". Az előadás végén megkérdeztem tőle pár információt, kaptam a Művészeti Karról egy kis füzetet és megláttam 3 tanulható szakot, amikbe beleszerettem.: fotográfia, audióvizuális szakasszisztens és színművészet. A fotográfia szerintem a legjobb ezekből! Szerintem meg is van, hova jelentkezek továbbtanulásra! smile
PostPosted: Sat Nov 26, 2011 10:19 am

Ma elmentünk Újpest-ről Mogyoródig gyalog xDDD Aztán a vissza smile

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 10:59 am

Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből...

Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már.
Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:16 am

Molylepke
Ma sikeresen konstatáltam, hogy még mindig segghülye vagyok németből...

Valamint úgy döntöttem, hogy váltok Chrome-ra, mert a Firefox-tól szolid agyfaszt kaptam már.
Eddig egyáltalán nem bántam meg. whee

Nien! Nien!! Nien!!!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:17 am

Én meg tegnap meglátogattam a Parlamentet, belülrőőől, ott lehettem a törvényalkotáson (szavazáson, amit ti a TV-ben is láthattatok) és találkoztam Ricsihos10-zel ( Botházi Ricsivel. )
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games