|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:08 am
RopuchaAga kazda bierze swoich jencow i do szalupy! 4laugh heart heart mrgreen heart ten plan podoba mi się... ten o rumie też jest dobry... a więc... Dalej, jazda do roboty, jebane nieroby! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:10 am
EvilYuki RopuchaAga kazda bierze swoich jencow i do szalupy! 4laugh heart heart mrgreen heart ten plan podoba mi się... ten o rumie też jest dobry... a więc... Dalej, jazda do roboty, jebane nieroby! razz hmmm to co? rzucamy sie na nich... tylko ekhm przydalby sie rozkaz pani kapitan.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:11 am
RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga kazda bierze swoich jencow i do szalupy! 4laugh heart heart mrgreen heart ten plan podoba mi się... ten o rumie też jest dobry... a więc... Dalej, jazda do roboty, jebane nieroby! razz hmmm to co? rzucamy sie na nich... tylko ekhm przydalby sie rozkaz pani kapitan.. xp no tak, po znowu strzeli focha i będę musiała zapierdzielać ze szmatą po pokładzie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:12 am
*patrzy na Evil Yuki* aaa, kit im w slip! ruszajmy bez nich, wiecej dla nas bedzie!!! *wydaje rozkazy potrzebne do przyblizenia statku* a gdzie jest kapitan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:12 am
EvilYuki RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga kazda bierze swoich jencow i do szalupy! 4laugh heart heart mrgreen heart ten plan podoba mi się... ten o rumie też jest dobry... a więc... Dalej, jazda do roboty, jebane nieroby! razz hmmm to co? rzucamy sie na nich.../ tylko ekhm przydalby sie rozkaz pani kapitan.. xp no tak, po znowu strzeli focha i będę musiała zapierdzielać ze szmatą po pokładzie... sweatdrop tja, to ja sie zaczynam z tego mojego gniazda gramolic co by zejsc zanim zaczniecie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:13 am
wilkus *patrzy na Evil Yuki* aaa, kit im w slip! rusajmy bez nich, wiecej dla nas bedzie!!! *wydaje rozkazy potrzebne do przyblizenia statku* a gdzie jest kapitan? sie gdzieś zgubiła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:14 am
rozumiem, ze trzeba wiec nie pozwolic uciec tamtym... i czekac na kapitana... no spoko, niech bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:14 am
RopuchaAga tja, to ja sie zaczynam z tego mojego gniazda gramolic co by zejsc zanim zaczniecie mrgreen no, no to ja poczekam na pokładzie aż nie przyleci ktoś, kogo można posmyrać moimi katanami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:15 am
czekajcie na mnie! gonk *usiluje zejsc z "tego pieprzonego gniazda"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:16 am
to ja ide poszukac kapitana... poradza sobie tutaj i beze mnie narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:16 am
EvilYuki RopuchaAga tja, to ja sie zaczynam z tego mojego gniazda gramolic co by zejsc zanim zaczniecie mrgreen no, no to ja poczekam na pokładzie aż nie przyleci ktoś, kogo można posmyrać moimi katanami mrgreen jak beda jakies rozowe na pokladzie to je do ciebie wysle twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:17 am
wilkus to ja ide poszukac kapitana... poradza sobie tutaj i beze mnie narazie a kto bedzie to wszystko koordynowal przepraszam...? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 3:19 am
RopuchaAga wilkus to ja ide poszukac kapitana... poradza sobie tutaj i beze mnie narazie a kto bedzie to wszystko koordynowal przepraszam...? stare przeciez sie nie rozpadnie xp dobra, dobra, to kto ma szukac kapitana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RopuchaAga EvilYuki RopuchaAga tja, to ja sie zaczynam z tego mojego gniazda gramolic co by zejsc zanim zaczniecie mrgreen no, no to ja poczekam na pokładzie aż nie przyleci ktoś, kogo można posmyrać moimi katanami mrgreen jak beda jakies rozowe na pokladzie to je do ciebie wysle twisted powiedz, że mam plakaty Tokjo Motel to przylecą do mnie same mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wilkus RopuchaAga wilkus to ja ide poszukac kapitana... poradza sobie tutaj i beze mnie narazie a kto bedzie to wszytsko koordynowal przepraszam...? stare przeciez sie nie rozpadnie xp dobra, dobra, to kto ma szukac kapitana? wyslijmy jej list w butelce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |