|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:22 pm
little kitten! dida מזה מזה מזה.. איך פתאום הכול מוכן?! אירס מוכרת תותים עומר מחלק שתיה... וכ"ו.. אני אמורה גם להכין הכול מתישהו.. מלצרים לא ממושמעים שכמוכם!!!! ג'יי ג'יי אני אומרת!! פטרי את כולם!!!! twisted *נאנחת* טבחית עצבנית... *מגישה לה כוס מים וכדור הרגעה* sweatdrop אוי תודה.. *קורצת* אני אקח כל מה שתביאי לי האני cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:22 pm
little kitten! Moony girl little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd מצטערת^^ זה היה רגע שבו דפיקות יתר במוח השתלטה על השאר חח.. איטס קיי... ^^ heart חח^^ אבל אכן, לפחות אותי זה הצחיק מאוט^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:24 pm
Moony girl little kitten! dida אמ אי?! *מנסה להתחנף למנהלת* בוי אר יו לוק גוד טודיי!!! wink wink wink אוי חתולים..אני מתה על חתולים!! וזאת שעל ידך..גרררר מתוקה להפליא..אולי נוציא אותה לטיול ככה פעם..שתינו *נאנחת* תחזרי למטבח או משו.. *מוזגת לעצמה עוד חלב* את מכורה לחלב^^ I'm a kitty rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:25 pm
little kitten! Moony girl little kitten! dida אמ אי?! *מנסה להתחנף למנהלת* בוי אר יו לוק גוד טודיי!!! wink wink wink אוי חתולים..אני מתה על חתולים!! וזאת שעל ידך..גרררר מתוקה להפליא..אולי נוציא אותה לטיול ככה פעם..שתינו *נאנחת* תחזרי למטבח או משו.. *מוזגת לעצמה עוד חלב* את מכורה לחלב^^ I'm a kitty rolleyes and i'm a were wolf domokun domokun domokun domokun lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:26 pm
dida little kitten! dida מזה מזה מזה.. איך פתאום הכול מוכן?! אירס מוכרת תותים עומר מחלק שתיה... וכ"ו.. אני אמורה גם להכין הכול מתישהו.. מלצרים לא ממושמעים שכמוכם!!!! ג'יי ג'יי אני אומרת!! פטרי את כולם!!!! twisted *נאנחת* טבחית עצבנית... *מגישה לה כוס מים וכדור הרגעה* sweatdrop אוי תודה.. *קורצת* אני אקח כל מה שתביאי לי האני cool יהיה בסדר... sweatdrop *מלטפת את ראשה ומצחקקת*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:29 pm
Moony girl little kitten! Moony girl little kitten! dida אמ אי?! *מנסה להתחנף למנהלת* בוי אר יו לוק גוד טודיי!!! wink wink wink אוי חתולים..אני מתה על חתולים!! וזאת שעל ידך..גרררר מתוקה להפליא..אולי נוציא אותה לטיול ככה פעם..שתינו *נאנחת* תחזרי למטבח או משו.. *מוזגת לעצמה עוד חלב* את מכורה לחלב^^ I'm a kitty rolleyes and i'm a were wolf domokun domokun domokun domokun lol ואני..טבחית! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:31 pm
Moony girl little kitten! Moony girl little kitten! dida אמ אי?! *מנסה להתחנף למנהלת* בוי אר יו לוק גוד טודיי!!! wink wink wink אוי חתולים..אני מתה על חתולים!! וזאת שעל ידך..גרררר מתוקה להפליא..אולי נוציא אותה לטיול ככה פעם..שתינו *נאנחת* תחזרי למטבח או משו.. *מוזגת לעצמה עוד חלב* את מכורה לחלב^^ I'm a kitty rolleyes and i'm a were wolf domokun domokun domokun domokun lol *בורחת מאחורי הספה* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:33 pm
little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd xd xd xd xd xd xd אדיט:אםם התלהבתי קצת...אבל זה היה מצחיק......לא לשים לב..אני בשיא החירפון....היה לי יום ארווווווווווווווך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:35 pm
SUPERSTAR2004 little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd xd xd xd xd xd xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:36 pm
little kitten! SUPERSTAR2004 little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd xd xd xd xd xd xd sweatdrop יש אדיט!!!!!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:38 pm
SUPERSTAR2004 little kitten! SUPERSTAR2004 little kitten! Moony girl חח... תשני את הסדר של שתי האותיות הראשונות ברחמניתXD ואז יצא משו אחרXDXD *נאנחת* אנחנו מאוד בוגרים היום.. stare *מצחקקת בסתר מאחורי הפוף שלה* xd xd xd xd xd xd xd sweatdrop יש אדיט!!!!!!!!!!! xd זה בסדר.. אני אוהבת אותך ככה! ^^ 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:40 pm
little kitten! Moony girl little kitten! Moony girl little kitten! dida אמ אי?! *מנסה להתחנף למנהלת* בוי אר יו לוק גוד טודיי!!! wink wink wink אוי חתולים..אני מתה על חתולים!! וזאת שעל ידך..גרררר מתוקה להפליא..אולי נוציא אותה לטיול ככה פעם..שתינו *נאנחת* תחזרי למטבח או משו.. *מוזגת לעצמה עוד חלב* את מכורה לחלב^^ I'm a kitty rolleyes and i'm a were wolf domokun domokun domokun domokun lol *בורחת מאחורי הספה* gonk אני לא אוכל אותך blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:41 pm
Moony girl אני לא אוכל אותך blaugh heart *מציצה מאחורי הספה* מבטיחה? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:42 pm
little kitten! dida little kitten! dida מזה מזה מזה.. איך פתאום הכול מוכן?! אירס מוכרת תותים עומר מחלק שתיה... וכ"ו.. אני אמורה גם להכין הכול מתישהו.. מלצרים לא ממושמעים שכמוכם!!!! ג'יי ג'יי אני אומרת!! פטרי את כולם!!!! twisted *נאנחת* טבחית עצבנית... *מגישה לה כוס מים וכדור הרגעה* sweatdrop אוי תודה.. *קורצת* אני אקח כל מה שתביאי לי האני cool יהיה בסדר... sweatdrop *מלטפת את ראשה ומצחקקת* גרררררררררררררררררררר *מצטמררת*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:43 pm
little kitten! Moony girl אני לא אוכל אותך blaugh heart *מציצה מאחורי הספה* מבטיחה? stare כן 3nodding אני לא אוכלת חתולים whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |