Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:30 pm

nie chce mi sie czytać coście tu ostatnio nagryzmolili, więc powiem tylko, że się z wami kategorycznie niezgadzam, na niczym się nie znacie i nic nie wiecie... i teraz mi prosze udowodnić, że się mylę... a i tak wiem iż mam rację pod każdym względem
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:37 pm

co ty wiesz o zabijaniu.

[ Kaku ]

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:59 pm

zyciowe sentencje chlopcy XD
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 2:11 pm

[ Message temporarily off-line ]

Musubi P.

novelin

PostPosted: Thu Feb 17, 2005 6:28 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 8:25 am

p2prince
NO właśnie, człek w swojej teraźniejszej formie się nie przemieni.
Jedynym sposobem byśmy mogli się przemienić. To zdigitalizować(nie wiem jak się to pisze..) naszą dusze i żyć w wirutalnym świecie.
toś teraz wywalił z grubej rury sweatdrop

ja chyba wstrzymam się od głosu w tej dyskusji gdyż moje poglądy i posiadana wiedza są na z goła innym poziomie i użycie ich tutaj byłoby bezcelowe xp

Kukus

[ Kaku ]

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 2:42 pm

nie miec koncepcji to brak koncepcji a czy to juz antykoncepcja?
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:50 am

[ Kaku ]
głęboka myśl eek
z mojego punktu widzenia [siedzenia] wygląda to następująco... kiedy brak koncepcji w sytuacji konfrontacji z samicą gatunku HoHoHo-ale-SSApiens, samiec gatunku stricte-hetero-Kukus musi nałożyć przed wejściem na tereny podmokłe kalosze... gdyż bieg na bosaka w takiej sytuacji może zakończyć się poślizgnięciem xp
choć istnieje również możliwość wysuszenie mokradeł specyfikami chemicznymi w przeciągu 72 godzin po poślizgnięciu, lecz ta metoda stosowana zbyt często może doprowadzić do nieodwracalnych zmian w strukturze geologicznej mokradełka po którym biegamy, a w wyniku do wyschnięcia i przekształcenia w pustynię gonk

Kukus

Baliaur

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 12:23 pm

[ Kaku ]
nie miec nadziei beznadzieja?? ja sie nie zgadzam
to tylko kruczki jezykowe xp nic wiecej
slowa
nie znaczace nic
bo same slowa sa bezwartosciowe prawda??
liczy sie to jacy jestesmy i co czynimy a nie co mowimy....
ja przestalam wiezyc w slowa ok 8 lat temu....

co ja mowie??
ja nic nie mowie
ja cos mowilam??
PostPosted: Thu Feb 24, 2005 6:29 am

Kukus
[ Kaku ]
głęboka myśl eek
z mojego punktu widzenia [siedzenia] wygląda to następująco... kiedy brak koncepcji w sytuacji konfrontacji z samicą gatunku HoHoHo-ale-SSApiens, samiec gatunku stricte-hetero-Kukus musi nałożyć przed wejściem na tereny podmokłe kalosze... gdyż bieg na bosaka w takiej sytuacji może zakończyć się poślizgnięciem xp
choć istnieje również możliwość wysuszenie mokradeł specyfikami chemicznymi w przeciągu 72 godzin po poślizgnięciu, lecz ta metoda stosowana zbyt często może doprowadzić do nieodwracalnych zmian w strukturze geologicznej mokradełka po którym biegamy, a w wyniku do wyschnięcia i przekształcenia w pustynię gonk

eek Hmmmm myślałeś moze by sie na tym doktoryzować??? wink

Christoff_Gangrell

sferkksa

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 10:01 am

Ach te rzycie nie ma nic lepszego
PostPosted: Tue Mar 01, 2005 10:17 am

Baliaur
[ Kaku ]
nie miec nadziei beznadzieja?? ja sie nie zgadzam
to tylko kruczki jezykowe xp nic wiecej
slowa
nie znaczace nic
bo same slowa sa bezwartosciowe prawda??
liczy sie to jacy jestesmy i co czynimy a nie co mowimy....
ja przestalam wiezyc w slowa ok 8 lat temu....

co ja mowie??
ja nic nie mowie
ja cos mowilam??
słowa nie są bezwartościowym prawdami... słowa i nazwy są jedynie gośćmi rzeczywistości... prawda nie ma nazwy i nie da się jej opisać słowami... poza tym, każda prawda ma wartość, a dokładnie jest bezcenna...

lecz zgodzę się z opinią, że nie licza się słowa... komunikacja interpersonalna opiera się na nich jedynie w 35%, a 65% to... gesty, postawa ciała, miny, spojrzenie...
co znaczy, że komunikacja spełnia swoją rolę gdy opiera się na ekspresji wyrazu, reakcjach, gestach... nie na przekazie werbalnym
choć nie wolno nam niedoceniać wagi słów, choć w porównaniu do pewnych gestów mogą wydać się bez znaczenia

Kukus

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 10:46 am

wlasnie
zwykle "czesc" moze duzo znaczyc, jest tylko slowem. wszystko zalezy jak to powiemy i jakimi poprzemy gestami. kobieta
moze to powiedziec do mezczyzny w taki sposob (odpowiedni ton, moze rece "niedbale" oparte na biodrach, lekki usmieszek... mam racje panowie? wink ), ze ten od razu przestanie myslec xp
albo znowoz mozna to powiedziec siedzac z noga na nodze, z rekami zalozonymi na piersi i wlozyc w to jedno slowo caly jad i zlosliwosc, zeby tylko wyrazic jak bardzo nie lubimy danej osoby...

oczywiscie to tylko przyklady ^^"
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 6:55 am

Setsuna Dragonclaw
wlasnie
zwykle "czesc" moze duzo znaczyc, jest tylko slowem. wszystko zalezy jak to powiemy i jakimi poprzemy gestami. kobieta
moze to powiedziec do mezczyzny w taki sposob (odpowiedni ton, moze rece "niedbale" oparte na biodrach, lekki usmieszek... mam racje panowie? wink ), ze ten od razu przestanie myslec xp
albo znowoz mozna to powiedziec siedzac z noga na nodze, z rekami zalozonymi na piersi i wlozyc w to jedno slowo caly jad i zlosliwosc, zeby tylko wyrazic jak bardzo nie lubimy danej osoby...

oczywiscie to tylko przyklady ^^"

dobra jak zawsze nikt nie zalapal o co mi chodzi..
dla mnie boietnice josh nic prawie nie znacza... przez to ze zawswze ludzie obiecuja a prawie niegdy sie ze swych obietnic nie wywiazuja...
slowa moze maja jakies znaczenie... ale czy co czynimy nie jest wazniejsze??

Baliaur

Kukus

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 7:12 am

Baliaur
dobra jak zawsze nikt nie zalapal o co mi chodzi..
dla mnie boietnice josh nic prawie nie znacza... przez to ze zawswze ludzie obiecuja a prawie niegdy sie ze swych obietnic nie wywiazuja...
slowa moze maja jakies znaczenie... ale czy co czynimy nie jest wazniejsze??
a ja odnoszę wrażenie, że to nie my źle zrozumieliśmy to co napisałaś... a po porstu ty niewłaściwie to sformuowałaś, gdyż posłużyłaś się nawiązaniem do słów i komunikacji, a nie do obietnic...
swoją drogą kwestia obietnic to zupełnie inna sprawa... ja rozwiązuje to następująco ---> nigdy nic nie obiecuję, chyba, że mam to co obiecałem właśnie w garści i pewność iz jestem w stanie to zapewnić
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games