|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 4:34 am
ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 4:40 am
Akai-Inari ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 4:55 am
Medvelaszlo Akai-Inari ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat Most megnéztem és az eredmény ugyanaz"General Error Daily offer limit reached. Try again tomorrow!" pedig ma még egy fia cash sem gyűjtöttem be crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 5:24 am
Akai-Inari Medvelaszlo Akai-Inari ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat Most megnéztem és az eredmény ugyanaz"General Error Daily offer limit reached. Try again tomorrow!" pedig ma még egy fia cash sem gyűjtöttem be crying Nekem működik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 6:51 am
Akai-Inari Medvelaszlo Akai-Inari ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat Most megnéztem és az eredmény ugyanaz"General Error Daily offer limit reached. Try again tomorrow!" pedig ma még egy fia cash sem gyűjtöttem be crying Max most 10-el kevesebb lesz nem hasz bele ez csak játék..... Nekem volt hogy 4 napig nem szedte le és van hogy el felejtem. Nem kell emiatt annyira ki akadni emotion_zombie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 7:58 am
Valami van, vagy nő a jobb karomon... Nem pattanás, nem tudom mi, de nagyra van duzzadva, fáj, forró és ha megnyomom kiskanálnyi genny jön belőle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 8:53 am
Malreni Valami van, vagy nő a jobb karomon... Nem pattanás, nem tudom mi, de nagyra van duzzadva, fáj, forró és ha megnyomom kiskanálnyi genny jön belőle... Bőrgyógyász? o: Habár én voltam bőrgyógyásznál múltkor a lábammal amin rengeteg piros pötty van és felírt 2 dolgot is ami nem használt, szóval nem fűzök hozzájuk túl sok reményt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 8:55 am
Hime_Yura Malreni Valami van, vagy nő a jobb karomon... Nem pattanás, nem tudom mi, de nagyra van duzzadva, fáj, forró és ha megnyomom kiskanálnyi genny jön belőle... Bőrgyógyász? o: Habár én voltam bőrgyógyásznál múltkor a lábammal amin rengeteg piros pötty van és felírt 2 dolgot is ami nem használt, szóval nem fűzök hozzájuk túl sok reményt...Bőrgyógyász? Minek? Nincs tripperem... már... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 9:15 am
Mi az, hogy a Cash-t termő fám nem ad semmit és error-t ír ki? Tegnap még működött, ma meg már nem működik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 9:24 am
Carbon Heart Mi az, hogy a Cash-t termő fám nem ad semmit és error-t ír ki? Tegnap még működött, ma meg már nem működik... Nekem az a tippem, hogy valamiért "nem váltott át a mai napra". Más oldara is visz amúgy (a felnyíló kis ablakokban http://www.gaiaonline.com/bluenoodle szokott lenni), de erre a címre is azt írja, hogy elérted a limitet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 9:29 am
Obi Aoi Carbon Heart Mi az, hogy a Cash-t termő fám nem ad semmit és error-t ír ki? Tegnap még működött, ma meg már nem működik... Nekem az a tippem, hogy valamiért "nem váltott át a mai napra". Más oldara is visz amúgy (a felnyíló kis ablakokban http://www.gaiaonline.com/bluenoodle szokott lenni), de erre a címre is azt írja, hogy elérted a limitet... Igen, a Limit-es szöveg jön ki... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 3:31 pm
Csatlakoznék az előttem szólókhoz,ma azt történt hogy... k*vára elegem lett a cashfából xd Amúgy én pont online voltam abban a bizonyos pillanatban mikor "elromlott". Tényleg kiakadhatott a cashnaptár... Este szokásosan leszüreteltem az aznapi adagot,és éjfél után hirtelen újra megjelent a fa,pedig ilyen hamar sosem szokott,max másnap reggel. Am én a kieső bevételt offerekkel pótolgatom amennyire tudom...mobilszámokat nem adok meg,de pl facebook-os játékokat engedélyezek aztán azzal a lendülettel törlöm is,és 16-28 cash-ek jönnek ilyenekből amíg nem lesz jó fa reméljük minél hamarabb confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 3:19 am
Lucia Borgia Csatlakoznék az előttem szólókhoz,ma azt történt hogy... k*vára elegem lett a cashfából xd Amúgy én pont online voltam abban a bizonyos pillanatban mikor "elromlott". Tényleg kiakadhatott a cashnaptár... Este szokásosan leszüreteltem az aznapi adagot,és éjfél után hirtelen újra megjelent a fa,pedig ilyen hamar sosem szokott,max másnap reggel. Am én a kieső bevételt offerekkel pótolgatom amennyire tudom...mobilszámokat nem adok meg,de pl facebook-os játékokat engedélyezek aztán azzal a lendülettel törlöm is,és 16-28 cash-ek jönnek ilyenekből amíg nem lesz jó fa reméljük minél hamarabb confused Végülis most jó lett, elvileg fejlesztették, de szarabb lett, mint volt. -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 10:53 am
Ma az történt, hogy... szerintem rohadtul megfáztam, de most nem akarok itthon maradni, egy mert uncsi, 2 mert kezdődik végre az O/A évad x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 2:43 am
Ma érett meg bennem a gondolat valamiről és gondoltam itt is/veletek is megosztom.
Emlékszem, mikor 2008/2009-ben hallottam először Adele-ről. Katy Perry mellett volt jelölve a Grammy-n. Akkor még csak egy bizonyos réteg ismerte mindkettőjüket. Katy-t a fiatalabbak, Adele-t a 20-as végén 30-as elején járóak hallgatták. 2008-ban Adele Grammy-t nyert a Chasing Pavements-el. Katy az I kissed a girl-el, az akkori kedvenc számommal volt jelölve. Egy ideig nem értettem miért nyert, de miután meghallgattam párszor Adele számát és szövegét is elolvastam 2-szer, nem mérgelődtem. Megérdemelte, igazán. Ki ismeri ezt a számot Magyarországon tőle? Kevesen! Ki tudta, hogy Adele nyert Grammy díjat 2008-ban? Kevesen! Fájdalmas, hogy mióta a Rádió 1 (legalja) játsza a Rolling in the deep-et és a Someone like you-t, napi 3-szor látom Facebook-on kiposztolva. Nem azzal van bajom, hogy hallgatják, hogy menő számok lettek, hanem hogy semmit sem tudnak az előadóról, de 20 darab szív a szám mellett és hogy menő a szám, mert hogy az ország 3/4-e hallgatja. Ezt csak úgy megemlítem, de a Petőfi rádió 2010 vége óta játszotta a Rolling in the deep-et, míg a Rádió 1 2011 júniusában kezdte el napi rendszerességgel játszani, hisz sikeres volt a szám. De a Someone like you is hasonlóan járt. A Petőfi rádió bemutatta 2011 január/februárjában, míg a Rádió 1 nem rég harangozta be új dalnak. Nem tudom hányan tudják, hogy mikor Adele először adta elő élőben ezt a számot, az a Brit Awards-on volt, és ő is és a nézők is sírtak a színpadon. (Én is sírtam, mikor először hallottam. Gyönyörű, Adele egyik legszívhezszólóbb dala.) Szerintem kevesen tudtak erről... Tavaly én az utolsó ének óránkon megmutattam a tolnai osztályomnak a Someone like you-t, nem volt, akit megfogott volna a dal. Most pedig sokan posztolják közülük. Ezt teszi a média.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |