Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 4:34 am

ugye én is ott gyűjtöm be zsetont a sok jócuccra gonk
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 4:40 am

Akai-Inari

Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 4:55 am

Medvelaszlo
Akai-Inari

Nem lett semmi baja, csak nem külön ablakban nyílik meg. Én sziplán új "fülön" nyitom emg és kész is van. Ugyan úgy begyűjtöm a chas adagomat

Most megnéztem és az eredmény ugyanaz"General Error
Daily offer limit reached. Try again tomorrow!" pedig ma még egy fia cash sem gyűjtöttem be crying
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 5:24 am

Akai-Inari
Medvelaszlo
Akai-Inari

Daily offer limit reached. Try again tomorrow!" pedig ma még egy fia cash sem gyűjtöttem be crying
Nekem működik

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 6:51 am

Akai-Inari
Medvelaszlo
Akai-Inari

Max most 10-el kevesebb lesz nem hasz bele ez csak játék..... Nekem volt hogy 4 napig nem szedte le és van hogy el felejtem. Nem kell emiatt annyira ki akadni emotion_zombie
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 7:58 am

Valami van, vagy nő a jobb karomon... Nem pattanás, nem tudom mi, de nagyra van duzzadva, fáj, forró és ha megnyomom kiskanálnyi genny jön belőle...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Nov 22, 2011 8:53 am

Malreni
Valami van, vagy nő a jobb karomon... Nem pattanás, nem tudom mi, de nagyra van duzzadva, fáj, forró és ha megnyomom kiskanálnyi genny jön belőle...

Bőrgyógyász? o:

Habár én voltam bőrgyógyásznál múltkor a lábammal amin rengeteg piros pötty van és felírt 2 dolgot is ami nem használt, szóval nem fűzök hozzájuk túl sok reményt...
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 8:55 am

Hime_Yura
Malreni

Bőrgyógyász? o:

Habár én voltam bőrgyógyásznál múltkor a lábammal amin rengeteg piros pötty van és felírt 2 dolgot is ami nem használt, szóval nem fűzök hozzájuk túl sok reményt...

Bőrgyógyász? Minek? Nincs tripperem... már... xd

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Carbon Heart

PostPosted: Tue Nov 22, 2011 9:15 am

Mi az, hogy a Cash-t termő fám nem ad semmit és error-t ír ki?
Tegnap még működött, ma meg már nem működik...
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 9:24 am

Carbon Heart

Nekem az a tippem, hogy valamiért "nem váltott át a mai napra". Más oldara is visz amúgy (a felnyíló kis ablakokban http://www.gaiaonline.com/bluenoodle szokott lenni), de erre a címre is azt írja, hogy elérted a limitet...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Carbon Heart

PostPosted: Tue Nov 22, 2011 9:29 am

Obi Aoi
Carbon Heart

Nekem az a tippem, hogy valamiért "nem váltott át a mai napra". Más oldara is visz amúgy (a felnyíló kis ablakokban http://www.gaiaonline.com/bluenoodle szokott lenni), de erre a címre is azt írja, hogy elérted a limitet...

Igen, a Limit-es szöveg jön ki... :/
PostPosted: Tue Nov 22, 2011 3:31 pm

Csatlakoznék az előttem szólókhoz,ma azt történt hogy... k*vára elegem lett a cashfából xd
Amúgy én pont online voltam abban a bizonyos pillanatban mikor "elromlott". Tényleg kiakadhatott a cashnaptár...
Este szokásosan leszüreteltem az aznapi adagot,és éjfél után hirtelen újra megjelent a fa,pedig ilyen hamar sosem szokott,max másnap reggel.
Am én a kieső bevételt offerekkel pótolgatom amennyire tudom...mobilszámokat nem adok meg,de pl facebook-os játékokat engedélyezek aztán azzal a lendülettel törlöm is,és 16-28 cash-ek jönnek ilyenekből amíg nem lesz jó fa reméljük minél hamarabb confused

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

Carbon Heart

PostPosted: Wed Nov 23, 2011 3:19 am

Lucia Borgia
Csatlakoznék az előttem szólókhoz,ma azt történt hogy... k*vára elegem lett a cashfából xd
Amúgy én pont online voltam abban a bizonyos pillanatban mikor "elromlott". Tényleg kiakadhatott a cashnaptár...
Este szokásosan leszüreteltem az aznapi adagot,és éjfél után hirtelen újra megjelent a fa,pedig ilyen hamar sosem szokott,max másnap reggel.
Am én a kieső bevételt offerekkel pótolgatom amennyire tudom...mobilszámokat nem adok meg,de pl facebook-os játékokat engedélyezek aztán azzal a lendülettel törlöm is,és 16-28 cash-ek jönnek ilyenekből amíg nem lesz jó fa reméljük minél hamarabb confused

Végülis most jó lett, elvileg fejlesztették, de szarabb lett, mint volt. -_-
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 10:53 am

Ma az történt, hogy... szerintem rohadtul megfáztam, de most nem akarok itthon maradni, egy mert uncsi, 2 mert kezdődik végre az O/A évad x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Carbon Heart

PostPosted: Fri Nov 25, 2011 2:43 am

Ma érett meg bennem a gondolat valamiről és gondoltam itt is/veletek is megosztom.

Emlékszem, mikor 2008/2009-ben hallottam először Adele-ről. Katy Perry mellett volt jelölve a Grammy-n. Akkor még csak egy bizonyos réteg ismerte mindkettőjüket. Katy-t a fiatalabbak, Adele-t a 20-as végén 30-as elején járóak hallgatták. 2008-ban Adele Grammy-t nyert a Chasing Pavements-el. Katy az I kissed a girl-el, az akkori kedvenc számommal volt jelölve. Egy ideig nem értettem miért nyert, de miután meghallgattam párszor Adele számát és szövegét is elolvastam 2-szer, nem mérgelődtem. Megérdemelte, igazán.
Ki ismeri ezt a számot Magyarországon tőle? Kevesen!
Ki tudta, hogy Adele nyert Grammy díjat 2008-ban? Kevesen!
Fájdalmas, hogy mióta a Rádió 1 (legalja) játsza a Rolling in the deep-et és a Someone like you-t, napi 3-szor látom Facebook-on kiposztolva. Nem azzal van bajom, hogy hallgatják, hogy menő számok lettek, hanem hogy semmit sem tudnak az előadóról, de 20 darab szív a szám mellett és hogy menő a szám, mert hogy az ország 3/4-e hallgatja.
Ezt csak úgy megemlítem, de a Petőfi rádió 2010 vége óta játszotta a Rolling in the deep-et, míg a Rádió 1 2011 júniusában kezdte el napi rendszerességgel játszani, hisz sikeres volt a szám. De a Someone like you is hasonlóan járt. A Petőfi rádió bemutatta 2011 január/februárjában, míg a Rádió 1 nem rég harangozta be új dalnak. Nem tudom hányan tudják, hogy mikor Adele először adta elő élőben ezt a számot, az a Brit Awards-on volt, és ő is és a nézők is sírtak a színpadon. (Én is sírtam, mikor először hallottam. Gyönyörű, Adele egyik legszívhezszólóbb dala.) Szerintem kevesen tudtak erről... Tavaly én az utolsó ének óránkon megmutattam a tolnai osztályomnak a Someone like you-t, nem volt, akit megfogott volna a dal. Most pedig sokan posztolják közülük.
Ezt teszi a média.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games