|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 2:07 am
Wypłoszyliście mi Erguś! scream Nie lubiem Was... stare *foch foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 2:09 am
*patrzy na odlatującego nietoperza* Ja zostałem nazwany "pedałem" przez seksistę i mam go przepraszać? Za co? Za to że nie uznaję jego przestarzałego światopoglądu?
Ale niech będzie; Lorcan przepraszam ( Mam nadzieje że satysfakcjonuje bo błagać o wybaczenie nie zamierzam, przez Ciebie nie mogłem spać w nocy i nie czuję się dziś mniej dotknięty twoimi słowami niż wczoraj... )
Yajo jak mnie będziesz delikatnie podgryzać tio się nie krępoj rolleyes
( Przepraszam ze nie zrobiłem ava... zrobię poźniej... narazie muszę się zebrać do kupy po wczorajszej wymianie zdan... *idzie do kuchni poszukać sobie jakiegoś absorbującego zajęcia*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 2:11 am
Yajo Wypłoszyliście mi Erguś! scream Nie lubiem Was... stare *foch foch* Napisała że wroci... Myślisz że nie dotrzyma słowa? crying ( W sumie to się nie dziwię że się zabrała z topicu... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 4:33 am
talk2hand never mind * wchodzi do morza i juz z niego nie wychodzi* - Jezz ide pociukać pare miech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 5:12 am
wracajcie do jasnej cholery! Lorcana nie przyjmuję, ale cala reszta ma wracac, już!!!!!!!!!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 5:13 am
Jak co to zapraszam na kanapeczki własnej roboty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 5:18 am
ZebraDeath wracajcie do jasnej cholery! Lorcana nie przyjmuję, ale cala reszta ma wracac, już!!!!!!!!!! stressed Ale... ale ja tylko do kuchni poszedłem kanapki pomoc robić crying *Siada na beczce obok pani kapitan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 5:33 am
*Czarny nietoperz wrocił na statek i wrocił do swojej lodzkiej postaci*
Kurcze... nie sądziłam że z moim opuszczeniem pokładu ktoś się w ogole przejmie... *Podaje Miszra'i husteczkę z białej koronki i głaska aliena* Dobra to ja poszukam z Ayah jakichś skarbow na dnie. Zaraz wracam *Wyskoczyła za burtę*
|
 |
 |
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 7:24 am
*wyglada za burte* mam ochote na kanapki. *idzie do kuchni* Taro, sa moze z serkiem topionym? glodny jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 7:32 am
shilian90 *wyglada za burte* mam ochote na kanapki. *idzie do kuchni* Taro, sa moze z serkiem topionym? glodny jestem. Szczególnie dla ciebie ^^ Masz poczęstuj się... (często powstrzymuje się przed pisaniem postów z okazywaniem uczuć, ale widze że czasem się nieopłaca... ja też tęskniłam crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 8:19 am
*szlaja sie slalomem po pokladzie* niby jestem.... ale to jeden z tych dni, kiedy wszystko jest pod gorke, bez zadnego powodu sie pierdzieli crying mam dosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 8:22 am
wilkus *szlaja sie slalomem po pokladzie* niby jestem.... ale to jeden z tych dni, kiedy wszystko jest pod gorke, bez zadnego powodu sie pierdzieli crying mam dosc *głaszcze po skrzydełku* masz poczęstuj się kanapką Powiedz co się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 8:25 am
dziekuje *bierze kanapke i zaczyna jesc, w przerwach mowiac* wlasnie mnie chyba udupili na cale zycie, chociaz mam nadzieje, ze to tylko plota - mozliwe, ze bede musiala zdawac rozszerzona fizyke na maturze... nic nie wiedomo, a juz niedlugo nie bede mogla zmienic deklaracji crying do tego moj wacpan jest jakos dziwnie chory/sama goraczka bez niczego../ przez ostatnie 2 tygodnie i okazuje ogolna empatie do swiata - nawet mu upieklam ciasto i nie pomoglo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|