|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:02 am
Lo haya shem panuy Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_- מי, הנחתום? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:07 am
R-E-L-Y Lo haya shem panuy Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_- מי, הנחתום? eek מושמוש
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:10 am
Lo haya shem panuy R-E-L-Y Lo haya shem panuy Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_- מי, הנחתום? eek מושמוש או.. redface
מושמוש השקסי!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:11 am
לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רננה! נחמד עלייך אייפקיי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:11 am
R-E-L-Y Lo haya shem panuy R-E-L-Y Lo haya shem panuy Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_- מי, הנחתום? eek מושמוש או.. redface
מושמוש השקסי!מה קרה, בובוש, מקנא?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:12 am
angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רננה! נחמד עלייך אייפקיי אני יודעת, אבל הבטחתי לרלי שהוא יקבל אותו בחזרה.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:14 am
Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רננה! נחמד עלייך אייפקיי אני יודעת, אבל הבטחתי לרלי שהוא יקבל אותו בחזרה.... sad הא, לא הבטחת מתי..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:15 am
Lo haya shem panuy R-E-L-Y Lo haya shem panuy R-E-L-Y Lo haya shem panuy Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_- מי, הנחתום? eek מושמוש או.. redface
מושמוש השקסי!מה קרה, בובוש, מקנא? מה פתאום! רלוש האיום לא מקנא באף אחד!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:17 am
Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רננה! נחמד עלייך אייפקיי אני יודעת, אבל הבטחתי לרלי שהוא יקבל אותו בחזרה.... sad חחחחחח
רגע... אז אומרים כד או נחתום?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:19 am
angelic elf Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רננה! נחמד עלייך אייפקיי אני יודעת, אבל הבטחתי לרלי שהוא יקבל אותו בחזרה.... sad חחחחחח
רגע... אז אומרים כד או נחתום?! שסק נשמע הרבה יותר טוב, אם תשאלו אותי "אין השסק מעיד על עיסתו"
כן, בהחלט יותר טוב.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:21 am
R-E-L-Y angelic elf Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
רגע... אז אומרים כד או נחתום?! שסק נשמע הרבה יותר טוב, אם תשאלו אותי "אין השסק מעיד על עיסתו"
כן, בהחלט יותר טוב. אבל השסק כן מעיד על עיסתו! אם השסק חום ומושי כזה מבחוץ אז גם העיסה שלו כזו! ולהפך....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:24 am
אין לך במה לקנא- כשאתה עושה את הפרצוף השקסי שלך אתה פשוט.... גררררר
פירצה??? O_O ואם אני רוצה להחזיר אותו עוד חמישים שנה אני יכולה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:25 am
Lo haya shem panuy אין לך במה לקנא- כשאתה עושה את הפרצוף השקסי שלך אתה פשוט.... גררררר פירצה??? O_O ואם אני רוצה להחזיר אותו עוד חמישים שנה אני יכולה? "אתה פשוט גרררר"
וואלה.... נראה לכם שהמשפט הזה יתפוס?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:25 am
angelic elf R-E-L-Y angelic elf Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
כן, בהחלט יותר טוב. אבל השסק כן מעיד על עיסתו! אם השסק חום ומושי כזה מבחוץ אז גם העיסה שלו כזו! ולהפך.... צודק אמר רבי רלוש בשם רבי אנג'ליק אלף: "אל תאמר 'אין השסק מעיל על עיסתו' אמור 'כן השסק מעיד על עיסתו'"
אה? אה? שנון אני
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:27 am
R-E-L-Y angelic elf R-E-L-Y angelic elf Lo haya shem panuy angelic elf לדעתי אומרים כד.... ולא נחתום...
כן, בהחלט יותר טוב. אבל השסק כן מעיד על עיסתו! אם השסק חום ומושי כזה מבחוץ אז גם העיסה שלו כזו! ולהפך.... צודק אמר רבי רלוש בשם רבי אנג'ליק אלף: "אל תאמר 'אין השסק מעיל על עיסתו' אמור 'כן השסק מעיד על עיסתו'"
אה? אה? שנון אני ממש אבשלום קור^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|