Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 145 146 147 148 149 150 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Maja-Pistachio

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 1:59 pm

dam mewowi pistacji to albo jeszcze więcej sraczki czyli atrakcji albo dostanie zatwardzenia rofl (nie nie jest to jakaś głęboka sentencja filozoficzna nie należy szukać głębszego sensu w tym zdaniu)
Luzik Guzik ide do Buraczka zobaczyć co tam ma w tym kociołku skoro to nie jadło...może Buraczek mi sernik zrobi z pistacjami
PostPosted: Wed Dec 13, 2006 5:03 pm

-Woda hmmm prady cieplo-zimne na zmiane, bede zdrowa xp

Ayah_TheMetalMania

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 10:48 pm

Miszra
A mnie weźmiecie na statek? *Robi sarnie oczy* Plooooose... ( Umiem gotować i sprzątać... ( Ale bić się nie umiem więc ktoś by mnie musiał bronić sweatdrop *Patrzy na nadzorcę jeńcow* Wstawisz się za mną u pani kapitan?))

hmmmm *ogląda z każdej strony* hmmmm....... *błyski w oczach* Biorę go! Powody - jest słodki i uroczy, poza tym spytał się o zdanie.

Gemma, ochrzcij chłopa jakimś mianem.... a ty, skarbie, właź na http://www.tektek.org/dream/ i zrób swojego pirackiego Ava, wyślij mi go mejlem. poza tym masz przeczytać pierwszy post i wyciągnąć odpowiednie wnioski co do reszty załogi (w tym jedyny słuszny wniosek co do swojej Boskiej Pani Kapitan Zebry)
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 12:55 am

Ja wim kim bedziesz Miszra!!! tzw: Naczelny_Brygadzista_Sprzątaczy_Miszra_Pirat_Spokoju_Pragnący(w sensie nie wojujący ) bedziesz sprzątał, machał dzielnym piratom chusteczką chawtowaną z ganku kajuty gdy dzielni piraci ida do pracy (grabic mordowac i na życie cieżko zarabiac) mrgreen

Gem_ma

Yajo

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 3:14 am

Będzie machał chusteczką... To takie wzruszające i słodkie... A później bedzie na nas czekac wiernie na statku... snif... crying
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 5:58 am

...gdy my wrocimy z rzezi razz

Ayah_TheMetalMania

shilian90

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 6:12 am

crying to takie wzruszajace!
Ruum dla wszyystkich crying
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 6:20 am

*pijje z zachwytem*

Ayah_TheMetalMania

Gem_ma

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 9:13 am

*siedzi w kącie zajebany rumem po uszy*Chlip chlip nawet sobie nie zdaje sprawy jaki jestem romantyczny, czasem... ide kooś zarżnąć
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 9:28 am

Gem_ma
*siedzi w kącie zajebany rumem po uszy*Chlip chlip nawet sobie nie zdaje sprawy jaki jestem romantyczny, czasem... ide kooś zarżnąć

so delicious whee

Ayah_TheMetalMania

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 9:54 am

Gem_ma
Ja wim kim bedziesz Miszra!!! tzw: Naczelny_Brygadzista_Sprzątaczy_Miszra_Pirat_Spokoju_Pragnący(w sensie nie wojujący ) bedziesz sprzątał, machał dzielnym piratom chusteczką chawtowaną z ganku kajuty gdy dzielni piraci ida do pracy (grabic mordowac i na życie cieżko zarabiac) mrgreen

i będzie nam robił drugie śniadania do pra... no, do pracy! i mówił, żebyśmy wrócili na podwieczorek! whee whee whee whee whee whee
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 10:33 am

taaaaa.... tylko zeby tak jeszcze kiedys zawitał na ten topic stare
bo cos jakos go ni widać

Gem_ma

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 10:37 am

moze sie przestraszyl rolleyes
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 10:38 am

Prawdę mówiąc to ja mogę wam machać chusteczką i robić drugie śniadanie (^__^)

el_Taro

Gem_ma

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 10:43 am

możecie tę funkcje pelnić obydwoje w koncu chodzących do "pracy" jest sporo mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 145 146 147 148 149 150 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games