|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:34 am
oczywiscie, ze pomoge 3nodding ozby... myslisz, ze ktos je przed nami ukryl niecnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:35 am
_b_u_r_a_k_ *obojetnie patrzy w strone Kapitaniatka* NIE POZWALAJ SOBIE ZA DUZO BO KOLACJI NIE DOSTANIESZ! NIE MOWIAC O OBIEDZI!!! twisted hehe... a ja mam klucz do rumowni i moge Ci nie dac rumu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:36 am
Lady Revania ZebraDeath Gem_ma Błożżżżżee zarżnij ktos te mewe bo mi na nerwy działa stare a wogle wynająć kajute?!?! co my hotel jesteśmy!?!? pozatym piratom sie nie płaci konkretnej sumy tylko zostawia wszystko co sie ma i ucieka z krzykiem pirate evil popieram! pirate dobrze gadasz, bracie *podaje rum* jak ktos sie boi piratow. ja sie nie boje. rofl *robi trzy kupy na ster* wielki blad, czyli wielblad mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:39 am
wilkus ...to zle..??moze sie wiec do nas dolaczysz?? /kajuta za darmo + dowolny wybor jenca - chyba/ xp a ja jeszcze nie mam jenca evil chyba ze Geniek ma nim byc albo Krakenik, ale musze z kims sie bawic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:44 am
Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:45 am
Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:46 am
Agria Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka! mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:48 am
Lady Revania Agria Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka! mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh tylko baba czy facet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:50 am
Agria Lady Revania Agria Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka! mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh tylko baba czy facet? to akurat facet, ale do celow seksualnych nie mam zamiaru wykorzystywac rolleyes nie osuwam niewolnikow po katach rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:50 am
Lady Revania Agria Lady Revania Agria Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka! mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh tylko baba czy facet? to akurat facet, ale do celow seksualnych nie mam zamiaru wykorzystywac rolleyes nie osuwam niewolnikow po katach rolleyes wiem, ze to akurat facet, ale sama nie wiem co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:55 am
Agria Lady Revania Agria Lady Revania Agria Lady Revania Agria, wezmiemy kogos zlapiemy i nie niewoli twisted ale tylko sobie! a po co innym lapac! niech se sami wybiora, bo moze im nie bedzie pasowalo! blaugh hmmm... zaraz skombinuje avka! mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh tylko baba czy facet? to akurat facet, ale do celow seksualnych nie mam zamiaru wykorzystywac rolleyes nie osuwam niewolnikow po katach rolleyes wiem, ze to akurat facet, ale sama nie wiem co... nie wiesz kogo chcesz? zlap i kobitke i faceta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:59 am
Lady Revania Agria Lady Revania Agria Lady Revania mi niestety tektek sie nie laduje stare ja zlapie sobie Kyo, a co blaugh tylko baba czy facet? to akurat facet, ale do celow seksualnych nie mam zamiaru wykorzystywac rolleyes nie osuwam niewolnikow po katach rolleyes wiem, ze to akurat facet, ale sama nie wiem co... nie wiesz kogo chcesz? zlap i kobitke i faceta blaugh a zlapie kobitke, bo faciu juz jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:01 am
luz, widzicie moze jakis statek w oddali blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:03 am
Lady Revania luz, widzicie moze jakis statek w oddali blaugh ? nie, ale cos plynie w wodzie! idealna kandydatka na jenca! *zarzuca wedke mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:04 am
Agria Lady Revania luz, widzicie moze jakis statek w oddali blaugh ? nie, ale cos plynie w wodzie! idealna kandydatka na jenca! *zarzuca wedke mrgreen * ma przy sobie plyty z j-rockiem ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |