|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:01 am
חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:09 am
Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:16 am
Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:21 am
Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:23 am
Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"אז תבוא למפגש ונעיד על עיסתך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:29 am
D Girl Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"אז תבוא למפגש ונעיד על עיסתך נכון! שמת דרך אגב תמוה שלך בץמונות הכלליות של השפה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:34 am
Blue---Girl R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
ואם את באמת רוצה להוריד רינגטונים בחינם, תכניסי כרטיס סים שיש בו אינטרנט עם תשלום קבוע (זתומרת, שמשלמים 9 שקל בחודש על גלישה ללא הגבלה) לתוך המכשרי שלך, ותורידי ממנו
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב לי יש מכשיר שאני משלמת 15 שקל כל חודש על הורדות במחיר של 25 לא משנה אם אני מורידה או לא כלומר אני יכולה להוריד על סכום של 25 ולשלם רק 15 והגלישה חופשית! ואם את מורידה יותר מ25? נניח, 40?אמ....אני משלמת 15+15 (40-25=15) אה.. טוב, תראי, אני לא מוריד דברים בכאלה מחירים, זה נראה לי די מוגזם. אני משלם אולי אולי אולי 2 שקל בחודש על הורדות
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:35 am
Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו" חחחחח
יא מושמוש אחד!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:45 am
R-E-L-Y Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו" חחחחח
יא מושמוש אחד!מה זה הנחתום?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:48 am
Blue---Girl R-E-L-Y Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו" חחחחח
יא מושמוש אחד!מה זה הנחתום? זה פתגם מאוד ידוע שאומר שבן אדם לא יכול להעיד על עצמו
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:16 am
Blue---Girl R-E-L-Y Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו" חחחחח
יא מושמוש אחד!מה זה הנחתום? נחתום זה אופה xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:52 am
Scorpi Blue---Girl Scorpi Lo haya shem panuy חחחחחח קטי, כבר שכחתי כמה שהאווטאר שלך שקסי ^_- redface אתה יודע שהיא צודקת? השאלה.....האם אתה כזה במקור? "אין הנחתום מעיד על עיסתו"חחחחחחחח אל תעשה את עצמך ביישן! הוא שקסי יותר במציאות ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |