|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 6:37 am
Yura, láttam, hogy te is kérsz aviartokat smile Én is rákaptam egy kicsit még októberben. Némelyik nagyon szép lett, amit kaptam. A maszkosról ez a kedvenc (nem vicc, tényleg ingyen csinálta egy kedves holland lány és betette az aukcióját hirdető bannerbe o.o Repülök!És ez a legutóbbi a lila avimról, szerintem ügyesen és érdekesen árnyékol smile Kicsit vektorra emlékeztetJa és volt egy cukiság/avi kreativitás freebie verseny, abban Yura második, én meg harmadik helyezett lettem biggrin (Bár Yura, először Yutának írták a nevedet, de megmondtam, hogy félreírták sweatdrop Én papír stílusút kértem, a tiéd egyébként már kész van, cuki lett biggrin Napsi, valószínűleg majd én is kérek tőled (megint) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 7:03 am
Obi Aoi Yura, láttam, hogy te is kérsz aviartokat smile Én is rákaptam egy kicsit még októberben. Némelyik nagyon szép lett, amit kaptam. A maszkosról ez a kedvenc (nem vicc, tényleg ingyen csinálta egy kedves holland lány és betette az aukcióját hirdető bannerbe o.o Repülök!És ez a legutóbbi a lila avimról, szerintem ügyesen és érdekesen árnyékol smile Kicsit vektorra emlékeztetJa és volt egy cukiság/avi kreativitás freebie verseny, abban Yura második, én meg harmadik helyezett lettem biggrin (Bár Yura, először Yutának írták a nevedet, de megmondtam, hogy félreírták sweatdrop Én papír stílusút kértem, a tiéd egyébként már kész van, cuki lett biggrin Napsi, valószínűleg majd én is kérek tőled (megint) smile Csak egy szavadba kerül, most mondom úgy is nagyon rákaptam megint a rajzlásra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 7:06 am
napsugar Obi Aoi Yura, láttam, hogy te is kérsz aviartokat smile Én is rákaptam egy kicsit még októberben. Némelyik nagyon szép lett, amit kaptam. A maszkosról ez a kedvenc (nem vicc, tényleg ingyen csinálta egy kedves holland lány és betette az aukcióját hirdető bannerbe o.o Repülök!És ez a legutóbbi a lila avimról, szerintem ügyesen és érdekesen árnyékol smile Kicsit vektorra emlékeztetJa és volt egy cukiság/avi kreativitás freebie verseny, abban Yura második, én meg harmadik helyezett lettem biggrin (Bár Yura, először Yutának írták a nevedet, de megmondtam, hogy félreírták sweatdrop Én papír stílusút kértem, a tiéd egyébként már kész van, cuki lett biggrin Napsi, valószínűleg majd én is kérek tőled (megint) smile Csak egy szavadba kerül, most mondom úgy is nagyon rákaptam megint a rajzlásra smile Oké smile Akkor majd a boltodban posztolom az avit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2011 7:29 am
Ma pont egy éves a Gaiám, és kaptam egy itemet, aminek az a neve, hogy Sacred Key, meg egy ilyen üzenetet: Hello!
While rummaging through your clothes you discovered a key in your inventory under the Game tab. You can feel an aura of power and agelessness, and can barely see faint symbols that remind you of alchemy. Touching the keys gives you warm memories back to your first day on Gaia, and you intuitively understand that you have received one key for every year you've been on the site. A mystery!
Elmondja valaki, hogy ez mi?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2011 8:28 am
CryeneStrifeShiroi Ma pont egy éves a Gaiám, és kaptam egy itemet, aminek az a neve, hogy Sacred Key, meg egy ilyen üzenetet: Hello! While rummaging through your clothes you discovered a key in your inventory under the Game tab. You can feel an aura of power and agelessness, and can barely see faint symbols that remind you of alchemy. Touching the keys gives you warm memories back to your first day on Gaia, and you intuitively understand that you have received one key for every year you've been on the site. A mystery! Elmondja valaki, hogy ez mi?? biggrin Valószínüleg alkímiás cucc, de nem tudom én se, hogy mire jó, úgy tudom, még nem derült ki a funkciója.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2011 1:49 pm
CryeneStrifeShiroi Ma pont egy éves a Gaiám, és kaptam egy itemet, aminek az a neve, hogy Sacred Key, meg egy ilyen üzenetet: Hello! While rummaging through your clothes you discovered a key in your inventory under the Game tab. You can feel an aura of power and agelessness, and can barely see faint symbols that remind you of alchemy. Touching the keys gives you warm memories back to your first day on Gaia, and you intuitively understand that you have received one key for every year you've been on the site. A mystery! Elmondja valaki, hogy ez mi?? biggrin A Sacred Key segít alapanyagokhoz jutni, melyeket felhasználhatsz az Alchemy-hez. Sajnálatos módon, csak magasabb szinten állók használhatják őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2011 8:58 pm
Hm.... hát én egyáltalán nem használom ezt az Alchemy dolgot. Kell valakinek ez a cucc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2011 2:35 am
CryeneStrifeShiroi Hm.... hát én egyáltalán nem használom ezt az Alchemy dolgot. Kell valakinek ez a cucc? Ha gondolod, átdobhatod. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 11:53 am
Ma hasznosnak érzem magam és a kedvem is jó~!
Kaptam egy töri 5-öst, elmaradt az olasz óra (amin írtunk volna), főztem rakott húsos-zöldséges-riszes kaját és estére sütöttem riszkoch-ot. Nyammmi~ yum_puddi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 1:08 pm
Beindult az "üzlet" biggrin Sikeresen van állandóan rendelésem a Napsug-art-ban (ha esetleg valaki nem ismerné, de érdekli a dolog)Sajnos csak illegálisan tudok még csak árusítani :/ nem vagyok még számlaképes, de a csoporttársaimban megbízok annyira, hogy nem juttatnak az APEH kezére....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 6:17 am
Carbon: Gratula biggrin Napsi: sok sikert és ne kapjanak el. wink Ma a régi tabletes próbálkozásaim között nézelődve egy TAVALY elkezdett rajzot találtam a tavalyi halloweeni avimról, befejeztem (a sállal és a fekete kabátrésszel). smile Őicit lassúnak éreztem a tempómat sweatdrop Akit érdekel, klikk :3Ja és igen Yura, ígértem neked egyet. Max vasárnapig meglesz sweatdrop wink Remélem nem gond.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 7:02 am
Obi Aoi Ja és igen Yura, ígértem neked egyet. Max vasárnapig meglesz sweatdrop wink Remélem nem gond. Nem baj az, akár később is jöhet (: nagyon aranyos tőled, hogy mindig szólsz, köszönöm~! Edit: lol, én vagyok a 69. lájkoló a Napsug-art facebookos oldalon~ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 7:14 am
Hime_Yura Obi Aoi Ja és igen Yura, ígértem neked egyet. Max vasárnapig meglesz sweatdrop wink Remélem nem gond. Nem baj az, akár később is jöhet (: nagyon aranyos tőled, hogy mindig szólsz, köszönöm~! Edit: lol, én vagyok a 69. lájkoló a Napsug-art facebookos oldalon~ whee Oké, és szívesen smile Ó, majd megkeresem azt én is 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 10:45 am
Hime_Yura Obi Aoi Ja és igen Yura, ígértem neked egyet. Max vasárnapig meglesz sweatdrop wink Remélem nem gond. Nem baj az, akár később is jöhet (: nagyon aranyos tőled, hogy mindig szólsz, köszönöm~! Edit: lol, én vagyok a 69. lájkoló a Napsug-art facebookos oldalon~ whee Hehe, nem is néztem, hogy már 69-en vagyunk xD Hajrá gyerekek, 100nál sorsolós játék lesz biggrin @Obi: ott a link az előző posztomban (csak kicsit apróval szedve, nem akartam tolakodva reklámozni :'D )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 11:40 am
napsugar Hime_Yura Obi Aoi Ja és igen Yura, ígértem neked egyet. Max vasárnapig meglesz sweatdrop wink Remélem nem gond. Nem baj az, akár később is jöhet (: nagyon aranyos tőled, hogy mindig szólsz, köszönöm~! Edit: lol, én vagyok a 69. lájkoló a Napsug-art facebookos oldalon~ whee Hehe, nem is néztem, hogy már 69-en vagyunk xD Hajrá gyerekek, 100nál sorsolós játék lesz biggrin @Obi: ott a link az előző posztomban (csak kicsit apróval szedve, nem akartam tolakodva reklámozni :'D ) Oké smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |