Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 136 137 138 139 140 141 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Angrenereg Kali The Nefty

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 11:31 am

ZebraDeath
jezus!!!!!!!!!!! scream scream scream tyłek w troki i wracajcie mi na pokład!!!!!!! to absolutny rozkaz!!!! pirate pirate

*patrzy na kanibali* ROBI SIĘ pani kapitan! *Puszcza sie pędem w zarośla i biegnie w stronę statku* I tak mi się nie podobają ( Wolę białych... albo mulatow... chińczykow?! )
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 12:08 pm

a burak siedzi (w ladowni) in wypija ten...RUM z butelek pirate

_b_u_r_a_k_

Maja-Pistachio

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 3:36 pm

cool Czy ludożercy smakują jak orzeszki tylko że bez czekolady emenems?
Pistacja wyciąga większą wersje siatki na motyle sięga za burtę i z lądu porywa do siatki jednego z ludożerców i wrzuca do beczki miodu zatrzaskując pokrywe isiadając na niej,wyciąga krzyżówke i rozwiązuje w 5 minut(aż jęki za milkną).Po czym uchyla wieko i zagląda...po czym mruczy hmm...-hm...dawno nie jadłam pieczonego udka w miodzie......będę musiała pójść do kuchni i poprosić o duużą blache....-odwraca się do załogi-może się skusicie? cool Pani KapitaN? wink
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 10:52 pm

Maja-Pistachio
cool Czy ludożercy smakują jak orzeszki tylko że bez czekolady emenems?
Pistacja wyciąga większą wersje siatki na motyle sięga za burtę i z lądu porywa do siatki jednego z ludożerców i wrzuca do beczki miodu zatrzaskując pokrywe isiadając na niej,wyciąga krzyżówke i rozwiązuje w 5 minut(aż jęki za milkną).Po czym uchyla wieko i zagląda...po czym mruczy hmm...-hm...dawno nie jadłam pieczonego udka w miodzie......będę musiała pójść do kuchni i poprosić o duużą blache....-odwraca się do załogi-może się skusicie? cool Pani KapitaN? wink
och, och, ja z checia heart

EvilYuki

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 1:46 am

*biegnie po piasku w stronę statku* Eeee... Dokładkę będziecie mieć za chwile!!! scream
*Jednym susem wskakuje na statek* Uff.... *Kilka dzid wbija się w pokład* Well... a może hanibal z rożna?
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 7:11 am

ucieee...eee... wycofujemy się!!!!

gonk gonk

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:36 am

A Metalmanie chcesz na wyspie zostawic?!?!!? (wsumie sie nie ma po co martwic ona jest totemem a nie człowiekiem a Zebra zebrą Yajo alienikiem a Majka wielką stepująco-fluorystencyjną lampą one niech idom w las po drewno ) pirate pirate pirate
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:43 am

*spokojnie podchodzi do zakotwiczonego statku z ludozerca trzymajac kawal miesa i zujac * To jest Ako-bongo mrgreen

Ayah_TheMetalMania

Gem_ma

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:50 am

Miło mi *ryp w dzikusa glanikiem Ziutkiem*
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:52 am

-hmmm umm

Ayah_TheMetalMania

Yajo

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:57 am

*yajo przygotowuje inne armaty mruczac cos pod nosem* Ze niby mam mojej picus glancuś armaty uzywac do takich podłych celów? stare
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 9:18 am

e te armaty były tu przed tobą i słórzyły do celów desantowych scream a era sciagaj z nich te różowe wstążki i huja w dzikusów

Gem_ma

Yajo

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 10:47 am

Moja nie ma rózowych wstązek, tylko puchoty, rozowy dywanik, i barek, i boazerie, i dyskotekowa kule i to mój kącik milosci jest, nie bezie się jej brudzic prochem! scream masz tu jeszcze 10 innych armat by sobie nimi pocelowac i walic we wrogów panie kanonierze...
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 11:11 am

Gem_ma
e te armaty były tu przed tobą i słórzyły do celów desantowych scream a era sciagaj z nich te różowe wstążki i huja w dzikusów

Eee... Wiesz co to desant? ( "zrzucenie" żołniezy i sprzętu na ląd z morza lub z powietrza... ) Armaty nie moga służyć w desancie sweatdrop

*Idzie do swojej kajuty po swoą szpadę*Dobra koniec wygłopw ja chce jeńca kanibala * wylazła za burtę i wrociła po 15 minutach ciągnąc za sobą związanych sznurkiem hanibalow ( 20 sztuk) Reszta uciekła do buszu pogoniona przez załogę* Dobra, to możemy im kazać drewna narabać bo ja machać siekirą niebędą ( Choć to dobre na mięśnie ponoć )

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 11:20 am

*przypatruje sie na rozwojowi sprawy i zuje mieso*- Hooooo
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 136 137 138 139 140 141 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games