|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:48 am
Angrenereg Kali The Nefty Ayah_TheMetalMania *udaje ze slucha Pani kapitan po czym biegnie i laie za reke Angrenereg Kali The Nefty i znikaja w zaroslach wyspy* -Szykujcie sie mwachy chy twisted Ekhm... biggrin To my przyniesiemy drewno ( Pani kapitan... Jak hanibale nie skorzystają z tego że świerze mięsko właśnie wyladowało na ich wyspie to ja estem gumochłonem... A sie burt zdeczko uszkodziła *patrzy na wielką dziurę w kadłubie* więc i tak trzeba materiały żeby naprawić biggrin ) *zaglebiajac sie w glebie lasu napotykaja corusz szczatki nieszczesnikow ktorzy prawdopodobnie rozbili sie o te wyspe* -Oho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:50 am
To się pani kapitan przeliczyła... Myślisz ze duzo ich jest?
|
 |
 |
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 5:03 am
znacznie wiecej od nas...im wiecej tym lepiej ... twisted powybierasz sobie pare jencow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 8:43 am
zarządzam modły za tych wykolejeńców, co poszli i chyba nie wrócą. Yajo, przygouj koloubrynę, moze byc potrzebna, Yuki, Agria, wilkus, Iwa, Gemma, Pistacja, na stanowiska, jak tylko zobaczycie coś podejrzanie ludożernego, strzelać bez rozkazu!
pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:35 am
*przecina ostrymi lapami krzaczory i idzie dalej rozgladajac sie za piciu amciu* - zaczyna mi burczyc w mym metalowym brzuchu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:43 am
...i prosimy cię, o Wielki ******** (wpisać co tam sobie chcecie), by te dwie staęły ludojadom w garłach w poprzek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:08 am
*krzyczy*- Jeszcze zyje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:13 am
Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio no baaa pewnie że nie, są kochane,przytulaśne i wogle... ale dziś przesadziły!!!! Nieodzywam się do nich... do jutra stare juz mozesz sie do mnie odzywac, bo czasem mowia na mnie orzeszek wink no no nie wiem czy to bezpieczne byś się przyznawała do tego.... Bo pewnie zdązylaś zauważyć że ja.... jem orzeszki mrgreen *boi sie* emo domokun ...bede delikatna.... xd A jakiego rodzaju jesteś orzeszkiem?-pyta potwór zakładając sliniak i i zastanawiając się między solą a karmelem. no arachidowy... ten z M&M's-a mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:15 am
ZebraDeath zarządzam modły za tych wykolejeńców, co poszli i chyba nie wrócą. Yajo, przygouj koloubrynę, moze byc potrzebna, Yuki, Agria, wilkus, Iwa, Gemma, Pistacja, na stanowiska, jak tylko zobaczycie coś podejrzanie ludożernego, strzelać bez rozkazu! pirate dobrzie... ciociu, gdzie jest Krakenik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:22 am
krakenik czeka w wodzie, aż wyplyniemy. nie może wejść na pokład i ląd, bo go suszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:28 am
*Patrzy na dżungle* Well... Którędy teraz? *Przedziera się przez zarośla i wychodzi na polanę, na której siedzi jeden hanibal z dzidą w zębach i patrzy przed siebe* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:30 am
....i spraw, o Najwyższy ******** (do wyboru, do koloru) żeby ta łajba jakoś stąd odpłynęła!!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:57 am
*szturcha palcem hanibala* Sztywny jakiś *tubylec przewrcił się do tyłu* Eee... Co mi ze sztywnego jeńca? *odwraca się i chce odejść, gdy nagle z dżungli ( od strony w ktorą jestem zwrocona plecami ) wybiegają ludożercy* To by było na tyle polowania na haniiibali biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 11:02 am
jezus!!!!!!!!!!! scream scream scream tyłek w troki i wracajcie mi na pokład!!!!!!! to absolutny rozkaz!!!! pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |