|
|
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 1:09 am
*Siada obok Ayah i bierze butelkę ze skrzyni* Suuuper *Ciągnie za łańcuch niewol... yy jeńca* Siad koło pani... NO JUŻ BĘCWALE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 1:41 am
to mnie na serio zastanawia, ze wszyscy tu mja ciagatki sado-maso..... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 1:45 am
ZebraDeath to mnie na serio zastanawia, ze wszyscy tu mja ciagatki sado-maso..... twisted Warto zaznaczyć że ja mam potężny przechył w stronę skłonności sadystycznych... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 7:24 am
*biere i pije*
az chłolera czy ten trup z rayja jakis tak i podobny do...*mysli*.... czekaj no zaraz se przypomne,... yyy. ...no żesz kurna! ta to ten, no comatus Kapitaniataka!!! *eureka* jak on sie zwal... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:41 am
*patrzy w niebo na lecaca mewe* - uwaga na glowy O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:24 am
*podąża wzrokiem za spojrzeniem Ayah* Oświeć mnie ( wszak jestem piratem od niedawna ) Czy mewy nie trzymają się blisko lądu? *seria trzaskow i hukow statkiem lekko szarpnęło* Co to było?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:36 am
Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio Jestem zrospaczona crying pokłóciłam się z orzeszkami... z tymi w karmelu...zrobiły mi z brzucha jesień średniowiecza... crying niekochają już jak je pożeram domokun ale to nie znaczy że im odpuszcze... cool naiwne...wygrały potyczke z mymi 20 metrowymi jelitami ale nie wojne buchacha cha pirate ol... orzeszek! xd orzeszki nie sa takie zle wink no baaa pewnie że nie, są kochane,przytulaśne i wogle... ale dziś przesadziły!!!! Nieodzywam się do nich... do jutra stare juz mozesz sie do mnie odzywac, bo czasem mowia na mnie orzeszek wink no no nie wiem czy to bezpieczne byś się przyznawała do tego.... Bo pewnie zdązylaś zauważyć że ja.... jem orzeszki mrgreen *boi sie* emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 2:52 pm
Agria Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio Agria Maja-Pistachio Jestem zrospaczona crying pokłóciłam się z orzeszkami... z tymi w karmelu...zrobiły mi z brzucha jesień średniowiecza... crying niekochają już jak je pożeram domokun ale to nie znaczy że im odpuszcze... cool naiwne...wygrały potyczke z mymi 20 metrowymi jelitami ale nie wojne buchacha cha pirate ol... orzeszek! xd orzeszki nie sa takie zle wink no baaa pewnie że nie, są kochane,przytulaśne i wogle... ale dziś przesadziły!!!! Nieodzywam się do nich... do jutra stare juz mozesz sie do mnie odzywac, bo czasem mowia na mnie orzeszek wink no no nie wiem czy to bezpieczne byś się przyznawała do tego.... Bo pewnie zdązylaś zauważyć że ja.... jem orzeszki mrgreen *boi sie* emo domokun ...bede delikatna.... xd A jakiego rodzaju jesteś orzeszkiem?-pyta potwór zakładając sliniak i i zastanawiając się między solą a karmelem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:23 pm
Angrenereg Kali The Nefty *podąża wzrokiem za spojrzeniem Ayah* Oświeć mnie ( wszak jestem piratem od niedawna ) Czy mewy nie trzymają się blisko lądu? *seria trzaskow i hukow statkiem lekko szarpnęło* Co to było? *w chwili uderzenia wyleciala za burte wprost na piaszczysta plaze na ktorej widnialy czaszki powbijane na pale* O_O oho twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:00 pm
no to radocha, moi piraci kochani. dotarliśmy na wyspę
LUDOŻERCÓW
bossmanie?! co teraz!? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:46 am
oddasz mi swoje ciało a ja ciebie nie zjem cool rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:58 am
AAAA!!! Nie dość że ludożercy to jeszcze KOSMICI *Wyskakuje na piasek obok Ayah* Idziemy zwiedzać wyspę?! Zapolujemy na LUDOŻERCÓW?! (To by byli dopiero jeńcy! Ja jeno proszę co by Kosmitow NIE brać żywcem!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:24 am
Kapitan karze byc przyjaznym wobec tubylców. nie drażnij ludożercę, a ludożerca nie podrażni sobie tobą przełyku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:27 am
*udaje ze slucha Pani kapitan po czym biegnie i laie za reke Angrenereg Kali The Nefty i znikaja w zaroslach wyspy* -Szykujcie sie mwachy chy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:34 am
Ayah_TheMetalMania *udaje ze slucha Pani kapitan po czym biegnie i laie za reke Angrenereg Kali The Nefty i znikaja w zaroslach wyspy* -Szykujcie sie mwachy chy twisted Ekhm... biggrin To my przyniesiemy drewno ( Pani kapitan... Jak hanibale nie skorzystają z tego że świerze mięsko właśnie wyladowało na ich wyspie to ja estem gumochłonem... A sie burt zdeczko uszkodziła *patrzy na wielką dziurę w kadłubie* więc i tak trzeba materiały żeby naprawić biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |