|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:09 am
נעמה O_O זאת באמת את???
תכנסי לאייסי בבקשה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:12 am
בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
ואם את באמת רוצה להוריד רינגטונים בחינם, תכניסי כרטיס סים שיש בו אינטרנט עם תשלום קבוע (זתומרת, שמשלמים 9 שקל בחודש על גלישה ללא הגבלה) לתוך המכשרי שלך, ותורידי ממנו
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lo haya shem panuy נעמה O_O זאת באמת את??? תכנסי לאייסי בבקשה אין לי פה.. sweatdrop מקורה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lo haya shem panuy נעמה O_O זאת באמת את??? תכנסי לאייסי בבקשה מוטק! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:14 am
R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
ואם את באמת רוצה להוריד רינגטונים בחינם, תכניסי כרטיס סים שיש בו אינטרנט עם תשלום קבוע (זתומרת, שמשלמים 9 שקל בחודש על גלישה ללא הגבלה) לתוך המכשרי שלך, ותורידי ממנו
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב הא?! ???? זה בסדר להוריד מהאתר הזה או לא??? !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:19 am
vertically challenged R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב הא?! ???? זה בסדר להוריד מהאתר הזה או לא??? ! לאאא!! תשימי לב שכתוב למטה 5.00 NIS!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:19 am
R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב לי יש מכשיר שאני משלמת 15 שקל כל חודש על הורדות במחיר של 25 לא משנה אם אני מורידה או לא כלומר אני יכולה להוריד על סכום של 25 ולשלם רק 15 והגלישה חופשית!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:20 am
R-E-L-Y Lo haya shem panuy נעמה O_O זאת באמת את??? תכנסי לאייסי בבקשה מוטק! 4laugh בובה!!!! נעמה- משעמם לי פחד!!! אתם יודעים שלרגע עברה בי ההרגשה הזאת שהייתה לי בימים הטובים של גאיה? איזה כיף זה שהחבר'ה (חחח אמרתי חבר'ה) הישנים של גאיה פעילים!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:21 am
Blue---Girl R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב לי יש מכשיר שאני משלמת 15 שקל כל חודש על הורדות במחיר של 25 לא משנה אם אני מורידה או לא כלומר אני יכולה להוריד על סכום של 25 ולשלם רק 15 והגלישה חופשית! ואם את מורידה יותר מ25? נניח, 40?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:22 am
Lo haya shem panuy R-E-L-Y Lo haya shem panuy נעמה O_O זאת באמת את??? תכנסי לאייסי בבקשה מוטק! 4laugh בובה!!!! נעמה- משעמם לי פחד!!! אתם יודעים שלרגע עברה בי ההרגשה הזאת שהייתה לי בימים הטובים של גאיה? איזה כיף זה שהחבר'ה (חחח אמרתי חבר'ה) הישנים של גאיה פעילים! כן! כמו בימים ההם! אני רוצה שתישארו!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:26 am
בעעעעעעעע מישהו מוכן לעזור לי לכתוב מכתב תלונה למנהל על האוכל ועל הקפיטריה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:29 am
Lo haya shem panuy בעעעעעעעע מישהו מוכן לעזור לי לכתוב מכתב תלונה למנהל על האוכל ועל הקפיטריה? תכתבי שיש אוכל מגעיל.
ותתני דוגמאות לאוכל טעים שצריך להיות שם
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:36 am
R-E-L-Y Blue---Girl R-E-L-Y בעיקרון, כן, וגם מחייבים על ההורדות אבל להוריד כמות עצומה של רינגטונים מאתר לא חוקי עדיפה על רינגטון אחד חוקי, נכון?
כבר עשיתי את זה .. זה הכי טוב לי יש מכשיר שאני משלמת 15 שקל כל חודש על הורדות במחיר של 25 לא משנה אם אני מורידה או לא כלומר אני יכולה להוריד על סכום של 25 ולשלם רק 15 והגלישה חופשית! ואם את מורידה יותר מ25? נניח, 40?אמ....אני משלמת 15+15 (40-25=15)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |