|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 11:43 am
Én pedig 2270 napos vagyok. Nyertem.
Szóval, ma az történt, hogy megnéztük barátaimmal a Dolog című filmet, ami a 82-es Dolog című film előzményeit mutatta be, ami viszont az 51-es Dolog című film remake-je.
A film az F.O.S. kategóriába sorolandó. Olvassátok össze a betűket és megértitek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 1:45 am
Malreni Én pedig 2270 napos vagyok. Nyertem. Szóval, ma az történt, hogy megnéztük barátaimmal a Dolog című filmet, ami a 82-es Dolog című film előzményeit mutatta be, ami viszont az 51-es Dolog című film remake-je. A film az F.O.S. kategóriába sorolandó. Olvassátok össze a betűket és megértitek. 51-es dolgot nem láttam de a 82-esért nem voltam oda..talán megnézem az idei remake-jét 20 év múlva 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 11:40 am
Ma alkotó napot tartottam/tartok Megcsináltam több adagnyi gyurma rendelést is, meg elkezdtem egy avi artot wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 11:42 am
napsugar Ma alkotó napot tartottam/tartok Megcsináltam több adagnyi gyurma rendelést is, meg elkezdtem egy avi artot wink *csillognak a szemei* Ugye azt, amelyikre én gondolok~? emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 12:19 pm
Carbon Heart Ma unatkoztam~:  Himemiya Chika, hogy kell ilyen art-ot csinálni a postjaim alá, mint amilyen neked is van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 12:35 pm
Carbon Heart napsugar Ma alkotó napot tartottam/tartok Megcsináltam több adagnyi gyurma rendelést is, meg elkezdtem egy avi artot wink *csillognak a szemei* Ugye azt, amelyikre én gondolok~? emotion_kirakira Az, és lassan készen is van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 12:37 pm
napsugar Carbon Heart napsugar Ma alkotó napot tartottam/tartok Megcsináltam több adagnyi gyurma rendelést is, meg elkezdtem egy avi artot wink *csillognak a szemei* Ugye azt, amelyikre én gondolok~? emotion_kirakira Az, és lassan készen is van biggrin *elolvadt* emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 5:30 pm
Ma átmentem Gabi barátnémhoz beszélgetni és filmet nézni. A Boogeyman című... alkotás... került terítékre. Hát, ha van felesleges másfél órád, akkor inkább ülj csöndben egy sarokban, az szórakoztatóbb, mint ez a fos film...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 3:21 am
Akkor gondolom jobb nem megnézni.
Itt... gyors orvoslátogatás volt, de nem súlyos a dolog. Csak... hülye vírusok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 5:16 am
Ma lezsibbadt az agyam a Jog zh miatt x_x Meg ma is kaptam 2 aviartot :3 Itt van az összes, amit kaptam~ [x] ez volt a reklám helye~.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 5:28 am
Hime_Yura Ma lezsibbadt az agyam a Jog zh miatt x_x Meg ma is kaptam 2 aviartot :3 Itt van az összes, amit kaptam~ [x] ez volt a reklám helye~. Ha gondolod neked is csinálok egyet, már ha neked is van rá igényed :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 5:31 am
napsugar Hime_Yura Ma lezsibbadt az agyam a Jog zh miatt x_x Meg ma is kaptam 2 aviartot :3 Itt van az összes, amit kaptam~ [x] ez volt a reklám helye~. Ha gondolod neked is csinálok egyet, már ha neked is van rá igényed :3 Júúúúúúj. Megtennéd? emotion_kirakira Hát hát igazán...szavakat nem találok rá. Nagyon örülnék neki~ emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 6:18 am
Hime_Yura napsugar Hime_Yura Ma lezsibbadt az agyam a Jog zh miatt x_x Meg ma is kaptam 2 aviartot :3 Itt van az összes, amit kaptam~ [x] ez volt a reklám helye~. Ha gondolod neked is csinálok egyet, már ha neked is van rá igényed :3 Júúúúúúj. Megtennéd? emotion_kirakira Hát hát igazán...szavakat nem találok rá. Nagyon örülnék neki~ emotion_bigheart Már belejöttem, tegnap Hannának is legyártottam egyet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|