|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 3:47 am
Narcisz Mi van gyerekek nincs ma suli-munkaXD? Jó volna azért..már kiváncsi vagyok, hülye időzónák. Nekem egyik sincs, "csak" a gyakorlati beszámolómat kell még holnapra befejeznem. Meg nyáron szakdoga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 3:49 am
Narcisz Obilia Narcisz Én azt olvastam, hogy a Gaia emberkék ideje szerinti délkor.... most valami éjeli 2 körül van ott:S Ja akkor a GST (Gaia Standard time)... Most 3:15-öt jelez a towns... azaz még 8 óra 45 perc.. Hozzáadjuk a 11:40-hez... Kb este negyed 8 maygar idő szerint... sad confused Mind1 legalább itt tényleg ESTélyi lesz... És hol olvastad? Az event fórumon, rengetegen kérdezik ugyanezt, mindből kb az jött le hogy nekünk késő délután/este, de a legtöb cuccal ugyis ez szokott lenni Hmm akkor törjük a buksinkat... A húsvét tudtommal már magyar időben reggel fennt volt... Meg a Valentin is... Ha jól emlékszem. De lehet hogy ezzel többet piszmognak. No nem baj 1 másik online játéknál is, ahol szintén Nyugat-amerikai a székhely, ott pl. 1 update-t magyar időben du. 5kor tettek fel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 4:02 am
Az arénát hétfő este 7-kor frissítik confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 4:06 am
Elleine Az arénát hétfő este 7-kor frissítik confused A rate-re gondolsz hogy akkortól lehet új avit rate-elni? És a mi időnk szerint... Este 7 az náluk de. 10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 4:14 am
Akkor kelnek az adminok na sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 4:16 am
Elleine Akkor kelnek az adminok na sweatdrop Oké. Akkor gondolom 7 körültől lesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 5:44 am
am szerintem ez változó h meik eventet mikor indítják el... egy bálnál sztem magától értetődő h este indul.... mint a valóságban... gyerekek.... így lehet h csak holnap promolunk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:01 am
napsugar am szerintem ez változó h meik eventet mikor indítják el... egy bálnál sztem magától értetődő h este indul.... mint a valóságban... gyerekek.... így lehet h csak holnap promolunk xd Lehet... azért még reménykedek kicsit hogy náluk délelőtt nálunk este lesz elindítva... De lehet hogy igazad van... Addig is Csillagflotta-tiszt leszek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:01 am
Na, én is vagyok whee hogy én mennyire várom már.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:19 am
én am el is felejtettem h ma lesz xp sikeresen át is öltöztem... de majd max visszavedlek angyallá
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:30 am
a varázslatba pedig direkt benéztem melóból hátha elkezdődött a prom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:33 am
Akkor most mikor kezdődik? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:37 am
Womi Akkor most mikor kezdődik? sweatdrop nem tudni... türelmesen várni.... cép virágot venni occón.... tecék tecék *kis kínai árus-szindrómája van eek * gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|