|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 4:52 pm
* odstawila ksiezniczke bezpiecznie na poklad i nagle cus zaobserwowała* - Achuj tzn Ahoooj pani kapitan Domino Brzeg i wypasiony port rybacki I Deadhel zaczyna zabawe bez nas pirate Trza sie dolaczyc mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:54 am
*dopływa do portu, wyłazi z wody, kitra swój pakuneczek z wszelkimi dobrami bez których zyc nie moze załoga i idzie mordować, grabić i niszczyć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 6:09 am
oooooooooh~~ yeah twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 7:30 am
whee *Odbija sie niczym kamyki na wodzie* - Jeszcze ja jeszcze ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:05 am
-Ah te dziewczyny stare *idzie poprzymierzać jakieś kiecki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:17 am
widzę, że wszyscy dobrze się bawią.
kapitan jest zadowolona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:10 am
niach niach niach! przedstawiam mordercze trio! Ayah_Metalowe_Mordobicie, Dae_jak_nie_zabije_to_ogłusze i Gemma_nie _proś_o_litosc !!!! (koniec prezetacji idziemy rabowac twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:20 am
nihi hi hi hi hi, seseseses e se se se,kukukkukukuu ku ku ku ,keke ke ke ke ke *puk puk do drzwi* a dziń dybry pani gospodzino my przyszli rabowac i palic mrgreen co?!?! gdzie z tą patelnią babo! łoż ja tu chciałem kultularnie ale widze że musimy inaczej porozmawiać! innego zachowania sie spodziewałem od panów takiej pieknej willi *ciach ciach* dzewczyny zwincie ten drogocenny dywan zanim go jaśnie pani zachlasta! pirate rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:33 am
*wchodzi do przybrzeznej karczmy* Najpierw sie napijem a potem pomordojem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:50 am
*capu za dywan* *majt katanką tu, majt katanką tam* Nie zabierzecie mi łupu, dobrzy ludzie! evil *przechodzi ponad zwłokami uważając, by dywanik się nie poplamił* Dziękujemy za współpracę i życzymy miłego dnia! cool
Gdzie teraz, bracia piraci? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|