|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 11:28 pm
nie, to NIE BYŁY PISTACJE, NIE!!! NIE!!!!! NIEEEEEEEEEeeeeeeeeee...!!!! burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:58 am
*wstaje*
...piiiiwaaaa...
*rozglada się*
om, żesz kurwa, co sie stało? :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 5:39 am
-gowno rzyda przejechao rofl rofl Werzykiem jasiu werzykiem rofl rofl *Pijje rum* - Beek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:43 am
żesz... goldogłód mnie dopadł. Pani Kapitan Domino i Puzzle Zebro, przydałoby się gdzieś zatankować złoto twisted . Zróbmy przystanek na rabunki i inne sprawunki, cooo??? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:50 am
eee tam... nie chce mi sie mordowac, na starosc sie uspokoilam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 8:51 am
EEEE ktos chciał jesc tu serniczek z boskim Gemmą? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 11:29 am
stare ...ot i macie tu wspaniały przykład entuzjazmu. LUDZIE, JESTEŚMY PIRATAMI!!! TO ZOOBOWIĄZUJE! PALIĆ, NISZCZYĆ, MORDOWAĆ, JEŚĆ WYSOKOKALORYCZNE BATONIKI!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 11:31 am
Daedhel stare ...ot i macie tu wspaniały przykład entuzjazmu. LUDZIE, JESTEŚMY PIRATAMI!!! TO ZOOBOWIĄZUJE! PALIĆ, NISZCZYĆ, MORDOWAĆ, JEŚĆ WYSOKOKALORYCZNE BATONIKI!!! scream scream scream a my chcemy jeśc sernik i pić herbatkę, no i co? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 11:37 am
EvilYuki Daedhel stare ...ot i macie tu wspaniały przykład entuzjazmu. LUDZIE, JESTEŚMY PIRATAMI!!! TO ZOOBOWIĄZUJE! PALIĆ, NISZCZYĆ, MORDOWAĆ, JEŚĆ WYSOKOKALORYCZNE BATONIKI!!! scream scream scream a my chcemy jeśc sernik i pić herbatkę, no i co? 3nodding żadnych tam serników, tylko wysokokaloryczne batoniki! BATONIKI, jasne? To jedyna słuszna przekąska prawdziwego pirata (poza pistacjami rzecz jasna, ale to tylko do wzmocnienia upiornej poświaty).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 12:21 pm
*budzi się, po czym idzie sikać za burtę* -mam na to wylane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:26 pm
Ja z Tobą Gemma chce przez słomkę sernik wypić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 3:08 pm
Daedhel stare ...ot i macie tu wspaniały przykład entuzjazmu. LUDZIE, JESTEŚMY PIRATAMI!!! TO ZOOBOWIĄZUJE! PALIĆ, NISZCZYĆ, MORDOWAĆ, JEŚĆ WYSOKOKALORYCZNE BATONIKI!!! scream scream scream Bez gwałcenia i brania jeńców na później nigdzie się nie ruszam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 11:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:51 am
Daedhel stare ...ot i macie tu wspaniały przykład entuzjazmu. LUDZIE, JESTEŚMY PIRATAMI!!! TO ZOOBOWIĄZUJE! PALIĆ, NISZCZYĆ, MORDOWAĆ, JEŚĆ WYSOKOKALORYCZNE BATONIKI!!! scream scream scream gruba bede stare Evil Yuki ma racje! 3nodding ja chce sernik w polewie czekoladowej i herbatke! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 3:20 am
*niezdatna do jedzenia*/*sama tez nie je w chwili obecnej* jedzenie jest zleeee...... przydaloby sie troche zlota... mozna przetopic i sie pobawic w odlewnictwo xp *patrzy na Taro* on juz zaczal rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |