|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:18 pm
*takes out another bar of chocoalte* *thinks* haha! she's gonna get my coo-ties!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:54 pm
Nospai Deathous *takes out another bar of chocoalte* *thinks* haha! she's gonna get my coo-ties! *steals his bar of chocolate, breaks it in half, and eats one of the halves.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 2:23 am
*nibbles on chocolate* Mmm... cooties.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 12:47 pm
finally some alone time! e.e
anyway, i'm back on Gaia, tho i'll be on less often now. : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 3:29 pm
Nospai Deathous finally some alone time! e.e anyway, i'm back on Gaia, tho i'll be on less often now. : / *sigh* yeah me too but I have a feeling some of you will be celebrating at this fact *cough*Maku*cough* neutral sad neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:32 am
I wouldn't celebrate! I LURVE MY STALKER! crying And I really like that emoticon.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:44 am
Reko I wouldn't celebrate! I LURVE MY STALKER! crying And I really like that emoticon.. xd yay! *is loved and hugs Reko* yes I like that emoticon too ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:46 am
I think that emoticon is very me-like...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:50 am
Reko I think that emoticon is very me-like... you may use it you know 3nodding oh yesh does this hat look good on my avatar? *sigh* to bad its not mine crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 2:02 am
ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja OUT-NINJA-D!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |