Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Gaia Online a Mondoconon is! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Beöltözöl Gaia-s avidnak?
Simán!
73%
 73%  [ 14 ]
Inkább valami másnak...
26%
 26%  [ 5 ]
Total Votes : 19

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 2:16 pm

Ninja Zsu
A kéréseiteket a varrónőnek jövő héten tudom odaadni. biggrin

Én inkább kihagyom a bubit,az új összeállításomba kevésbé illene bele,és így legalább a varrónőt is megúszom,nem kell a képekkel vackolni hogy akkor most ki csinált mit és saját lesz az egész smile
Mert hát én is jobban átgondoltam ezt a handmade dolgot és bár legelső oldalon van már IRL-CP képem biggrin
De a fűző & szoknya bolti,a köpeny varratott...hiába tennék hozzá pl egy saját gyártású kaszát...1 kiegészítőtől még nem lesz igazi cosplay gonk
Még jó hogy mindig van egy B terv.
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 5:01 am

Lucia Borgia
Ninja Zsu

Én inkább kihagyom a bubit,az új összeállításomba kevésbé illene bele,és így legalább a varrónőt is megúszom,nem kell a képekkel vackolni hogy akkor most ki csinált mit és saját lesz az egész smile
Mert hát én is jobban átgondoltam ezt a handmade dolgot és bár legelső oldalon van már IRL-CP képem biggrin
De a fűző & szoknya bolti,a köpeny varratott...hiába tennék hozzá pl egy saját gyártású kaszát...1 kiegészítőtől még nem lesz igazi cosplay gonk

Kölcsöndobhatom neked a bubit max. , ha bennevagy. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 10:51 am

III_Kisrajczy_III
Lucia Borgia
Ninja Zsu

Á ugyan,maradjon csak neked,én amúgyis valószínű h feketében,nem kizárt h acélbetétesben leszek,ahhoz nem mennek a cukiságok biggrin
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 11:44 am

Lucia Borgia
III_Kisrajczy_III
Lucia Borgia
Ninja Zsu

Á ugyan,maradjon csak neked,én amúgyis valószínű h feketében,nem kizárt h acélbetétesben leszek,ahhoz nem mennek a cukiságok biggrin

Lehet, hogy rajtam is az acélbetkós fog virítani. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 1:49 am

Cryene says:

Huhh de csönd van sweatdrop
Ti hogy álltok a cp-tekkel? És akkor most melyikre is megyünk? Meg kik vannak benne pontosan? Lécci dobjatok meg pár infóval, mert akkor úgy szevezek mindent, hogy jó legyen. Meg azt is mondjátok meg, hogy be is nevezünk, vagy csak úgy megyünk?
Köszi mindent~! (:
Bocs, tudom, sokat dumálok! biggrin

Cryene has spoken. :3
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 6:27 am

CryeneStrifeShiroi
Cryene says:

Huhh de csönd van sweatdrop
Ti hogy álltok a cp-tekkel? És akkor most melyikre is megyünk? Meg kik vannak benne pontosan? Lécci dobjatok meg pár infóval, mert akkor úgy szevezek mindent, hogy jó legyen. Meg azt is mondjátok meg, hogy be is nevezünk, vagy csak úgy megyünk?
Köszi mindent~! (:
Bocs, tudom, sokat dumálok! biggrin

Én még úgy, ahogy 1-2 oldalnyival vissza mutattam a fotókon. Egyelőre Zsu barátjának válaszát várom, a bonyolultság szempontjából picit a fekete lila avi felsője lenne könnyebb egyébként, de majd meglátjuk, mi lesz 3nodding
Medve indítványozta, hogy mindkét conra menjünk el (Holdfénycon és Mondocon) de azóta nem került szóba melyikre megyünk melyikre nem. Ha csak a Mondoconra megyünk, én is odamegyek nagy eséllyel, bár Hodlfénycont picit jobban szeretném, lehet, hogy amúgy is elmegyek mindkettőre. Cryene, lehet majd cosplay kérdéssel hozzád fordulni pm-ben esetleg? (Ha nem gond persze.)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Ginoneraku

6,500 Points
  • Team Jacob 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 6:51 am

Holnap jön át a leányzó elvinni, amit összeírtam és akkor másnapra már konkrétum is lesz. Bocs hogy ilyen sokáig tart csak másik városban lakik mint én sweatdrop
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 9:23 am

Cryene says:

Ano... tök jó!!! biggrin Megnéztem a képeket, meg most olvastam Zsu postját is. Amúgy írj, amikor csak akarsz (:
Obi Aoi

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 11:56 am

- - -LISTA - - -

-fellépő:

Medvelaszlo
Malreni
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
CryeneStrifeShiroi
Ninja Zsu
Yondaimomi (csak Holdfény)
Lucia Borgia (csak Holdfény)
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 12:41 pm

Én holdfényconra megyek látogató jelleggel. sweatdrop

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 2:17 pm

Én se teljesen 100% már, hogy CPzek, de függ ez Zsu barátjának válaszától is, azt mindenképp megvárom. Hopp másik város... akkor nemigen tudok "belesegíteni" sweatdrop

CryeneStrifeShiroi

Oké smile Majd lehet, hogy írok.
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 5:20 am

Imre akire várattatok biggrin .:

Sziasztok! A nevem Törzsök Daniella. A testvérem, Alex csinálja a ruhákat. Írok néhány dolgot, amit tudni kell.
Elsődleges dolog, ami kell, az a méretetek. Ezért beszéljünk meg egy találkozási időt, helyet, ahol mindenkit le tudunk mérni. A legjobb a hétvége lenne. Azért is elsődleges a méret vevés, mert az alapján a tesóm ki tudja számolni, hogy mennyi anyagra lenne szükség.
A képeknek nagyon örülünk, de ha tudnátok adni hátulról nézetből is, az nagyon jó lenne.
Az anyagok és a kellékek (cérna, cipzár, gombok, csatok, patent, gumi, bélés ha kell, ragasztós közbélés - alaposabb tanulmányozás után a valószínűleg Alex megmondja, hogy kell e hozzá vagy sem, ha ti nem tudjátok) beszerzése saját erőből, költségből, de tanácsot tud adni. Hol vannak méteráru boltok, és talán azt is, melyik az olcsóbbik.
Méteráru boltban is lehet tanácsot kérni
-milyen anyagot ajánlanak minőség/ár
-bélés, közbélés
-képet is lehet mutatni
-jelmez lesz, nem állandó viselet
Cérnát rövidáru boltokban keressetek, vigyetek oda anyagmintát is, hogy ahhoz kerestek cérnát.
Ha díszítőtűzést (nem az a szerepe, hogy összetartsa az anyagot, hanem hogy szépen mutasson, szóval csak dísz) is akartok, ahhoz is kell külön cérna.
Szóval sürgősen meg kéne beszélni az időpontot, és hogy mikorra akarjátok a ruhákat.
Ha tetszik nektek a végeredmény, és meg vagytok elégedve, akkor lehetne azt csinálni, hogy a munka közben készült fényképeket mutogathatnátok, ajánlhatnátok a tesómat, a varrónőt (Törzsök Alexandra). Azokat a plüssgömböket is meg tudjuk csinálni így első látásra. biggrin

Ginoneraku

6,500 Points
  • Team Jacob 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250

Yondaimomi

3,300 Points
  • Cart Raider 100
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 8:57 am

Sziasztok gyerekek vagy egy hatalmas rossz hírem nekem az Április 13-15. ig nem jó mert akkor megyek Szombathelyre a Savaria Floriadae Virágkötészeti nagyversenyre ugyhogy ha mindkettőn ott leszünk na az eggyiken nem tudok ott lenni pedig nagyon szeretnék!!!!!! gonk crying Életem első beöltözése lenne.... Ugyhogy mégegyszer előre is ne haragudjatok és sajnálom a legjobban.
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 10:07 am

Yondaimomi
Savaria Floriadae Virágkötészeti nagyverseny

Ez jól hangzik. biggrin

Bővebb infó? Te is indulsz? :3

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic