|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 6:48 am
ZebraDeath EvilYuki Gem_ma mozesz byc pokładowym popychadłem twisted o tak, tego nam brakuje ^^ to koleżanka Yuka już zapomniała jak to jest szorowac pokład? twisted Moją armate tez by sie przydało wyszorowac ^^ *mizia się o udo pani mistress dominy kapitan Zeberki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 6:53 am
Yuuukaa, a ty przypadkiem nie chciałabys zobaczyc naszej łajby spod spodu? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:08 am
Gem_ma Yuuukaa, a ty przypadkiem nie chciałabys zobaczyc naszej łajby spod spodu? twisted a ty chcesz poczuc smak mojej piesci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:09 am
*patrzy jak się starsi stopniek kłucą* -... -To jaa... Idę wyszorować armatę *Ace, a może Kret? wszystko jedno* :szurum: :burum:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 12:53 pm
EL_TARO *patrzy jak się starsi stopniek kłucą* -... -To jaa... Idę wyszorować armatę *Ace, a może Kret? wszystko jedno* :szurum: :burum: Tylko dokłanie, i uważaj na lakier, prawie co kładziony. I jeszcze woskowana była moja kolumbryna, więc uzywaj delikatnego detergentu, jasne? I zebym nie dostała uczulenia po tym, bo bedziesz robic za kule podczas strzałów ostrzegawczych pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 2:31 pm
Yajo EL_TARO *patrzy jak się starsi stopniek kłucą* -... -To jaa... Idę wyszorować armatę *Ace, a może Kret? wszystko jedno* :szurum: :burum: Tylko dokłanie, i uważaj na lakier, prawie co kładziony. I jeszcze woskowana była moja kolumbryna, więc uzywaj delikatnego detergentu, jasne? I zebym nie dostała uczulenia po tym, bo bedziesz robic za kule podczas strzałów ostrzegawczych pirate -Tak jest sir *salut! dzyng, dzyng, benc, turl...(?)* -oo.. chyba coś odpadło *poturlał szmelc "gdzieś tam"* -... mrgreen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 3:01 pm
Zaden szmalec, od tego zalęzt moje zycie chłystku! :scream... Znaczy... Armata wybuchnie i będziemy po tym robic za statek widmo, się popylaj mi po to, ale juz! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:50 am
-Tak jest sir mrgreen *szybko podniósł ten duży płat rdzy i pośpiesznie zaczął go przyklejać na stare miejsce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 3:12 am
*przyczepia sie do masztu jak koala i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 7:33 am
*zaloga rowno nie slucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 7:38 am
el taro, moge ci pomoc. nie mam zajecia, bo im sie nie chce robic nowych odmian rumu. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 7:50 am
tylko jeden rum jest dobry
TEN Z KARAIBÓW twisted pirate pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 8:40 am
shilian90 el taro, moge ci pomoc. nie mam zajecia, bo im sie nie chce robic nowych odmian rumu. stare -tak, tak prosze bardzo... *usówa się na bok, odrdzawia inną część tego przedpotopowego rupiecia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |