|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:04 am
PRZECZYTAJ PIERWSZY POST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:45 am
Agria EL_TARO ZebraDeath a kim to chciałbyś być, szczurze lądowy? zobacz na pierwszą stronę, tam są reguły (ekchmmm... powiedzmy) i reszta cudnej załogi. Moge być maskotką pokładową 4laugh zajete Przez kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:38 am
ktoś się prosi o kopa evil evil evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 8:35 am
rozumiem, ze kapitan jest od torturownia? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 12:08 pm
za malo kleju do naszej rzezby bylo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:16 pm
EL_TARO ZebraDeath a kim to chciałbyś być, szczurze lądowy? zobacz na pierwszą stronę, tam są reguły (ekchmmm... powiedzmy) i reszta cudnej załogi. Moge być maskotką pokładową 4laugh a dla kogo jest czerwony kolorek zarezerwowany? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:49 pm
EvilYuki EL_TARO ZebraDeath a kim to chciałbyś być, szczurze lądowy? zobacz na pierwszą stronę, tam są reguły (ekchmmm... powiedzmy) i reszta cudnej załogi. Moge być maskotką pokładową 4laugh a dla kogo jest czerwony kolorek zarezerwowany? 3nodding heart ja wiem, ja wiem! mrgreen dla moderatorow! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 1:26 am
Agria EvilYuki EL_TARO ZebraDeath a kim to chciałbyś być, szczurze lądowy? zobacz na pierwszą stronę, tam są reguły (ekchmmm... powiedzmy) i reszta cudnej załogi. Moge być maskotką pokładową 4laugh a dla kogo jest czerwony kolorek zarezerwowany? 3nodding heart ja wiem, ja wiem! mrgreen dla moderatorow! mrgreen tak, kapitaniątko! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 2:38 am
mozesz byc pokładowym popychadłem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:35 am
EvilYuki Agria EvilYuki EL_TARO ZebraDeath a kim to chciałbyś być, szczurze lądowy? zobacz na pierwszą stronę, tam są reguły (ekchmmm... powiedzmy) i reszta cudnej załogi. Moge być maskotką pokładową 4laugh a dla kogo jest czerwony kolorek zarezerwowany? 3nodding heart ja wiem, ja wiem! mrgreen dla moderatorow! mrgreen tak, kapitaniątko! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:35 am
Gem_ma mozesz byc pokładowym popychadłem twisted mam lepsza propozycje: mozesz byc kotwica! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:39 am
o, właśnie! nie mamy kotwicy! (z tego wychodzi, że masztu, żagli i steru też.......) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:41 am
ZebraDeath o, właśnie! nie mamy kotwicy! (z tego wychodzi, że masztu, żagli i steru też.......) stare pozyczymy od jakiegos bohatera bajki magiczna rozdzke i bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|