|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:38 am
Iwa__4grozna RopuchaAga Iwa__4grozna RopuchaAga po nikim sprzatac nie bede! evil i tak juz musialam Buraka doczolgiwac do domu po 18tce... ale to akurat milutko wspominam... mrgreen chcialam tylko powiedziec cos o kulturze picia i, ze mam ambicje nie doprowadzic sie do stanu, w ktorym bede musiala siedziec z glowa w muszli po alkoholu... Wam tez nie pozowole.. stare nie bądź taka pewna blaugh jak zamierzasz zygac, to cie nigdzie dzis nie biore i mozliwe, ze sie nie wyrobie na 14... zadzwonie do ciebie, jak wroce od kosmetyczki... stare spoko.. ja i tak jeszcze w pidźamce latam mrgreen ello ello! na 14.30 masz byc gotowa! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:38 am
RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:41 am
Agria RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool grrrr marsz mi tu na gore z rumem ale juz! przyda sie pani trening przed wyjazdem w gory... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:43 am
RopuchaAga Agria RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool grrrr marsz mi tu na gore z rumem ale juz! przyda sie pani trening przed wyjazdem w gory... twisted ty lepiej uważaj żebys pod wpływem tego rumu nie zleciała z tego gniazda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:44 am
Iwa__4grozna RopuchaAga Agria RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool grrrr marsz mi tu na gore z rumem ale juz! przyda sie pani trening przed wyjazdem w gory... twisted ty lepiej uważaj żebys pod wpływem tego rumu nie zleciała z tego gniazda rofl przywiazalam sie, Bufa wie co robi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:46 am
Agria, nie męcz się, pani Bufa sama raczy zleść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:47 am
ZebraDeath Agria, nie męcz się, pani Bufa sama raczy zleść... jak mi ktos rozsupla to co tu juz nawiazalam to moge zejsc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:48 am
ZebraDeath Agria, nie męcz się, pani Bufa sama raczy zleść... buachacha i co teraz bufa ..rzucić ci kowice do pomocy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:50 am
Iwa__4grozna ZebraDeath Agria, nie męcz się, pani Bufa sama raczy zleść... buachacha i co teraz bufa ..rzucić ci kowice do pomocy mrgreen jak przywiazesz do niej jakies trzy butelki szlachtenego trunku to moze byc... rzucaj ja lapie! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:51 am
jak coś rospierniczycie to same sprzątacie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:51 am
RopuchaAga Iwa__4grozna ZebraDeath Agria, nie męcz się, pani Bufa sama raczy zleść... buachacha i co teraz bufa ..rzucić ci kowice do pomocy mrgreen jak przywiazesz do niej jakies trzy butelki szlachtenego trunku to moze byc... rzucaj ja lapie! blaugh masz 3 butelki ( wody) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 4:25 am
RopuchaAga Agria RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool grrrr marsz mi tu na gore z rumem ale juz! przyda sie pani trening przed wyjazdem w gory... twisted jasnie(albo ciemnie mrgreen jak woli)Pani Kapitan ZebraDeath liczy, iz pojawisz sie sama po rum, dam go na dole pod bocianim gniazdem, a jak bedziesz schodzic to pocwiczysz w gory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 4:26 am
RopuchaAga Agria RopuchaAga ZebraDeath dawac rumu wszystkim, tylko nie facetom twisted zaraz zaraz czyli sie zaliczam! 4laugh no tak... RopuchaAga: pelnoletnia, kobieta, pozycja: bocianie gniazdo... hmmm... jedna rzecz jest nie tak... BOCIANIE GNIAZDO!!! za daleko cool grrrr marsz mi tu na gore z rumem ale juz! przyda sie pani trening przed wyjazdem w gory... twisted juz trenowalam, bylam tam juz 2 razy i trenuje na drabinkach przed blokiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|