Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Nov 04, 2011 2:29 am

Himemiya Chika

Hát ha nem egyetem, akkor mi? :/
Szakma biggrin Ha bevezetik ezt a törvényt és nekem félévente több mint 500k-t kéne fizetnem, otthagyom az egyetemet és megvalósítom egyik álmom.... Kitanulom az ötvös-ékszerész szakmát, aztán meg a fafaragást biggrin
PostPosted: Fri Nov 04, 2011 3:35 am

napsugar
Himemiya Chika

Hát ha nem egyetem, akkor mi? :/
Szakma biggrin Ha bevezetik ezt a törvényt és nekem félévente több mint 500k-t kéne fizetnem, otthagyom az egyetemet és megvalósítom egyik álmom.... Kitanulom az ötvös-ékszerész szakmát, aztán meg a fafaragást biggrin

Na, ha annyi lesz, akkor van 3 opció:
1. Külföld, mint a többi fiatal, aki nem tud megmaradni ebbe a tetves országba.
2. Meki vagy valami hasonló, megtanulom a japán nyelvet rendesen és go vagy itthon vagy külföldön.
3. Megyek az urammal mozdonyvezetőnek. XD

Carbon Heart

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Nov 04, 2011 7:49 am

Gondolom az FSZ képzésekre is bevezették ezt(?) Állami támogatás törölve? Kicsit tájékozatlan vagyok ebben, bocsánat sweatdrop

Szóval, mostanában néha kérek 1-2 aviartot és ma egy nem semmi művet kaptam a maszkos avimról (nem fogok folyton rajzot mutogatni persze és nem dicsekvésnek szánom de ez annyira fúha kategória... eek )
Maszkos madár?
Valamint az egyik macsek majdnem teljes "munkaidőben" tartózkodik itt, aki egyébként nem szokott. Ja és... eszembe jutott, hogy na, mi legyen a jelmez holnapra, ha összejön.
PostPosted: Fri Nov 04, 2011 11:55 am

Himemiya Chika
Japán szak. Tavaly a legalacsonyabb ponthatár 480 pont volt. : /

Jaj, annyira tudtam. biggrin

Akkor arra tényleg gyúrj. biggrin
A többi szakhoz képest erre a szakra úúgy... 10-15x-ös túljelentkezés szokott lenni. 3nodding Ráadásul csak az ELTE-n oktatják előképzés nélkül. whee (Az országban csak 2 helyen van szak belőle és a másikon - asszem SZIE - előfeltétel az alapszintű japán nyelvvizsga. 3nodding )

Én drukkolok neked, volt olyan ismerősöm, aki véresre tanulta magát, és mégse jött össze neki - remélem te több szerencsével jársz. biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Nov 04, 2011 1:58 pm

Megtudtam egy szomorú hírt és egy jóó dolog történt.

Szomorú hír.: Másodszorra sem tudok találkozóóra menni... cry emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_sweatdrop emotion_kirakira

Jó dolog.: Végre találtam párt magamnak. smile emotion_awesome
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 1:25 am

Molylepke
Himemiya Chika
Japán szak. Tavaly a legalacsonyabb ponthatár 480 pont volt. : /

Jaj, annyira tudtam. biggrin

Akkor arra tényleg gyúrj. biggrin
A többi szakhoz képest erre a szakra úúgy... 10-15x-ös túljelentkezés szokott lenni. 3nodding Ráadásul csak az ELTE-n oktatják előképzés nélkül. whee (Az országban csak 2 helyen van szak belőle és a másikon - asszem SZIE - előfeltétel az alapszintű japán nyelvvizsga. 3nodding )

Én drukkolok neked, volt olyan ismerősöm, aki véresre tanulta magát, és mégse jött össze neki - remélem te több szerencsével jársz. biggrin

Hú én anno jelentkeztem ELTE-n japánra és anglisztikára, japánról kb 20 pont különbség miatt visszadobtak (2007-ben mások voltak a pontok) és anglisztikáról meg 1 ponttal csúsztam le és csak azért, mert CSAK az ELTE-n volt egy ponttal több a határ az én pontjaimnál, a többi felsősuli anglisztikáján NEM! (Nekem 126, ELTE 127 többi suli meg mindenféle 122 125 stb.)
No mindegy azért az se volt rossz végül, amire ezek helyett mentem smile

Rajczy: sajnálom és gratula biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Riguna

PostPosted: Sat Nov 05, 2011 3:36 am

Tegnap az egyik barátnőmnél csöveztünk ma hajnalig.
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 4:05 am

Obi Aoi

Van ez így, és kösziii. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 05, 2011 4:17 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi

Szívesen smile
Hát igen... remélem valamikor megengedik.. Bár a szerelem egészében többet ér a maga módján wink Mármint szerintem ha mérlegen lenne a 2 dolog akkor nem a "nem mehetek el" lenne rajta a nehezebbik fél.
Nem emlékszem, volt már 18. szülinapod? Legalább azután elengedhetnének már sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 4:19 am

Járkáltam a környéken, találkoztam ismerős kutyával és a bakancsomat most "eldugták a cipészeten", hétfőre ígérik, hogy visszaadják. De egyébként nem átverősek, csak mostanában állítólag több javítanivaló cuccot kaptak.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 4:26 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi

Szívesen smile
Hát igen... remélem valamikor megengedik.. Bár a szerelem egészében többet ér a maga módján wink Mármint szerintem ha mérlegen lenne a 2 dolog akkor nem a "nem mehetek el" lenne rajta a nehezebbik fél.
Nem emlékszem, volt már 18. szülinapod? Legalább azután elengedhetnének már sweatdrop

Hát igen, a "nem mehetek el" a nehezebb. Amúgy igen, június 22-én múltam el 18. smile
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 4:32 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi

Szívesen smile

Hát igen, a "nem mehetek el" a nehezebb. Amúgy igen, június 22-én múltam el 18. smile

Ömm én úgy értettem, hogy úgy könnyebb a "nem mehetek el", hogy kevésbé számít a másik dologhoz képest, talán túl metaforikusan írtam. Nézd vissza, ha akarod. No mindegy sweatdrop
Ja értem. Ugyanaz volt az indok az el nem engedésre, mint legutóbb? sweatdrop De amúgy megértem valamennyire őket is és nem tartom cikinek. (Meg tekitve, hogy nem bp-i vagy, bár arra jó lenne, ha a legközelebbi esetben hagynának ott maradni).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Nov 06, 2011 1:00 pm

Volt rokonlátogatás, játszás biggrin
Másik: egy lány, aki az egyik avi artomat csinálta, betette az avimről készült művét az art auction-jét reklámozó bannerébe eek (Viszont én nem aukción keresztül kaptam azt a művet).
(Itt a topik, akit érdekelne, nem semmi: link) (A kék maszkos az.)
PostPosted: Mon Nov 07, 2011 4:41 am

Ma az iskolai könyvtárban leszólított egy srác (külföldi), hogy magyarázzam el neki a szekrények használatát. Egész érthetően el tudtam neki magyarázni a dolgot, elég folyékonyan beszéltem (az angol nem tartozik amúgy a nagy erősségeim közé... sweatdrop ). Szinte büszke vagyok magamra... XD Bár csak arra is majd ilyen büszke lehetnék, amit majd következő órán kell nyújtanom... (zh-t írunk, és nem igazán erőltettem meg magam... ) redface Na mindegy, majd lesz vhogy... xd

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Carbon Heart

PostPosted: Mon Nov 07, 2011 8:10 am

Egy ideje fontolgattam, hogy változtassak az accountomon. Ma sikerült.
Új avi, új stílus, új név, új profil. :3
Sok embert kitöröltem a barát listámról és nem tudom, hogy olyat is töröltem-e le, akit nem akartam a nagy hévben. Szóval ha jóban vagyunk és nem találsz, légyszi jelölj be. ^^
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces