|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 8:48 am
Arnold megborzongott......... Térdre ereszkedett, szemei elváltoztak........... Kéken villogott felváltva, egyre gyorsabban...........*hullámzás* Erősen szorította hasát, de a fájdalom nem szűnt......... Mintha kalapáccsal döngették volna........ - Mi a fene történik velem!! *kiáltotta kétségbeesetten* Könnycsepp gördült le a fájdalomtól falfehéren fénylő arca............ *suhogás* Áttetsző kéz nyúlt ki a hasfalából....... eek Majd egy másik eek Hullámzóan elindultak felfelé, a fiú fejének irányába......... Arnold hátrahőkölt, próbált ellenkezni........ A szellemkéz megfogta az arcát, majd egy fej társaságában, vékony hangon megszólalt: - Ne aggódj! Panka biztonságban van, nem esett semmi baja! De csak te mentheted meg, én itt leszek és segítek neked, ez a közös érdekünk! 4laugh Arnold szédülni kezdett, a hányinger mardosta torkát...... - Ki vagy te?*kérdezte remegő hangon* - Nem ismersz meg apu? biggrin - Engedj ki!!! *sikoly* Panka kezdte unni a bezártságot, főleg egy üvegdarabban............. De hiába sikítozott, toporzékolt, a segélykérése süket fülekre talált........... Emléktöredékei egyre inkább arra ösztönözték, hogy van megoldás, megmenekülhet! Ezerszer végigjátszotta a szökés lehetőségeit.......... Peregtek a gondolatai.......... - Megvan! *csillant fel* - Csak egy lehetőség van! A tükör-dimenzió váltás! Feltámadt a szél, ebből persze őrzője semmit nem vett észre, sötét terveinek megalkotásával foglalatoskodott, és hogy miként használhatja fel fegyverként a Tündék Varázslónőjét, Az ezüst boszorkányt! Panka szemei ezüstös szikrákat szórtak, ahogy mormolt valamit............. Hajszálrepedések jelentek meg a tükör felszínén, ahogy a jeges fuvallat végighatolt rajta......... A fekete alak feljajdult, a lábain végigfutó hideg fagyástól........... Panka kilépett a tükörből megnyitva egy másik időfolyosót........... Megérintette a falat, majd közelebb lépett a bejárathoz..... Rálehelt, az ajtó felmordult: - Mit akarsz?*krákogás* - Köszöntelek idegen az időzónában, merre kívánsz menni? Ha tudod a kódot, kérlek üsd be a mellettem látható táblán, erre 10 másodperced van, ha nem sikerül porrá változol, és az idősíkban fogsz örökre keringeni! Panka töprengett, majd nagy sóhajtással beütött egy számkombinációt...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 1:48 pm
Medve el csodálkozik, hogy kérdése üres fülekre talált. "Napsugár tranzba esett!!! Remélem nem Tina van a dologban! Inkább ki ülök és figyelek. Nehogy gyanút fogjanak" Azzal egy csókot nyomott Napsugár ajkára. "Hmm.... vagy használjam ki a helyzetettt? ÁÁÁ nem szabad nem vagy te olyan. Bár amilyen szép......" Medve mégis inkább kiment és az ajó elé leülve nézelődött és várt Napsugárra. "késöbb szedek még gyümölcsöt, bár egy kis hús sem ártana...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 2:13 pm
aztán hirtelen arnold elkezdett megváltozni a lány hirtelen pánikba esett "nem tudok rajta segíteni.." nagy kétségbeesésében napsugár azt vette észre h kezd körülötte minden homályos lenni... "neh mi történik??" és egyszerre egy másik hely kezd kirajzolódni elötte és újra ott találta magát a kőben, a tündérek szent helyén.... "medve nincs itt... ugy nem történt semmise amíg nem voltam eszméletemnél...." csendben felállt a lány és kiment, látta ha medve ott ül kint. csendben mögé sétált és átölelte -jobban vagy már? mi történt? -láttam arnoldot, panka nélkül volt és vmi történt vele... nagyon rossz álapotban volt és mintha átalakult volna.... nemtudom nekem egyre rosszabb érzésem van *aggódó tekintet* -ne aggódj biztos minden rendben van minden -remélem igazad van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 11:29 am
-Kezdek aggódni Tina miatt.... -Mert? -Mert ő is valami tündér féle.... És nem tudom, hogy mikor vagy hol fog fel tűnni. Napsugár megfogta Medve állát és feléje fordította: -Ameddig engem lácc nincs baj. Érzem ha közeledik, még ha Buksi is jön akkor is.- és egy csókot nyomott Medvére. Medve kicsit el lazulva megkönnyebbült és újra mosolygot, annyi megpróbáltatás után. -Szeretlek....-monda Medve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 12:46 pm
*-MI???!!! MINEK NEVEZETT ENGEMET???? KINEK??? Apu????? (Arnold teljesen ki volt akadva a szituációtól hogy ez történik vele....ilyen furcsa valamivé változott majdan a "fia" szólt hozzá?....... Eközben Panka beütötte a kódot..éslásd....megnyílt a világ előtte....A tükör elkezdett vibrálni....Arnold a földön ésnézi hogy mi történik.....a tükör megnyílt és Panka kijött belőle....Ahogy meglátták egy mást..összeölelkeztek...hevesen csókolóztak....) -Végre isszatértél hozzám!!!!! -És nem is hagylak el többé drágám!!!-szólt Panka (ésígy fojtatták a csókolózást...majdan......) -Szivem....elmagyaráznád hogy hol voltál? a másik hogy miért nézek így ki?a harmadik hogy volt egy furcsadolog amitől megrémültem...a közös "fiunk" szelleme volt az...ezmost hogy van? (Arnold figyelmesen figyelte Pankát hogy ezeket miként fogja neki elmondani.....de mint láthatjátok...újra boldogok lehetnek...de még vissza kell hoznijuk a barátaikat.....)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 12:24 pm
*elpirulva* -énis szeretlek- azzal megcsókolta a fiút de csak egy rövid ideig, aztán mélyen a szemébe nézett és mosolygott. leült mellé és fejét vállának döntve nézték a tájat. túl idilli volt a helyzet.... napsugárban hirtelen egy erős érzés támadt -jön..... csak ennyit tudott falfehér arccal kinyögni medve egyből tudta mire gondol és gyorsan felvette azt a pózt amit ienkor elvárnak tőle mint "szolgától" napsugár teljesen összezavarodott, zavart volt a tekintete és csak csetlett botlott, de végülis megtalálta helyét mire az apró tündér és hű csatlósa megérkeztek. -híreket hoztam-közölte Tina rögtön a közepébe vágva mit sem törődve a formaiságokkal- rossz híreket... a világunk bajban van gyertek velem mind a ketten, összegyűjtök mindenkit aki még itt lehet bár nem vagyunk sokan. hozd a szolgádat is-azzal megvetően nézett a fiúra- hátha tudjuk vmi hasznát venni -az én szolgám igenis hasznos -napsugár arca piros lett a dühtől és ökölbe kellett szorítania de mivel a földet nézte tina semmit sem vett ebből észre -ha te mondod.... na jó szedelődzködjetek fél óra múlva visszajövünk értetek azzal tina és "kis kutyusa" eltűntek a pár szeme elől -nagyon nem bírom a kis pimasz tündér modorát... -mérgelődött még mindig napsugár medve átölelte és megsimogatta a fejét...-csak el ne veszítsd a fejedet, mert akkor lebukunk, nade most szedjünk össze mindent fél óránk van azzal nekiálltak pakolászni de napsugár még mindig dühösen nézett minden egyes holmira mait felkapott a földről....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 11:14 am
Miközben pakolásztak Medve kicsit még zavarban volt, hogy egy szál semmiben mászkált még mindíg. -Figyi drága....Nem lehetne, hogy a nadrágomat felvegyem? Kicsit már zavar... -Sajnos nem mert felkeltenék a figyelmet.... Amúgy meg szeretem ahogy most kinézel-mondta arcán egy fél mosollyal. -Élvezed mi? -Ki ne élvezné a helyzetett? -Imádlak... Napsugár csak bólintott és vissza mosolygott. Már messze látták ahogy Tina közelített. -Hát akkor hajrá. wink -mondta Medve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 12:50 pm
-na akkor mehetünk-közölte a kis tündér- napsugár éppen vette volna fel a táskáját mikor a tündér köhintett egyett -ezt mér nem bízod a szolgádra?? -ohh tényleg.... redface nem gyakran idézek meg magamnak segítőt sweatdrop -így napsugár odament medvéhez és mikor átadta neki a cuccát csak annyit súgott neki -bocsánat redface majd kiengesztellek wink -azzal visszament a kicsi tündérhez- indulhatunk... azzal a kis csapat lassan elindult elől ment a torz lény mögötte napsugár tinával és leghátul medve cuccokkal megpakolva. napsugár aggódva pillantott hátra, sajnos a kis tündér ezt pont észre vette -valami baj van?? -neem dehogy... -válaszolta napsugár elpirulva körülbelül egy órát sétálhattak mikor egy oázist pillantottak meg. gyönyörű dús növényzet volt egy tó körül, de a legkülönösebb az volt h maga tó közepén egy palota állt... nem épp a legszebb volt amit láttak látszott rajta h nem nagyon használják. mikor beléptek a kapun egy hatalams teremben találták magukat ahol még pár tündéren kívül nem sokminden volt. -akkor talán kezdhetnénk is a megbeszélést-szólalt meg a kis tündér- Tina volnék ennek a helynek az őrzője és megalkotója. azért gyűjtöttem mindenkit ide mert mindannyiunk élete veszélyben van.... sajnos rossz kezekbe került a Kulcs. medve ekkor döbbent rá h amit tina Kulcsként említett valószínűleg aza kő volt amit arnoldékra bízott és ha az rossz kezekbe került akkor lehet h barátaik veszélyben vannak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 11:16 am
-A következő a probléma. Az egyik kristály valószínüleg rossz kezekbe került. -Mert?-kérdezett a néhány tündérből valaki. -Mert ezen a földön kezdenek a szörnyek, lények, démonok el szaporodni és ez azt jelenti, hogy valaki a kristály erejét próbálja használni, vagy már használja is!! ezért várható lesz, hogy a próbákra szánt teremtmények ki szabadulnak a varázs rácsokból és itt hatalmas vér fürdő lesz!!! Az összes tündér elkezdett beszélgetni halkan sugdolózni, hogy "úristen", meg "milesz velünk". Napsugár és Medve leghátul hallgaták ezeket. Napsugár kicsit közelebb lépett Medvéhez és rá tette a kezét. Medve oda súgott "Ne aggódj megvédelek ha kell az életem árán is" mosolygott fel rá. "Tudom, de aggódok" Nézzet vissza rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 11:38 pm
napsugár erőt merített medve biztatásából és előre lépett -és mi lenne a mi feladatunk? ugyanis ahhoz nem vagyunk elegen h mindannyian szembe szálva a szörnyekkel legyőzzük őket... -pont ezért kell sereget toboroznunk. lassan megnyitom ezt a helyet így ki tudunk jutni a való világba DE folytonos kapcsolatban kell maradnunk.... és mindenkinek fontos feladata lesz: minél több harcos lény összeszedése és egy megbeszélt helyre küldése. én ott fogom várni a harcosokat és irányítgatom őket a megfelelő harcszíntérre, h minél hamarabb megszabaduljunk a szörnyektől. ami pedig még ennél is fontosabb a szörnyek alkotóját és vezérét megtalálni. ha vele végzünk minden bajunk megoldódik... mindenki zúgolódni kezdett... el kell hagyni ezt a helyet.... vége a békés időknek,a HÁBORÚ KEZDETÉT VESZI....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 12:27 pm
"Micsoda??? Háború??? Ez történik egy ha egy ilyen követ el lopnak? Vagy a robbantásom miatt történtek ezek? Hmm...Nem, ha a robbantásom miatt akkor már korábban elkezdődött volna" -Csend legyen!!!-Szólt fel tina.- Nos mondom a feladatokat. Írisz és Napsugár. Ti vissza mentek a való világba és megkeresitek a bűnöst, aki ellopta a kristályt. A többiek itt maradnak, hogy feltartsuk a szörnyeket. Napsugár és Medve össze néztek "Írisz?" gondolták magukba..."abból jó nem lehet" mondta magában Medve. Napsugár körbe nézett és egy magas arany szőke hajú tündér fiú lépett elé. A férfi kezét szívére tette és meghajolt. -Írisz vagyok örülök, hogy megismerhetelek.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 1:14 pm
Amíg Panka vegyes érzelmekkel próbálta összeszedni maradék erejét, kicsiholva pár mondatot magából............. Sötét árnyat látott elsuhanni szerelme közeléből.......... eek Arnold hallgatott, elméjéből nem tudta kiűzni a kísérteties történéseket.......... Fiának szellemképe sokkolóan hatott rá, alhasa berezonált....*Sötétlő foltok* Alvó szemei nem nyíltak ki, villámcsapásként terjedt az ördögi vírus sejtjein........... A vészt és gonoszt hozva a gazdatestre........ Megrázkódtak kéken lüktető pikkelyei, különösen legféltettebb buborékját óvta önfeláldozóan, senki sem tudhatta titkát, melyet fogantatásától őrzött................. Panka Arnoldhoz lépett aggódó tekintettel: - Jól vagy, drágám? *megsimogatta arcát* A fiú nem felelt, csak meredt maga elé, egy arcizma sem rezdült..........Hirtelen felmorajlott az időajtó, szikrázó felhőtömeg leple alatt felmordult és komótosan feltárta tartalmát............. Sötét személy alakja rajzolódott ki, sietve indult meg, de abban a percben, ahogy megpillantotta a jelenlévőket lefagyott.........A másik két szemlélő viszonozta eme cselekedetét............. Alig tértek magukhoz a meglepetéstől, az idegen futásnak eredt zsebét szorongatva........... Megnyílt egy ajtó, ez a nyílás teljesen más volt mint az eddigiek, számkombináció sem kellett hozzá eek Lihegve követte a két világító folt a tettest, nem is gondolták hogy ilyen iramot diktál a kis köpcös...... Eszeveszett rohanásuk végén mélységesen mély, viharosan hullámzó időtölcsér tárult eléjük.............Nem haboztak egy percet sem............... Ugrottak..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 1:00 pm
-öhmm hello napsugár vagyok, ő meg itt a szolgám medve azzal a tündér kézen csókolta a lányt. napsugár hirtelen elpirult ahogy a szőke írisz lábai előtt térdelt. medve szinte kívülállónak érezte magát egy olyan szituációba került ami nem nagyon tetszett neki.... de tudta vissza kell fognia magát... napsugár hirtelen észbe kapott és felállította fiút. -mindenben a segítségedre leszek napsugár, csak szólj és én akár az életemet is feláldozom érted. -ennyire azért nem kell. társak leszünk és a célunk h megtaláljuk a szörnyek alkotóját. -rendben- szólt ismét tina- most pedig napsugár írisz holdfény és szelim gyertek velem. a többiek maradnak és itt várnak rám. rendben, holdfény, szelim a ti feladatotok h sereget toborozzatok. napsugár írisz ti pedig felkeresitek az irányítót. ha megtaláltátok szólnotok kell nekem SEMMI képen sem akarok magánakciót. azzal tina nekiállt h megnyissa az ajtót a valós világba. hatalmas kék örvény jelent meg hangos morajjal. a két kis csapat átlépte a kaput és újra a normális világban találták magukat. egy gyors sok szerencsét kívánás után kettéváltak és elindultak h megkezdjék a hosszú és talán szerencsétlen véget érő kutatást.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 5:02 pm
Miközben Napsugár és Írisz mentek elöl, Medve hátul figyeltek őket. "Huh ez a csávó kiakaszt. stressed Ilyen nyálas ürgét rég láttam. Mind arisztokrata aki nem mocskolná be a kezét. Pffuujj" Gondolta magában, pofákat vágva mellé. Napsugár néha hátra tekintett és látta, hogy kedvese nem igazán élvezi a színjátékot. "Talán elkéne mondanom Írisznek az igazat. de ha elárúlja Tinának, hogy egy idegent rejtegetem? Abból nagy baj lenne...." Így mentek tovább. Írisz egy fa levelet vett néha elő és tenyerében tartva csukott szemmel le eresztette. Mindíg arra mentek amerre a levél hegye állt. -ömm gondolom ez valami irány mutató varázslat.- mondta Napsugár. -Olyasmi igen bár én az enrgiájára áltam rá a kristálynak, de igen végülis irányt mutatt... ^^ Medve alig bírt magával, hogy lene üsse ezért a beszólásért. "Mit mondtál? Ez majdnem olyan volt, mintha le hülyézted volna!!!" Medve egye morcosabb képet vágott. De Napsugár nyugalomra intette.... -Majd késöbb....-súgta oda fülébe. Kicsit tovább mentek amikor hirtelen, lila kapuk kezdtek nyílni nem sokkal elötük.... -Mi...mi...mikezek?-kérdezte Írisz. -Ezek dimenzió kapuk amik a mi titkos világunkból nyílnak.-Mondta Napsugár. A lukakból 6 szörny ugrott elő. 2 vörös bőrű izmos malacképűek, 2 kék színű gyík lények és 2 fura félig emberi félig nyövény szörnyek. A malacképüeknél egy bárd és egy kard-pajzs - os, a gyíkok kézre szerelhető karmokkal, a növények láccólag semmivel sem voltak fel fegyverkezve. Mindegyiknek lilán fénylett a szeme. Írisz előre lépett és balkezét felemelve megtorpantotta Napsugarat. -Maradj mögötem. Megvédelek!!! A két gyík indult meg elöször. Írisz feléjük tarotta a kezét és egy varázs ige után, tűzlabdákt lövellett ki a kezéből. A gyíkok megtorpantak de a kemény bőrükön semmi sérülés nem láccódott. Már éppen lecsaptak volna amikor egy durranás hallacott Írisz és Napsugár mögött. Írisz csodálkozott ahogy a támadó össze esik pontosan a lába elött. A következő amit látott ahogy Medve egy hatalmas maflással ki üti a másik szörnyet. de nem tudtak pihenni a két disznó megindult feléjük. Medve egy határozott mozdulattal levágta a bárdos fejét. Utánna a kardossal kezdett viaskodni. -Ez hogy lehet?-kérdezte Írisz. -Ugyan micsoda?- Kérdezett vissza Napsugár. -Nem szóltál egy szót sem mégis a szolgád megvédett és most ott harcol. Medvét közben hátulról a gyík lény megvágta. -Majd késöbb segítsünk neki! És Napsugát elkezdett varázsigéket mondani amitől Medve sebei kezdetk be gyógyulni. -Kösz! -Hogy még beszélni is tud??? eek -Izé sweatdrop .... Medve az utolsó malacpofát is elintézte. Napsugár egy jég varázslatnak köszönhetően a gyík lény is el pusztult. A növény-emberek meg indultak. Hosszú csápjaikkal megpróbálták el kapni a kis csapat egyik tagját, de Medve nem engedte. -Hé tündi-bündi lőj már rájuk néhány olyan tüzes labdát. -Még szemtelen is!!!! scream -De igaza van! Lőj rájuk!! Írisz megint felvete ugyan azt a pózt és tüzelt. A hatása lehengerlő. Teljesen elégtek a szörnyek. Miután ki fújták magukat Írisz kérdőre vonta Napsugarat. -Vagy te vagy a leghatalmasabb tündér akivel csak találkoztam, vagy te vagy a leghatalmasabb csaló és áruló aki csak meg fordult népünk között!!!!! Napsugár és Medve össze nézett. -Le üssem neked?-kérdezte Medve. -Nem arra semmi szükség inkább öltözz fel mert tudom eléggé zavart már ez a fél meztelenség. Medve kicsit odébb ballagott és Napsugár elkezdte meséjét. El mesélte neki, hogy hogyan ismerkedett meg Medvével, mit tett érte, milyen kalandokat éltek át eddig, Pankáról és Arnoldról, és hogy volt olyan bátor, vagy bolond, hogy utánna jött nem pedig hozta magával. -Nem hiszem el amiket meséltél. -Na de miért? -Hidd csak el igazat mondott végig!!!-mondta Medve aki idő közben fel öltözött. -Nem nem hiszem el. Nincs olyan erő amely képes lenne feltörni a kristályt, még csak néhány pillanatra is, hogy át tudjon ugrani rajta valaki. -Emlékszel a gyík lényekre?-kérdezte Napsugár -Igen emlékszek-hordta fennt az orrát Írisz. -A bőrük nagyon vastak és kemény. Színte át hatolhatatlan. Csak Medvének van olyan fegyvere amely képes sebet ejteni rajta. A népe találta fel és erősebb bármilyen tűz göbnél. -Hmmm még akkor sem stimmel nekem valami. -Ugyan micsoda?- kérdezte Medve -Miért ugortál utánna? Egy tündér nem jöhet össze mással csak tündérrel.... Fura.... Most meg mi van???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 8:21 am
Hosszú fekete lábait keresztbe téve várakozott. A sötétségben, csak a mennyezetről aláereszkedett csomagocskák nyújtottak sejtelmes fényt. A Hajszálvékony ezüst szálak önálló életet élve, szorosan körülölelve tartották álmaikban áldozataikat. A bőrön kényelmesen elhelyezkedő alak számlálta lelkeit, majd az izgatottságtól az ajkába belemaró tűhegyes fogai után megmaradt sebének kiserkenő vérét nyalogatta. Ahogy megszorította a kis kedvesét, újra érezte magában a feltörő energiát! - Igen kedvesem, te fogod meghozni nekem a szabadulást! Az első pillanattól fogva tudtam, hogy a te gyümölcsöd az én szabadságom! *eget rengető kacaj* Harsány és gonosz kitörésébe belerengett az egész labirintus. Szőrös lábai a falat kaparták, undorító fehér nyálat vonszolva. Váratlanul megmozdult az egyik kőtábla és mint egy százéves öregember halkan elcsoszogott. Gyilkos pillantást vetett az örvényből kicsapódó, az oxigén hiánytól fulladozó apróságot. - Késtél! Megmondtam, ha egy másodpercet is késel választhatsz: vagy én magam csavarom le a fejedet és feltálalom alattvalóimnak vagy mész a hálóba! Mik a mentségeid? Soroljad, vagy meghalsz! - Úrnőm! *lehuppan a földre esdeklések közepette* Bocsáss meg, az örökkévalóságig hű szolgád- és bizalmasodnak! De sokan akadályozták a terv teljesítését! - Követtek? *lassan megmarkolta egyik lábával a törpe nyakát* Elvöröslő fejjel próbált nemet inteni a szolga. De nagy küszködései, küzdelme a levegőért, csupán eszméletvesztését eredményezték. Az erőtlen, de még lélegző testet, lehajította a földre, mintha már nem is kéne így. - Gyáva csúszómászó! Nem érsz egy fabatkát sem! Azonban ahogy rá pillantott, a zsebéből kiesett csillogó tárgy teljesen megrészegítette! Gyorsan odamászott a zsákmányához, nehogy valaki is szemet vethessen az ÖVÉRE! - Megvan! Nem engedlek el soha többet! Az enyém vagy! Oly sok évszázad múlt már el amikor utoljára tarthattalak a kezemben heart Nem kaparinthatnak meg sem a Tündék, sem az az átkozott ezüst boszorkány! Te vagy a kulcs ami megnyitja a sötét erők uralta dimenzió kapuját, amit oly óvatosan őriznek a Tündék!! *hátrahőköl* De hiszen ez csak egy része! Hol a többi? Méreggel telve ordítozott és zúzott minden fogható tárgyat. Nem foglalkozva a következményekkel. - Lehetetlen! Meg kell szereznem a többi darabját is! Így nem érek vele semmit és nem teljesíthetem be a jóslatot sem! : burning: Amint magában dúlt-fúlt, hangokra lett figyelmes, beleszagolt a levegőbe! - Emberszagot érzek! Kitágultak orrlyukai, hatalmas opálszemei össze szűkültek résnyire. Három idegen szót ejtett ki a száján, majd halk süvítés borzolta fel a barlang atmoszféráját. Csörgő egymáshoz ütköző kristályfüggöny mögül, egy hosszú gyémánt-fekete hajú, mélykéken izzó szemmel, ezüstfonalakkal szegett, oldalt fel sliccelt bőrruhát viselt. Ahogy kilépett, még jobban megvilágította környezetét a hattyúfehér bőre! Elámultak! - Kik vagytok ti? *kérdezte cserfesen kíváncsi hangon* Ne haragudjatok, köszöntelek titeket a birodalmamban! A két idegen vendég, elkábultan figyelték szavait, de nem bírtak megszólalni! A fiú és lány kézen fogva egymásra néztek és megrezzentek. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |