|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 1:54 am
Ááá.. igeidőknél még nem tartok... sweatdrop kösz a felhomályosítást smile Arigato gozaimasu! (-ne köss bele, ha rossz... rolleyes )
OFF - ááá, már megint új oldal.. 90%-ban mindig új oldalra kerülnek a postjaim... ON
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:13 am
~Wakatta ka? Itsuni watashi wa goroshiteru masu desu yo... Nipaa...~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 1:33 am
Lődd le magad biggrin Rossz a topik wink Wakatta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:11 am
Megállás nélkül, újra és újra a Nightmare Before Christmas OST-thallgatom... Már fejből tudom az egész szövegét... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:59 am
LIVE!!!!! újraélesztve! 3nodding
jelenlegi szám: Sonata Arctica - The Boy Who Wanted To Be A Real Puppet (de egy hosszú cím burning_eyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:07 pm
PASO- The brake of dawn heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 7:38 am
Scissor Sisters kifulladásig!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:45 am
Leszedtem a Higurashi no Naku Koro ni zenéjét (mivel tetszett). Első hallgatásra emlékeztetett a Ghost in the Shellre - persze ugyanaz a zeneszerző (Kenji Kawai -kedvenc heart ) - szóval most Higurashi no Naku Koro ni OST ezerrel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 4:08 am
Ajánlom a Kai OST-et is. Az is nagyon ott van! 3nodding És, az Kawai Kenji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:56 am
Igen. Ezt itt forgatták. Látni egy csomó sz*rkupacot... Amúgy nem szeretem a Grúv Kávöridzset, de ennek a számnak van egy nagyon szép feldolgozása, mikor a csaj énekel és zongorázik. Semmi sz*r teknó tuc-tuc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 9:06 am
Malreni Igen. Ezt itt forgatták. Látni egy csomó sz*rkupacot... Amúgy nem szeretem a Grúv Kávöridzset, de ennek a számnak van egy nagyon szép feldolgozása, mikor a csaj énekel és zongorázik. Semmi sz*r teknó tuc-tuc... szentem az az eredeti változat biggrin a tucc tucc szarok már a feldolgozása biggrin de mostmár áttértem erre: http://youtube.com/watch?v=-1c14Z0YUTU&feature=relatedezt jobban szeretem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 9:10 am
Kukukukuku... Én, Malreni Dikorr, a Magyar Guild leggonoszabb és legszemetebb moderátor elértem a lehetetlent és mindenhovaposztoltem! Háháháháhá!!! Én vagyok világ ura!!! Háháháhááá!!! Féljétek új uratok!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|