|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:59 am
Mroovecka Baranina  ymieninowo troche xp Baranino, cóż to za suknia?? fajna, gdzie na gai taka znalezc?? nie można xp żem ją w poincie przerobiła xp nudzi mi się strasznie, a ile można pić z Rafałem? sweatdrop ponadto to tak chyba nie wypada pić z mężem koleżanki która aktualnie jest w ciąży i na 20 lipca ma termin porodu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:48 pm
 a ja zadowolona,bo na basenie byłam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 2:04 pm
 ciekawe z kim byłas na tym basenie i czemu to bylam ja razz razz razz Ty wyrywaczu ratowników razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:44 am
 ja nieszczęśliwa i chora,a mój kotek jak zwykle wyprawia co mu się żywnie podoba :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:54 am
 a ja nie wyjdę z piżamy! o! mam wakacje przecież ^^ (mama i tak zaraz znajdzie jakiś pretekst,żebym musiał się przebrać stressed ) nieładnie tak pana w pracy zaczepiać! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 2:15 am
a ja spalona wybieram sie w teren zaraz XD  ps. spódniczka nie z trawy ale w tym kolorze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:32 am
 a ja zjarana tak że skóra mi schodzi, smutna jestem, nawet rysować mi sie nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 10:41 pm
ZebraDeath chora, w łóżku crying  ooo, ja tez jestem chora... wstan, powiedz nie jestes sam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:39 am
 (+czerwone pasemko na glowie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:59 am
Evil123Angel ZebraDeath chora, w łóżku crying  ooo, ja tez jestem chora... wstan, powiedz nie jestes sam Same nie jesteście, tesh chora siedzę:  tyle, że jush jestem na nogach a tym kijkiem ździelam kota po tyłku bo rozrabia -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:55 am
wygladam jak przez monitor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:01 am
suicunka Evil123Angel ZebraDeath chora, w łóżku crying  ooo, ja tez jestem chora... wstan, powiedz nie jestes sam Same nie jesteście, tesh chora siedzę:  tyle, że jush jestem na nogach a tym kijkiem ździelam kota po tyłku bo rozrabia -.- razem lepiej dramallama oddaj mi kota, jak Ci przeszkadza dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:32 am
 siedze na gai i słucham roda stewarta HIHI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:41 am
 dokladnie tak. czytam/robie obiad/rysuje... [na przyszlosc - jedzienie borowek z salatka z tunczyka jest zle] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |