|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 3:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 7:32 am
Sountracky k filmům poslouchám poslední dobou dost často, bo jsou čím dál lepší. Hodně povedený je st k 300 Bitva u Thermopyl a StarDust. Jinak se mi moc libili Pirati a nedavno jsem od kamarada dostala st k něčemu co se vola Prince of Egypt. Netuším, co to je, ale ta hudba je supr. Jo a myslím,že Sweeney Todd bude taky dobrej soundtrack, ale jeste jsem to neslyšela. Quote: Zde byla 16. úloha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:28 pm
Verudellita Sountracky k filmům poslouchám poslední dobou dost často, bo jsou čím dál lepší. Hodně povedený je st k 300 Bitva u Thermopyl a StarDust. Jinak se mi moc libili Pirati a nedavno jsem od kamarada dostala st k něčemu co se vola Prince of Egypt. Netuším, co to je, ale ta hudba je supr. Jo a myslím,že Sweeney Todd bude taky dobrej soundtrack, ale jeste jsem to neslyšela. Hm, 300. To bylo moc pěkný. Nejen hudba. wink
Piráti byli super, zvlášť ta ústřední melodie.
Prince of Egypt by měl být jeden animák. BTW, mně se dost líbil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:54 pm
Sountracky, který jsou dobrý, opravdu zbožňuju.
Bohužel, YouTube mi neumožnilo si ty Tvoje odkazy poslechnout, snad později. *kope do YT*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 5:13 am
Tak tady z těch mě zaujala ta první. Ty ostatní mi přišly tak nějak "na jedno brdo", prostě si byly moc podobný.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 5:14 am
No, a byl to vůbec chlap? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 5:39 am
Husitka No, a byl to vůbec chlap? eek hai hai...isty pan menom Yoshikazu Mera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 5:22 am
No já teda rozhodně nedám ránu bez soundtracku Forresta Gumpa a taky O brother, where art thou- taková bluegrassová záležitost - ukázka ^^, ale mám tam asi jen 3 písničky- ikdyž... No, každopádně jsem teď nedávno viděla muzikál Across the universe, kde jsou použitý jen písničky od Beatles, některý jsou pořádně pěkně předělaný, ale některý jsou i dost děsný. Ale film i soundtrack je doopravdy podařenej. Hey Jude, I want you, Oh! Darling! a moje nejoblíbenější Come together zpívaná Joe Cockrem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:41 pm
Gmoogy No já teda rozhodně nedám ránu bez soundtracku Forresta Gumpa a taky O brother, where art thou- taková bluegrassová záležitost - ukázka ^^, ale mám tam asi jen 3 písničky- ikdyž... No, každopádně jsem teď nedávno viděla muzikál Across the universe, kde jsou použitý jen písničky od Beatles, některý jsou pořádně pěkně předělaný, ale některý jsou i dost děsný. Ale film i soundtrack je doopravdy podařenej. Hey Jude, I want you, Oh! Darling! a moje nejoblíbenější Come together zpívaná Joe Cockrem Tak jsem si poslechla Across the Universe a vypadá a zní to opravdu zajímavě. Come Together zněla moc zajímavě, ale mně se snad ještě víc líbila verze Oh! Darling.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 4:08 pm
Mně se tedy dost líbila ta třetí a druhá byla moc zajímavá, ta kombinace s těmi sbory. Moc pěkný.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 6:56 pm
Anjel Smrti hai hai...isty pan menom Yoshikazu Mera Tak to je teda fakt síla. A ještě ty jeho ksichty. Zpívá hezky, ale je to fakt utrpení ho sledovat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 11:08 am
Husitka Tak jsem si poslechla Across the Universe a vypadá a zní to opravdu zajímavě. Come Together zněla moc zajímavě, ale mně se snad ještě víc líbila verze Oh! Darling. No já jsme sem dala, jenom ty co se mi nejvíc líbily, Oh darling je mezi nima.. ^^ Na youtube jsou všechny z toho muzikálu, takže žádnej problém, ale třeba If I fell je nic moc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 10:02 pm
Gmoogy No já jsme sem dala, jenom ty co se mi nejvíc líbily, Oh darling je mezi nima.. ^^ Na youtube jsou všechny z toho muzikálu, takže žádnej problém, ale třeba If I fell je nic moc.. Díky moc za postnutí. Opravdu to byl zajímavý poslech.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |