Welcome to Gaia! ::

Czechoslovak official guild

Back to Guilds

This guild is a place for Czech and Slovak speaking people only. Tahle guilda je pro Čechy a Slováky. No more English. 

Tags: czech, slovak, čeština, slovenčina, no english, Czech Republic, Slovak Republic 

Reply Music
Soundtracky Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Anjel Smrti
Vice Captain

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 3:15 pm

Pocuva niekto z vas soundtracky k filmom?
Ja v poslednych dnoch nepocuvam nic ine....Soundtracky k filmom ako Parfum, Passion Of The Christ, Spririted Away,Mononoke Hime,Beautiful Mind...ta hudba ma neuveritelne ukludnuje,posobi na mna az hypnoticky....

ak poznate nejake dobre soundtracky, dajte tip wink

tu je par ukazok,pri ktorych dosahujem nirvanu biggrin
The Tatara women work - Mononoke
Princess Mononoke Theme (nasla som len v anglictine,ale v japoncine sa mi paci viac)
One Summer's Day - Spirited Away
A Kaleidoscope of Mathematics -A Beautiful Mind
Streets Of Paris - Perfume
Meeting Laura - Perfume
The Girl With The Plums - Perfume
Prologue -The Highest Point - Perfume
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 7:32 am

Sountracky k filmům poslouchám poslední dobou dost často, bo jsou čím dál lepší. Hodně povedený je st k 300 Bitva u Thermopyl a StarDust.

Jinak se mi moc libili Pirati a nedavno jsem od kamarada dostala st k něčemu co se vola Prince of Egypt. Netuším, co to je, ale ta hudba je supr.

Jo a myslím,že Sweeney Todd bude taky dobrej soundtrack, ale jeste jsem to neslyšela.

Quote:
User Image

Zde byla 16. úloha

Verudellita
Captain

Husitka

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 1:28 pm

Verudellita
Sountracky k filmům poslouchám poslední dobou dost často, bo jsou čím dál lepší. Hodně povedený je st k 300 Bitva u Thermopyl a StarDust.

Jinak se mi moc libili Pirati a nedavno jsem od kamarada dostala st k něčemu co se vola Prince of Egypt. Netuším, co to je, ale ta hudba je supr.

Jo a myslím,že Sweeney Todd bude taky dobrej soundtrack, ale jeste jsem to neslyšela.

Hm, 300. To bylo moc pěkný. Nejen hudba. wink

Piráti byli super, zvlášť ta ústřední melodie.

Prince of Egypt by měl být jeden animák. BTW, mně se dost líbil.
PostPosted: Mon Feb 11, 2008 1:54 pm

Anjel Smrti
Ja v poslednych dnoch nepocuvam nic ine....Soundtracky k filmom ako Parfum, Passion Of The Christ, Spririted Away,Mononoke Hime,Beautiful Mind...ta hudba ma neuveritelne ukludnuje,posobi na mna az hypnoticky....

Princess Mononoke Theme (nasla som len v anglictine,ale v japoncine sa mi paci viac)
Meeting Laura - Perfume

Sountracky, který jsou dobrý, opravdu zbožňuju.

Bohužel, YouTube mi neumožnilo si ty Tvoje odkazy poslechnout, snad později. *kope do YT*

Husitka

Anjel Smrti
Vice Captain

PostPosted: Thu Feb 14, 2008 12:36 am

tato je uplne skvela a asi tak v 1:30 tam zaznie taky divny nastroj, a to je uplne ze whoa.... whee
Journey to the West / Mononoke

a tu je Mononoke-Hime theme song v japonstine ....som bola uuuplne v soku ked som zistila ze to spieva chlap exclaim exclaim exclaim eek
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 5:13 am

Anjel Smrti

Meeting Laura - Perfume

Tak tady z těch mě zaujala ta první. Ty ostatní mi přišly tak nějak "na jedno brdo", prostě si byly moc podobný.

Husitka

Husitka

PostPosted: Thu Feb 14, 2008 5:14 am

Anjel Smrti
tato je uplne skvela a asi tak v 1:30 tam zaznie taky divny nastroj, a to je uplne ze whoa.... whee

a tu je Mononoke-Hime theme song v japonstine ....som bola uuuplne v soku ked som zistila ze to spieva chlap exclaim exclaim exclaim eek

No, a byl to vůbec chlap? eek
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 5:39 am

Husitka
Anjel Smrti

No, a byl to vůbec chlap? eek

hai hai...isty pan menom Yoshikazu Mera

Anjel Smrti
Vice Captain

Gmoogy

PostPosted: Wed Feb 20, 2008 5:22 am

No já teda rozhodně nedám ránu bez soundtracku Forresta Gumpa a taky O brother, where art thou- taková bluegrassová záležitost - ukázka ^^, ale mám tam asi jen 3 písničky- ikdyž...
No, každopádně jsem teď nedávno viděla muzikál Across the universe, kde jsou použitý jen písničky od Beatles, některý jsou pořádně pěkně předělaný, ale některý jsou i dost děsný. Ale film i soundtrack je doopravdy podařenej.
Hey Jude, I want you, Oh! Darling! a moje nejoblíbenější Come together zpívaná Joe Cockrem
PostPosted: Wed Feb 20, 2008 9:02 am

Tak ja tu mam oblibeny z Final Fantasy 7 Advent Children:

Black Water

One Winged Angel

For the Reunion

Enjoy smile

ShinoriCZ
Vice Captain

Raider

6,350 Points
  • Brandisher 100
  • Risky Lifestyle 100
  • Object of Affection 150

Husitka

PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:41 pm

Gmoogy
No já teda rozhodně nedám ránu bez soundtracku Forresta Gumpa a taky O brother, where art thou- taková bluegrassová záležitost - ukázka ^^, ale mám tam asi jen 3 písničky- ikdyž...
No, každopádně jsem teď nedávno viděla muzikál Across the universe, kde jsou použitý jen písničky od Beatles, některý jsou pořádně pěkně předělaný, ale některý jsou i dost děsný. Ale film i soundtrack je doopravdy podařenej.
Hey Jude, I want you, Oh! Darling! a moje nejoblíbenější Come together zpívaná Joe Cockrem

Tak jsem si poslechla Across the Universe a vypadá a zní to opravdu zajímavě. Come Together zněla moc zajímavě, ale mně se snad ještě víc líbila verze Oh! Darling.
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 4:08 pm

4th-EMOTION
Tak ja tu mam oblibeny z Final Fantasy 7 Advent Children:

Black Water

One Winged Angel

For the Reunion

Enjoy smile

Mně se tedy dost líbila ta třetí a druhá byla moc zajímavá, ta kombinace s těmi sbory. Moc pěkný.

Husitka

Husitka

PostPosted: Fri Feb 22, 2008 6:56 pm

Anjel Smrti
hai hai...isty pan menom Yoshikazu Mera

Tak to je teda fakt síla. A ještě ty jeho ksichty. Zpívá hezky, ale je to fakt utrpení ho sledovat.
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 11:08 am

Husitka
Gmoogy
Tak jsem si poslechla Across the Universe a vypadá a zní to opravdu zajímavě. Come Together zněla moc zajímavě, ale mně se snad ještě víc líbila verze Oh! Darling.
No já jsme sem dala, jenom ty co se mi nejvíc líbily, Oh darling je mezi nima.. ^^ Na youtube jsou všechny z toho muzikálu, takže žádnej problém, ale třeba If I fell je nic moc..

Gmoogy

Husitka

PostPosted: Tue Feb 26, 2008 10:02 pm

Gmoogy
No já jsme sem dala, jenom ty co se mi nejvíc líbily, Oh darling je mezi nima.. ^^ Na youtube jsou všechny z toho muzikálu, takže žádnej problém, ale třeba If I fell je nic moc..

Díky moc za postnutí. Opravdu to byl zajímavý poslech.
Reply
Music

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces